Lansetele baracuda, aceeasi calitate ca SHIMANO... :)

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

alternative
utilizator nou
utilizator nou

Lansetele baracuda, aceeasi calitate ca SHIMANO... :)

Mesaj de alternative » 22 Aug 2016, 06:31

Pe scurt: am cumparat un baracuda, am pescuit cu batul cateva luni, am avut o agatatura si batul s-a rupt. Frustrat nevoie mare ca o nuia de alun se comporta mai bine decat baracudele, le-am trimis un e-mail.

As dori sa va felicit pentru calitatea produselor (poze in atasament). Lanseta folosita la 10-15 partide, care se comporta frumos la prima vedere dealtfel, sa plesneasCA CA un chibrit cand agati o creanga... spune multe depre calitatea produselor baracuda. Nu-s pescar de ieri - de azi, stiu cum sa-mi folosesc betele- nu le fortez si nici nu trag de ele ca un bolovan, dar usurinta cu care s-a rupt Perla gamei voastre de lansete mi-a lasat un gust de aceeasi culoare ca produsul vostru: negru. Au fost cei mai bine cheltuiti 150 de lei din viata mea. Probabil imi voi face timp zilele urmatoare sa postez imaginile si pe forumurile de specialitate. Macar sa nu se arda si altii zic. Felicitarile mele.

Baracuda Black Pearl (nume pompos) era batul. Am atasat si poze in e-mail si tot ce trebuie (pozele mai jos) sa vada omul ce produse comercializeaza. Raspunsul:

Buna ziua,
Se poate agata cu un chibrit o creanga?
Nu e perla gamei de lansete , iar pozele spun totul... Se vede ca
NU s a rupt circular ... Deci nu e defect din fabricatie...
Restul ... Cumparati cu incredere Shimano sau alte mari branduri... Sunt facute in aceleasi fabrici.... Costa la fel ...Nu?... Dar cand se rup nu e vinovat producatorul
.... Ci pescarul.... Cu produsele noastre e invers....
Stim asta...
O zi buna

Arogant... nesimtit nu i-as zice, desi acolo bate. Auzi tu, ca SHIMANO-s facute in aceleasi fabrici ca si Baracuda. Am ras... am ras bine cand am citit. Se compara un amarat de SRL cu SHIMANO. Pai SHIMANO cumpara hartie igienica/luna mai mult decat are baracuda cifra de afaceri anual.

Voiam doar sa atentionez potentialii cumparatori carora le-a trecut vreodata prin cap sa cumpere baracuda: asta le e calitatea, asta le e atitudinea. Produse chinezesti vandure de romani. Cea mai proasta combinatie. Probabil or fi bune de pus ca surprize in pungile de pufuleti, dar de pescuit, produsele lor sunt jalnice.

In sfarsit am inteles de pe ce totalfishing nu se vand lansete baracuda.

Imagine

Imagine

George1985
veteran
veteran

Re: Lansetele baracuda, aceeasi calitate ca SHIMANO... :)

Mesaj de George1985 » 24 Aug 2016, 09:56

Mama.. si cat de groase sunt in pereti!

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 24 Aug 2016, 19:26

decat mufa e groasa, restul sunt foaie de ceapa...ala e clar defect de fabricatie dupa parerea mea. Alta explicatie nu gasesc. Ar mai fi si mufare incorecta, dar cel mai probabil se rupea trons. de varf din zona unde se termina mufa.
Urasc atarnatorii!

misulica70
veteran
veteran

Mesaj de misulica70 » 24 Aug 2016, 20:09

Imagine

Imagine

free screen capture software

Din ce am citit, colegul zice ca a pescuit citeva partide fara probleme si de la o agatatura s-a terminat saraca Baracuda[sa-i fie tarana usoara].
Ca exemplu,batul din pozele de mai sus folosit de nevasta-mea,daca avea instructiuni de utilizare [a nu se folosi in copac, sub copac etc probabil era intreg la ora asta].
Si nu e mare lucru la pret doar 100 oiro,probabil pocnesc si americanele si japonezele la fel daca tragi de ele in disperare.
Si la urma urmei daca ar tine vesnic ce fac chinezii,mor de foame?

silurius
junior
junior

Mesaj de silurius » 01 Sep 2016, 13:38

Wow, neplăcută experienta. Imi pare rau . Si ca sa si radem putin...

Cate kile avea creanga?

tdum
veteran
veteran

Mesaj de tdum » 05 Sep 2016, 16:38

pentru ,,alternative":
Salut. Vreau de la inceput sa-ti spun ca nu tin partea nimanui, dar am vazut cateva zeci de bete rupte exact in acelasi punct ca si al tau. Te rog sa nu te superi pt. ce am sa-ti spun. Erau de multe marci, unele de peste ocean. S-ar putea sa ma insel, dar daca din pozele puse de tine lipseste inelul de sub matisajul vecin cu ruptura, atunci fara echivoc, acel inel este un indiciu. Multi din cei care au rupt astfel in acest punct betele, au recunoscut cand i-am intrebat faptul ca apuca si de inel la mufare si demufare si se folosesc de acesta ca sa desfaca mai usor tronsoanele. Aceasta solicitare a inelului se exercita pe talpa acestuia aflata sub matisaj. Cum matisajul nu ii da voie talpii inelului sa actioneze spre exterior, aceasta apasa pe blanc sub matisajul care tine inelul, vatamand fibra de grafit, dand nastere unui punct slabit. Blancul astfel marcat se va rupe la urmatoarea solicitare.
As fi curios daca si in cazul tau este vorba de un inel (mare) implicat in acea zona, sub acel matisaj. Daca da, ai grija cu celelalte bete ale tale daca au aceeasi configuratie a dispunerii inelelor. Deprinderea pe care probabil ti-ai format-o poate reproduce aceeasi ruptura si pe alte bete. La mufare si demufare este bine sa nu atingem inelele, altfel in timp solicitarile vor produce astfel de daune.
Te rog sa ne spui aici cum sta treaba, fara sa te superi. Experienta aceasta poate fi utila si altora. Multumesc. Sunt curios de raspunsul tau (onest).
Numai bine. Rew.

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 06 Sep 2016, 06:54

ala e un talon cu mufa semi-spigot, deci nu e inel acolo.
Urasc atarnatorii!

tdum
veteran
veteran

Mesaj de tdum » 06 Sep 2016, 08:28

Daca nu este vorba de nici un inel in zona respectiva, atunci este destul de clar un viciu de proiectare / executie. Nu are voie sa se rupa de acolo decat daca nu este bine construit. In cazul acesta vor avea probleme cu tot lotul. Daca mai patesc si altii la fel ca si colegul ,,alternative", ar fi bine sa faca publica patania. Daca sunt mai multi cu aceeasi problema, atunci distribuitorul si-ar putea recunoaste vina. Numai bine. Rew.

CTB76
junior
junior

Mesaj de CTB76 » 08 Sep 2016, 17:35

Să recapitulăm, un cetățean rupe o lansetă. Nasol. Cetățeanul, pe bună dreptate supărat cere socoteală firmei care le importă și brănduiește. Aia răspunde cu tupeu că sanchi. P-ormă cetățeanul supărat zice de bine de o altă firmă (face reclamă carevasăzică). Un al cetățean (cu avatarul la firma care s-a făcut reclamă) clămpăne ceva irelevant dar ne pune logo-ul mare să ne intre-n cap că firma e aici cu poporul. În paralel forumul e cu un ad uriaș la aceeași firmă (neblocabil nici de mama ad-blocului din comunistul mozilla).
Ce zic io pescarul inocent?
Hai sictir PR-ului care face din rahat bici.

alternative
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de alternative » 09 Sep 2016, 10:32

@CTB76 N-am inteles, de ce firma zic de bine? Nu am pomenit de nicio alta firma de lansete. Ala de la baracuda care-mi citise mailul a sarit repede sa ma convinga ca si Shimano sunt facute de aceeasi producatori ca Baracuda. Asta m-a amuzat. Sau.. la ce te referi ? La faptul ca stefanflorin are logo-ul totalfishing? Pai probabil lucreaza acolo. Din ce stiu eu site-ul rapitori.ro e proprietatea totalfishing. E normal ca moderatorii sau cei vechi pe forum sa fie si dintre angajati. Chiar n-am inteles cine cui ii face reclama. Singurul lucru pe care l-am facut nascut din frustrare a fost contrareclama la Baracude. Never again. Sau ca am zis ca inteleg de ce totalfishing nu vinde lansete baracuda? Pai din cate stiu e cel mai mare magazin din tara de articole de pescuit (parca au supermaket sau ceva de genul). Fiind atat de mari cu siguranta au habar de produse. De asta ziceam ca stiu ei ce stiu de nu vand produse baracuda.

@tdum, nu nu , nu e inel. Revin cat de curand posibil cu o poza. E cum a zis stefanflorin: s-a rupt la spigot sau ce o fi. Zic "ce-o fi" pentru ca initial parea o prelungire a blank-ului, credeam ca e mufare inversa cu un matisaj de design. Acum la o privire mai atenta, pare ca tinde spre spigot.

Scrie răspuns