As dori sa va felicit pentru calitatea produselor (poze in atasament). Lanseta folosita la 10-15 partide, care se comporta frumos la prima vedere dealtfel, sa plesneasCA CA un chibrit cand agati o creanga... spune multe depre calitatea produselor baracuda. Nu-s pescar de ieri - de azi, stiu cum sa-mi folosesc betele- nu le fortez si nici nu trag de ele ca un bolovan, dar usurinta cu care s-a rupt Perla gamei voastre de lansete mi-a lasat un gust de aceeasi culoare ca produsul vostru: negru. Au fost cei mai bine cheltuiti 150 de lei din viata mea. Probabil imi voi face timp zilele urmatoare sa postez imaginile si pe forumurile de specialitate. Macar sa nu se arda si altii zic. Felicitarile mele.
Baracuda Black Pearl (nume pompos) era batul. Am atasat si poze in e-mail si tot ce trebuie (pozele mai jos) sa vada omul ce produse comercializeaza. Raspunsul:
Buna ziua,
Se poate agata cu un chibrit o creanga?
Nu e perla gamei de lansete , iar pozele spun totul... Se vede ca
NU s a rupt circular ... Deci nu e defect din fabricatie...
Restul ... Cumparati cu incredere Shimano sau alte mari branduri... Sunt facute in aceleasi fabrici.... Costa la fel ...Nu?... Dar cand se rup nu e vinovat producatorul
.... Ci pescarul.... Cu produsele noastre e invers....
Stim asta...
O zi buna
Arogant... nesimtit nu i-as zice, desi acolo bate. Auzi tu, ca SHIMANO-s facute in aceleasi fabrici ca si Baracuda. Am ras... am ras bine cand am citit. Se compara un amarat de SRL cu SHIMANO. Pai SHIMANO cumpara hartie igienica/luna mai mult decat are baracuda cifra de afaceri anual.
Voiam doar sa atentionez potentialii cumparatori carora le-a trecut vreodata prin cap sa cumpere baracuda: asta le e calitatea, asta le e atitudinea. Produse chinezesti vandure de romani. Cea mai proasta combinatie. Probabil or fi bune de pus ca surprize in pungile de pufuleti, dar de pescuit, produsele lor sunt jalnice.
In sfarsit am inteles de pe ce totalfishing nu se vand lansete baracuda.