Lanseta salau- Daiwa vs Favorite

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

danoprea
utilizator nou
utilizator nou

Re: Lanseta salau- Daiwa vs Favorite

Mesaj de danoprea » 28 Ian 2015, 23:03

Eu am avut duminca o iesire cu tata pe Arges. Jig Gun-ul de 7-21 se comporta excelent, iar calitatile blank-ului se aproapie foarte mult de cel al Varitei. Este putin mai rigid, insa foarte senzitiv si lanseaza foarte bine jiguri mici. Din pacate n-am avut parte de niciun drill in jumatatea de ora petrecuta pe baraj.

Daca nu vrei sa investesti prea mult intr-o lanseta, dintre tot ce am testat pana acum la acelasi pret mi se pare cea mai buna alegere.

piktoru_84
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de piktoru_84 » 12 Feb 2015, 14:34

personal eu folosesc si recomand branduri de traditie in spinning....adica lamiglas si st croix....
born to xxx forced to work

sosoktm
veteran
veteran

Mesaj de sosoktm » 16 Mar 2015, 19:31

Vorba mare ai zis, dar nu toti sunt dispusi la a aloca un buget prea mare. Pescuiesc deocamdata cu bete de la 150 lei la 300 euro, exista calitate si in zona mai prietenoasa cu buzunarul. La mulinete insa nu as recomanda nimic sub 100 euro, chiar daca am si asa ceva.

chuby man
veteran
veteran

Mesaj de chuby man » 05 Apr 2016, 17:55

A folosit cineva Favorite Vizor? Personal m-ar interesa modelul de 1.98m 5-21g.
Nu ma dau in vant dupa lansetele lungi sau foarte puternice. :respekt:

andreisavin
veteran
veteran

Mesaj de andreisavin » 05 Apr 2016, 19:39

Am eu vizor, varianta de 2.10 mh(7-28g).Este un blanc cu conicitate mare si foarte senzitiv.actiunea este una rapida.mie imi place foarte mult.l-a testst un amic care are varita mh si i-a placut si lui.nu stiu cum e varianta de 1.98, dar per total, batul mi se pare un raport bun pret/calitate.eventual poti sa tragi o fuga la marele peste si sa pui mana pe ea.eu 1.98 o vad mai mult pt pescuit din barca.acum depinde la ce vrei tu sa o folosesti.

chuby man
veteran
veteran

Mesaj de chuby man » 05 Apr 2016, 19:44

andreisavin scrie:Am eu vizor, varianta de 2.10 mh(7-28g).Este un blanc cu conicitate mare si foarte senzitiv.actiunea este una rapida.mie imi place foarte mult.l-a testst un amic care are varita mh si i-a placut si lui.nu stiu cum e varianta de 1.98, dar per total, batul mi se pare un raport bun pret/calitate.eventual poti sa tragi o fuga la marele peste si sa pui mana pe ea.eu 1.98 o vad mai mult pt pescuit din barca.acum depinde la ce vrei tu sa o folosesti.
Multumesc de raspuns, dar o fuga pana la BF inseamna cam 500km pt mine... :respekt:

mad_alin
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de mad_alin » 02 Mai 2016, 06:37

am si eu vizorul 7-28gr.
un bat excelent merita fiecare leut..
blank senzitiv,conic,micro inele fuji kr..fast

kat76
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de kat76 » 15 Oct 2016, 10:19

am luat varita 2,10m putere 9-28gr fast este excelent lucrata si se comporta f bine am prins cativa salai cu ea ,o recomand sa vedem testul timpului acum ,,,apropo le aduce un baiat din iasi sebbas este serios plus ca am luat-o la un pret mult mai jos decat de la bf le vinde si pe acest site

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 16 Oct 2016, 07:55

piktoru_84 scrie:personal eu folosesc si recomand branduri de traditie in spinning....adica lamiglas si st croix....
Cîteodată lansetele de firmă nu se potrivesc cu situaţia şi poţi să te descurci mai bine cu lansete mai putin cotate.Am luat Duminica de pe forum de la cineva din Bz un Savage Gear LRF de w.44 m 2-10 g.Caut de mult un bat cit mai lung , cit mai light si senzitiv si rapid , daca se poate.Am vazut batul doar în filmuleţe, ca în Bucureşti nu se mai aduce.Prima impresie este ca e un băt de clean.L-am luat totusi la şalau. Marti am văzut că şalăul e mîrîit şi am pescuit cu Savage-ul, în detrimentul St Croix Legend Elite.Rezultatul a fost cea mai bună partidă de şalău a mea, cu 9 şalăi de la 500 g pînă la unul de 64 cm.Cu mine a mai dat un amic, tot cu aceiaşi gumă cîştigătoare, dar cu o lansetă ceva mai rapidă.A prins mult mai mic şi mai puţin.Mai important este să te adaptezi situaţiei şi să pescuieşti cu ce-ti convine decît să ţii la firma de pe lansetă numai pentru că este de firmă.Şi eu sînt fan St Croix, dar sînt momente cînd sint soluţii mai bune.

Scrie răspuns