Lanseta salau- Daiwa vs Favorite
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
Re: Lanseta salau- Daiwa vs Favorite
Poate sa-mi spuna cineva despre Baracuda Avalon 30-80gr, daca o are cineva si daca este chiar Fast.
E greu sa dai un search? Sunt destule topicuri in care se discuta despre lansetele de la Baracuda. Chiar trebuie sa facem vraiste toate topicurile?cristian herban scrie:Poate sa-mi spuna cineva despre Baracuda Avalon 30-80gr, daca o are cineva si daca este chiar Fast.
-
- veteran
Am vazut acum doua zile Shimano Crucial, mi-a placut foarte mult. Si am mai vazut un bat de buget, Favorite Variant 762 M, care mi s-a parut ca ofera mult mai mult decat costa.
Asta ca sa dau doua exemple. Variante pot fi multe, conteaza bugetul tau.
Asta ca sa dau doua exemple. Variante pot fi multe, conteaza bugetul tau.
M-am decis pana la urma pe Varita de la Favorite, 9-28g - 2.10m . Se comporta excelent pe gume si sunt foarte multumit de ea. Intre timp am mai luat un UL Variant de 2-7g (ofera mai mult decat costa) si un Jig Gun de 7-21g pentru tatal meu, pe care inca nu le-am testat pe apa. Revin in weekend cu detalii daca reusesc sa ies.
Deci tu ai luat ultimul jig gun de7-21 gr.danoprea scrie:M-am decis pana la urma pe Varita de la Favorite, 9-28g - 2.10m . Se comporta excelent pe gume si sunt foarte multumit de ea. Intre timp am mai luat un UL Variant de 2-7g (ofera mai mult decat costa) si un Jig Gun de 7-21g pentru tatal meu, pe care inca nu le-am testat pe apa. Revin in weekend cu detalii daca reusesc sa ies.
Daca cumva vrei sa-l vinzi trimite-mi un mp.
Am intrebat eu de el la magazin si au spus ca in aprox. 1-1.5 luni o sa fie din nou in stocmihai.t scrie:Deci tu ai luat ultimul jig gun de7-21 gr.danoprea scrie:M-am decis pana la urma pe Varita de la Favorite, 9-28g - 2.10m . Se comporta excelent pe gume si sunt foarte multumit de ea. Intre timp am mai luat un UL Variant de 2-7g (ofera mai mult decat costa) si un Jig Gun de 7-21g pentru tatal meu, pe care inca nu le-am testat pe apa. Revin in weekend cu detalii daca reusesc sa ies.
Daca cumva vrei sa-l vinzi trimite-mi un mp.
As vrea sa- mi cumpar un jig gun 7-21 vreau sa o folosesc pe mures la salau ma puteti ajuta este buna pentru asa ceva
Eu am luat un jig gun 9-28. Incarcat cu jig de 7gr+guma de 4 gr arunca destul de bine. Nu am facut probe cu jig mai greu, dar sapt viitoare am sa fac si daca te intereseaza cum lucreaza iti trimit mp.mmagic51 scrie:As vrea sa- mi cumpar un jig gun 7-21 vreau sa o folosesc pe mures la salau ma puteti ajuta este buna pentru asa ceva
Salutare.
Salut Mihai cand incerci batul te rog scriemi si mie cum se comporta mersi mult
-
- veteran
La banii ptr un jig gun 7-21 nu ai ce sa comentezi.Azi am avut unul in mina si e super fain ptr pretul lui.