Trusa rapitor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Re: Trusa rapitor
Nu ma mai obosesc sa raspund la g..zari 

-
- utilizator nou
old_radu scrie:...asta ai cumparat inainte sa intrebi "veteranii" sau " tovarasii " ? !alin ionut scrie:Cat despre power pro, tocmai de aceea l am luat , pentru ca e foarte popular printre pescarii de rapitor. Poate sunt in comert si falsuri, nu stiu ce sa zic. Am modelul galben fluo de 0,14 sau 0,16 , il folosesc pe 2 tamburi la maruntis, si se rupe ff. usor. ...
...poti sa traduci ce ai scris aici ?alin ionut scrie:...
Eu dau cu Tica Abyss pe Dunare la crap si somn....Banax helicon , carlige prologic, fox korda , lansete la fel......deci vreau sa imi faceti recomandari de voblere pe masura ...
Mergi batrane la salau, ca vine in mal acum sa depuna, are apa 8 grade. Vezi , cauta locuri cu mal stancos sau pietris... Eventual jepse si canale care au legatura cu Dunarea, acolo intra, pe la radacini. Sau mai bine stai pe forum si navigheaza sa vedem noi cat esti de batran

Bun , sa zicem ca vei primi 5 recomandari de voblere de avat , super giugele , te duci pe apele tale si le pescui , nu ai nici un rezultat , ce faci ? Te lasi de spinn , nu mai incerci si tu ceva asa de capul tau ? Trebuie sa intelegi , mai ales ca zici ca ai trecut prin asa ceva , cu stationarul , ca nu e nimic batut in cuie , ce merge pe apele mele , nu neaparat sa mearga pe locurile tale , sunt oameni care pur si simplu nu au reusit sa prinda un singur avat cu Thrill-ul , pentru altii e sfant .... cateva reguli de baza sunt , te poti informa , dar experienta pe apa , e cea mai importanta .
@ alin ionut
...incerc sa reformulez :
...cu PP-u' ai luat "plasa" si in consecinta imi permit sa intreb , cum se numesc cei care sunt pacaliti sau au luat "tzeapa" ?
...in ce priveste sculele de crap si denumirile lor , cred ca ai gresit forumul
...si acum putin "off-topic" pentru care imi cer scuze : pentru salau o sa caut " locuri cu mal stancos sau pietris... Eventual jepse si canale care au legatura cu Dunarea " ,ca la noi in Maramures e plin de jepse si canale din astea cu legatura directa cu Dunarea
...incerc sa reformulez :
...cu PP-u' ai luat "plasa" si in consecinta imi permit sa intreb , cum se numesc cei care sunt pacaliti sau au luat "tzeapa" ?
...in ce priveste sculele de crap si denumirile lor , cred ca ai gresit forumul
...si acum putin "off-topic" pentru care imi cer scuze : pentru salau o sa caut " locuri cu mal stancos sau pietris... Eventual jepse si canale care au legatura cu Dunarea " ,ca la noi in Maramures e plin de jepse si canale din astea cu legatura directa cu Dunarea

deci sincer om mai saturat si ingamfat ca asta nici ca am vazut...
esti cel putin Zeu pe pamanta tov.Ion...
cu atatea facultati ma mir ca ai mai avut si timp pt pescuitul pestilor cu "doua cifre"
Fac pariu ca nu ai habar despre ce vb si esti frustrat ca auzi cum lumea prinde chiar si cu "o cifra"
Scz..dar nu ma pot abtine de atata infatuare.
cu atatea facultati ma mir ca ai mai avut si timp pt pescuitul pestilor cu "doua cifre"
Fac pariu ca nu ai habar despre ce vb si esti frustrat ca auzi cum lumea prinde chiar si cu "o cifra"
-
- utilizator nou
catalin66 scrie:Bun , sa zicem ca vei primi 5 recomandari de voblere de avat , super giugele , te duci pe apele tale si le pescui , nu ai nici un rezultat , ce faci ? Te lasi de spinn , nu mai incerci si tu ceva asa de capul tau ? Trebuie sa intelegi , mai ales ca zici ca ai trecut prin asa ceva , cu stationarul , ca nu e nimic batut in cuie , ce merge pe apele mele , nu neaparat sa mearga pe locurile tale , sunt oameni care pur si simplu nu au reusit sa prinda un singur avat cu Thrill-ul , pentru altii e sfant .... cateva reguli de baza sunt , te poti informa , dar experienta pe apa , e cea mai importanta .
Fratilor, eu vreau sa cumpar, sa mi fac o trusa!!! Nu stiu ce sa cumpar, asta e problema !!!
-
- utilizator nou
albert.C scrie:deci sincer om mai saturat si ingamfat ca asta nici ca am vazut...
Fosta mea , ma poreclise "ZMEUL" . JUR!!

Si pentru tine, o sa postez in curand fotografii cu trofee. Cat despre Freud , psihanaliza si frustrare putem discuta ore intregi, dar nu cred ca stapanesti tema

Mai bine ai cauta pe net testul Szondi , te ai evalua, si ai incerca sa te corectezi!
Daca nu poti recomanda cateva modele de voblere, te rog sa te abtii de la comentarii inutile!
-
- utilizator nou
O sa ma abtin sa mai postez o saptamana, peste o saptamana voi intra din nou pe acest forum sa vad , daca primesc recomandari . In situatia in care o sa am parte de aceleasi "sfaturi prietenoase" , o sa mi sterg contul!
....Domnule Mircea... cred ca ma las de pescuit pe natural.florin1948 scrie:Mai sa fie !!! " Pescuitul nu e matematica " , " intrebari pertinente " , "...pescuit,macar 10 % pe documentat si restul pe balta " !!! Valeriu, incet,incet incepi sa gandesti ca un pescar. Si daca vrei salau, mai lasa apele publice si mai incearca si pe privat. Eu am reusit sa iau primii strapi pe anul asta.
Sa revenim la topic : stimate tov. Ionut, trecerea de la stationar la spining inseamna in primul rand schimbarea modului de a gandi pescuitul. Dar cum tu vrei rapitor ca o completare a timpului cat stai cu lansetele dupa crap in Dunare ( cel putin asa am inteles eu ) e mai simpla problema. O lanseta mai de Doamne -ajuta cu actiune potrivita pentru Dunare ( ceva pe la 1/4 - 2 oz), o mulineta ceva mai mare ( 3000 - 4000 ) fir textil in nici un caz Power Pro, este atat de prost ca il folosesc cam jumatate din pescarii de spining din Romania, vai de mama lor ca nu stiu cu ce dau !!!
In materie de naluci, cauciucuri de la xxx AROW , JACKAL, KEITECH si IMAKATSU iar voblere de la TAILWALK, EVERGREEN,MEGABASS. In materie de culori , trebuie sa ai si deschise si inchise, cam toate culorile de baza ( verde, galben, rosu, portocaliu, negru, etc) precum si combinatii intre aceste culori. In materie de dimensiuni, incepand de la 5- 6 cm pana la 12 - 15 cm. Mai sant necesare si niste lingurite ( neaparat si niste rotative) si astea de mai multe culori si marimi. Eventual niste pilkere si niste cicade care pot salva ziua de pescuit. Cam 10 - 15 kg de jiguri echipate cu carlige de la 5/0 la 8/0 de diferite greutati, de la 25 - 30 gr pana la 75 - 80 gr ( eventual si mai grele ) Dupa ce achizitionezi toate astea, de restul banilor care iti mai raman cred ca iti ajung sa-ti iei un pachet de seminte sa " spargi" in timp ce prinzi salau dupa salau.
De dimineata tot umblu dupa salau pe Arges, in mod clar e prea tehnic pentru mine.
Mult mal, nisip, apa FOARTE tulbure, cele mai colorate culori, jiguri de toate marimile, date numai pe fund, NIMIC... in sus pe A1 am fost. golfuri mici, etc. sigur nu am fost peste intr-o viata anterioara sa pot gandi ca el...
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !
Problema este , ca tu nu vrei sa te informezi , sa citesti , vrei totul mur in gura , pai de ce mama naibi si-ar pierde cineva timpul sa-ti faca un rezumat asa cum ai cerut : pe specii de rapitori , pe perioade ale anului , ale zilei , ale noptii , pe adancimi , praguri , turbiditate a apei , perioade de menstruatie la broaste sau mai stiu eu ce iti tuna prin cap , de ce sa facem noi asta pentru tine , ai TOT FORUMUL la dispozitie , pe bune cred ca esti un caz singular , multi au intrebat la inceput , inclusiv eu , am mai primit cate o indrumare , am mai intrebat de un bat , un fir , o giugea , dar am mancat pe paine forumul asta , l-am citit din scoata in scoarta , nu inteleg , e vorba de o pasiune , si o pasiune se face cu placere . Din partea mea , poti sa nu mai astepti o saptamana , poti sa-ti stergi contul acum !!alin ionut scrie:catalin66 scrie:Bun , sa zicem ca vei primi 5 recomandari de voblere de avat , super giugele , te duci pe apele tale si le pescui , nu ai nici un rezultat , ce faci ? Te lasi de spinn , nu mai incerci si tu ceva asa de capul tau ? Trebuie sa intelegi , mai ales ca zici ca ai trecut prin asa ceva , cu stationarul , ca nu e nimic batut in cuie , ce merge pe apele mele , nu neaparat sa mearga pe locurile tale , sunt oameni care pur si simplu nu au reusit sa prinda un singur avat cu Thrill-ul , pentru altii e sfant .... cateva reguli de baza sunt , te poti informa , dar experienta pe apa , e cea mai importanta .
Fratilor, eu vreau sa cumpar, sa mi fac o trusa!!! Nu stiu ce sa cumpar, asta e problema !!!