Are relevanta, pentru ca daca ai fi pescuit in Romania nu cred ca ai mai fi avut "palmaresul" ala.
anem scrie:
Omule, nu ai tu idee cat de des ies eu la pescuit sau ce prind. Daca ai avea puterea de a elibera pestii prinsi ti-as ura sa iesi cel putin de atatea ori ca si mine la pescuit si macar jumatate din pestii prinsi de mine sa ii ai tu in “palmares”… dar situatia fiind cea care se vede ma abtin si iti spun doar sa fi sanatos.
Respect pentru cei care practica C&R dar hai sa nu-i blamam pe ceilalti. Cred ca stiuca aia ar fi fost retinuta in proportie covarsitoare de catre majoritatea pescarilor, pentru apele din Romania asemenea captura reprezinta un trofeu. Tinand cont ca e incepator in spinning nu-i corect sa fie desfintat in felul asta pentru ca a luat pestele acasa. Eu cum sa-l numesc pe ala care "da lectii" pe la tv ,vorbindu-ne despre C&R si stupoare, la o partida de pescuit vad cum baga la traista o marlita pana in kil ?!
Ne aprindem si dam nota 1 cand pestele e pozat in bucatarie sau sufragerie, dar tacem malc, eventual injuram printre dinti cand suntem inconjurati de braconieri. Acolo, intr-o situatie reala ne piere curajul si nu mai dam cu "huo", de fapt si aici, majoritatea celor care dau note de 1 se ascund in spatele anonimatului. Macar sa aiba curajul sa-si argumenteze nota data. E un fel de hotul care striga "hotii". Sper ca se intelege ca nu fac referire la tine, tu ai avut norocul sa ajungi intr-o tara civilizata, noi aici, mai avem ceva drum de parcurs pana acolo...sper sa ne ajute "sasul Iohannis" sa intelegem ce inseamna asta,respectul fata de ceilalti oameni cat si fata de necuvantatoare. Vorba zicalei "pestele de la cap se impute". Si capetele care ne-au condus pana acum ne-au invatat doar cum se fura, braconeaza...au incurajat jaful, in toate domeniile.