… pe acelasi considerent se poate spune ca tu esti un aplaudac a lui Chelobagrizzly scrie:penibila e situatia de aplaudac in care te complaci tu. mi-e lene sa caut, dar as fi curios daca a scris anem vreun post la care sa nu te inchini cu 2 maini. in rest, ramane cum e stabilit deja. nu intelegi, dar te bagi. e buna si libertatea asta a exprimarii pe undeva. totusi, tu si sf incepeti sa semanati cu badea si gadea.XquiZZiT scrie:PS: grizzly, las-o asa cum e ca te afunzi din ce in ce mai adanc in ... penibil.

Grizzly, scri mult si spui putin. Ramai in continuare cu ideile tale si maine/poimaine cand vei fi monitorizat de cate ori te-ai pisat pe zi tu vei sta undeva in spate si vei aplauda strigand in gura mare … asa spune legea.
XquiZZiT scrie:Anem, te compatimesc! Acu chiar nu prea ai pe unde sa mai scoti camasa: daca le dai drumu esti in afara legii, daca nu le dai drumu esti traistar!
La cum te vad eu in situatia asta ai trei solutii: 1) faci cumva sa ii scapi pe toti la mal, macar asa te bucuri de drill. 2) Te muti in alta tara. 3) Te lasi de pescuit.

Tind sa iti dau dreptate in privinta strugurilor alora … aletfel nu vad de unde atata inversunare. Oricum e amuzant cum isi da cineva cu parerea in anumite privinte cu care chiar nu are nimic de-a face. Chiar sunt curios daca stie ce se afla in spatele povestii cu retinerea obligatorie a specilor alogene … pot spune doar ca sunt multi conationali pe acolo si se invart niste sume frumusele in jurul somnilor, care din pacate ajung pe piata din Romania iar cumparatorii nu au nici cea mai mica idee ce baga in gura sau in ce ape au crescut somnii aia.SF scrie:Anem , io zic sa te lesi de pescuit omule![]()
SF o sa-ti zica una pe bune , si asta ca io nu credeam in magarii din astea , da strugurii chiar pot acrii ,si chiar la nivel virtual unii pot ajunge sa sufere si sa dezvolte un comportament cel putin bizar![]()
rine, din pacate tot mai rar ajung sa pescuiesc pe apele de acolo. in vara am pescuit doar de 2 ori si aia pe o Dunare tulbure rau de tot … au fost si ceva mustaciosi dar nicicare nu a vrut sa iasa pe mal pentru o poza preferand sa indrepte triplerine scrie:dati-o draq mah.. ce aveti cu omu'?!
@ anem ..nu te lasa de pescuit.. vino inapoi si pescuie aici.. dupa legile noastre si regulile tale..
o sa fii ok oricum