pareri lanseta barcuda de la cei care au folosit-o

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

mihai294
junior
junior

pareri lanseta barcuda de la cei care au folosit-o

Mesaj de mihai294 » 08 Feb 2014, 11:00

descriere:Lanseta fibra de carbon Jet Spin 198
- Lungime: 1.98m
- Actiune: A: 10-30g.
- Lungime stransa: 103cm
- Greutate: 135g.
- Tronsoane: 2
- Inele: 7
- Material: carbon 30T<95%
- Lanseta pentru spinning, cu actiune rapida, cu mandrina perforata pentru prevenirea supraincalzirii. Are inele T-SIC si un maner mic din E.V.A.

Am vazut-o astazi si m-am indragostit de ea :D si is curios cum se comporta pe malul apei
Daca vreti sa o vedeti intrati pe site baracuda.com.ro
daca puteti sa-i faceti o mica descriere :respekt:

vladsv
junior
junior

Re: pareri lanseta barcuda de la cei care au folosit-o

Mesaj de vladsv » 09 Feb 2014, 00:32

am avut lanseta in mana, intradevar arata ff bine, dar totusi nu cred ca duce 30 de grame... poate duce dar mi se pare destul de moale. Eu unul m`am comvins cu articolele de la baracuda, mai bine mai pun ceva bani si imi iau altceva.

sosoktm
veteran
veteran

Mesaj de sosoktm » 09 Feb 2014, 08:26

Pai si omul asta si a facut user degeaba?pacat de marketing :))

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 09 Feb 2014, 09:48

sosoktm scrie:Pai si omul asta si a facut user degeaba?pacat de marketing :))
Mi se pare o afirmatie cel putin aiurea din partea ta. Omul a cerut informatii de la cei care au folosit asa ceva. Tu ai folosit, sau doar iti place sa te bagi in seama? :lol1:
Am avut baracuda bass si era o laseta excelenta. Am vandut-o deoarece nu mai facea obiectul pestilor vizati de mine la vremea aceea. A cumparat-o unul din fratii Gherman ca... era un fraier si habar nu avea de pescuit (faptul ca ai castigat cateva titluri a fost noroc chior :D)
Jet spin este o lanseta fara pretentii dar cu care te descurci in conditii decente pana iti cumperi altceva. De la baracuda iti recomand o lanseta Alcedo Pride Spin II 210 sau 240 care sunt cam la acelasi preturi si sunt ceva mai versatile.
Bucuresti

sosoktm
veteran
veteran

Mesaj de sosoktm » 09 Feb 2014, 15:05

@feugen....am si eu o barrcuda expert spin si e una din joardele preferate pe naluci mici(max 8-10 grame) desi ea e data ca 10-25. Comentariul meu e legat de stilul postarii, insa vom lasa viitorul sa demonstreze cine a avut dreptate
Relax ;)

Timbota1
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Timbota1 » 11 Feb 2014, 12:56

Eu am avut o Baracuda Danube 10-30g si am scos un pestic de 17kg si nu a patit nimic. De altii mai mici nu are sens sa pomenesc. Poate ca nu se ridica la calitatea altor branduri mai renumite dar daca se incadreaza la buget , ii mai mult decat OK.
La noi, in general, pe oricare forum, pe orice subiect, daca spui ca ai bugetul xxxxlei si vrei sa-ti iei ceva, intotdeauna vei primi urmatorul sfat: mai pune yy lei si-ti iei ceva mai bun. Este aproape invariabil raspunsul asta. Totusi daca vrei mai multe recomandari care sa se incadreze la bugetul alocat de tine, trece o suma mai mica decat cea pe care ti-o permiti. In felul asta vei primi recomandarile orientate pe suma ta.
Treaba asta este veche si aproape sigura, testata de mai multe ori. Pe mulinete , pe lansete, pe auto, etc. Toate cele bune.

DEM
veteran
veteran

Mesaj de DEM » 11 Feb 2014, 16:40

@mihai-daca te ai indragostit de ea,gata cumpara-o,nu astepta pana o scrii astia pe ea St. Croix. :respekt:
Dumnezeu a creat cerul si pamantul,restul e facut in China.

cezaroi
senior
senior

Mesaj de cezaroi » 12 Mar 2014, 07:38

Am folosit o Baracuda Master Bass spin de 1.85 m. si 5-12 grame c.w. pe rauri de munte si am scos niste pesti frumosi la rotative si minivoblere. Este senzitiva si atent lucrata. Pentru a invata spiniingul usor este buna. Dupa aia incep fineturile!

MatrixVR5
veteran
veteran

Mesaj de MatrixVR5 » 12 Mar 2014, 08:46

Eu am cumparat de la xxx firma distrib. , ptr. fimiu un UL Baracuda Master Bass Spin :
- Lungime: 1.85m

- Actiune: A: 5-12g.

- Lungime stransa: 95cm

- Greutate: 118g.

- Tronsoane: 2

- Inele: 6

- Material: carbon 24T<95%

Am probat-o la targ si am cumparat-o !
Maine incepe targul in In fata Casei Poporului si participa si xxx cei care le comercializeaza si poti sa o si probezi , sa o simti .Degeaba iti place ochiului daca daca nu te intelegi in prima partida cu ea . :respekt:
FISHING IS LIFE.
The rest just details!

staicu2005
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de staicu2005 » 20 Oct 2014, 20:09

Salutare !!! mai oameni buni !!! eu chiar am un Jet Spin dar de 2.40 lungime si vreau sa va spun ca am avut indrazneala sa o testez ca de sa nu am surprize pe malul apei ... siiii ... testu a decurs foarte bine si anume sa va zic cum am procedat : Am luat o sticla de 2.5 l si am umplut-o cu apa, apoi am legat nailonul de gatul acesteia, in prealabil am montat o mulineta tot de la Baracuda Excalibur de 2000 si firul trecut prin inele ... bun sa revin, si am incercat sa ridic sticla, va spun ca lanseta sa covrigat, potcoava sa facut, ajunsese varful in drept cu mandrina, ma asteptam sa pocneasca, dar nu a cedat, asa ca a trecut testul si va merge pe balta, eu asa testez lansetele in functie de actiunea lor pun greutati si incerc sa le ridic in bat, daca nu face poc e buna daca nu NU !!! asta e dar o lanseta care imi trece testul o pastrez care nu la gunoi , dar inainte sa o cumpar ma uit si din ce e facuta si ce vreau sa fac cu ea ... asa ca draga prietene cumpar-o cu incredere ca la mine a trecut testul la tine mai ales ca e de 1.98 mai scurta e si mai buna ... Fire tembele !!!!!! :respekt:

Scrie răspuns