M-ai facut extrem de curios, poti sa mai faci o data testul si sa-l fimezi, apoi sa vedem si noi filmul? Daca e asa cum spui imi iau si eu Baracuda. :Dstaicu2005 scrie:Salutare !!! mai oameni buni !!! eu chiar am un Jet Spin dar de 2.40 lungime si vreau sa va spun ca am avut indrazneala sa o testez ca de sa nu am surprize pe malul apei ... siiii ... testu a decurs foarte bine si anume sa va zic cum am procedat : Am luat o sticla de 2.5 l si am umplut-o cu apa, apoi am legat nailonul de gatul acesteia, in prealabil am montat o mulineta tot de la Baracuda Excalibur de 2000 si firul trecut prin inele ... bun sa revin, si am incercat sa ridic sticla, va spun ca lanseta sa covrigat, potcoava sa facut, ajunsese varful in drept cu mandrina, ma asteptam sa pocneasca, dar nu a cedat, asa ca a trecut testul si va merge pe balta, eu asa testez lansetele in functie de actiunea lor pun greutati si incerc sa le ridic in bat, daca nu face poc e buna daca nu NU !!! asta e dar o lanseta care imi trece testul o pastrez care nu la gunoi , dar inainte sa o cumpar ma uit si din ce e facuta si ce vreau sa fac cu ea ... asa ca draga prietene cumpar-o cu incredere ca la mine a trecut testul la tine mai ales ca e de 1.98 mai scurta e si mai buna ... Fire tembele !!!!!! :respekt:
pareri lanseta barcuda de la cei care au folosit-o
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: pareri lanseta barcuda de la cei care au folosit-o
-
- junior
Salut ,vreau sa va spun ca am achizitonat acum doi ani o lanseta Baracuda Jet Spin b de 2,40 si in tot acest timp se comporta foarte bine ,am pescuit fregvent cu ea si nu ma lasat ,s-a comportat bine in driluri (avat 2kg,stiuca 1,5 kg,salau 1,5kg) sunt foarte multumit si chiar vreau sa-mi mai achizitionez inca una tot de aceasi lungime . Am umblat si cu cea de 1,95 si chiar mi-a placut dar este buna pentru pescuit din barca fiind mai scurta(este si mai fast ca cea de 2,40),vreau sa-ti spun ca din punctul meu de vedere este foarte buna. 

uite aici un test pentru lanseta aia: https://www.youtube.com/watch?v=BLMKGzC8k2Y
- Masterclen Adi
- senior
Nu cred ca la hardware sunt cel mai in masura sa dau sfaturi,dar un pescar in varsta foarte respectat de mine foloseste asta:
http://www.baracuda.com.ro/index.php?p=detalii&prod=94
Spunea ca arunca bine,cel mai mare rapitor prins a zis ca a fost un salau pe Arges de 2,8 kg,si zicea ca lanseta este foarte buna in drill.
Sanatate!
http://www.baracuda.com.ro/index.php?p=detalii&prod=94
Spunea ca arunca bine,cel mai mare rapitor prins a zis ca a fost un salau pe Arges de 2,8 kg,si zicea ca lanseta este foarte buna in drill.
Sanatate!
Va salut,
Primul meu combo de rapitor a fost lanseta Baracuda Danube Spin 2,10/10-30gr. echipata cu o mulineta tot de la Baracuda de 2000 (nu mai stiu exact numele).
Apoi Danube Spin 2,40/10-30gr. si mulineta Baracuda Master Spin, cea din filmul cu prezentarea echipamentelor Baracuda, la vemea aceea (2007 parca) un combo bun pentru toti rapitorii, cei drept era si peste.
De atunci, axandu-ma 99% pe pescuitul salaului, echipamentele au evoluat.
Numai bine.
Adrian
Braila
Primul meu combo de rapitor a fost lanseta Baracuda Danube Spin 2,10/10-30gr. echipata cu o mulineta tot de la Baracuda de 2000 (nu mai stiu exact numele).
Apoi Danube Spin 2,40/10-30gr. si mulineta Baracuda Master Spin, cea din filmul cu prezentarea echipamentelor Baracuda, la vemea aceea (2007 parca) un combo bun pentru toti rapitorii, cei drept era si peste.
De atunci, axandu-ma 99% pe pescuitul salaului, echipamentele au evoluat.
Numai bine.
Adrian
Braila