nelamurire
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
nelamurire
am vazut niste videoclipuri in care se da dupa stiuca/salau fara struna. in loc de struna era doar o agrafa, pentru a putea schimba naluca.ce parere aveti? influneteaza struna miscarea si evolutia nalucii? am avut si eu multe strune "rigide" sau care imi scufundau naluca! astept pareri. multumesc 

Re: nelamurire
Fara struna??Nu cred sa fie fara struna,poti posta un video sa vedem despre ce e vorba...
http://www.youtube.com/watch?v=9XX-TyGNT60suli scrie:Fara struna??Nu cred sa fie fara struna,poti posta un video sa vedem despre ce e vorba...
aici...eu nu vad sa fie struna....poate gresesc...
Am prins multe stiuci pe Mures pana in 1.5 kg, fara struna, cu mono de 18-20. Nu "m-au taiat" niciodata...
La salau...nu-ti prea trebuie struna.
Ai dreptate,pare sa nu aiba struna...oricum eu te sfatuiesc sa nu risti fara struna,eu vad ca omul era pregatit pt.o bibaneala ,cu voblere asa de mici,inaintasul poate sa influenteze putin in evolutia voblerului dar sti o treaba,nu risti sa iti intre una mare si sa iti taie.....foloseste fluorcarbon sau monofilament de 70-80mm..nu sunt asa de grele ca si cele rigide.mitzza scrie:http://www.youtube.com/watch?v=9XX-TyGNT60suli scrie:Fara struna??Nu cred sa fie fara struna,poti posta un video sa vedem despre ce e vorba...
aici...eu nu vad sa fie struna....poate gresesc...
Daca nu iti inghite voblerul ai sansa sa nu iti taie,una e o stiuca de 1,5kg si alta una de 5-6kg care inghite tot..fdata scrie:Am prins multe stiuci pe Mures pana in 1.5 kg, fara struna, cu mono de 18-20. Nu "m-au taiat" niciodata...
Un salut.
Salut. Stiu..dar nu era vorba de stiuci de 5-6 kg in video...d`aia ziceam. Oricum stiam dupa ce dau, pe Mures, si de asta imi permiteam sa nu pun struna.
O replica celebra care dateaza de vreo 7 ani aici pe forum ( autor adiwolf
) era cam asa:
"Pune struna, stiuca nu stie ca tu dai dupa salau"
Deci daca ai stiuca in zona si vrei sa nu iti para rau, ataseaza o struna

"Pune struna, stiuca nu stie ca tu dai dupa salau"

Deci daca ai stiuca in zona si vrei sa nu iti para rau, ataseaza o struna

E drept ca daca mergi la salau si stii ca s-ar putea sa mai intre cate o stiuca accidental multa lume nu foloseste inaintas...dar daca exista o buna populatie de stiuca in zona e mai sigur cu inaintasi,exista persoane care afirma ca o stiuca mai mica,pana in 2kg,ar taia mai usor firul ca si una mare....chestie de cum au dinti la greutatea respectiva,daca cineva cunoaste ceva despre tema aceasta e rugat sa intervina...
Un salut.
Un salut.
Eu sunt unul dintre ei, am vrut sa scriu mai demult, dar am zis ca se vor isca niste polemici, si am renuntat...suli scrie:,exista persoane care afirma ca o stiuca mai mica,pina in 2kg,ar taia mai usor firul ca si una mare....
Intr-adevar, daca va uitati, parca dintii unei marlite sunt mai ascutiti si mai taiosi pe laterale decat ai unei stiuci mai mari...

Totusi de multe ori parca iti doresti sa intre si sa iti taie,... numai sa intre