Textil ryujin
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
Re: Textil ryujin
Mi a recomandat cineva un stren de 0.08mm pt biban, o sa l iau sa vad cum e,revin cu un comentariu. 

- stefanflorin
- veteran
La bibi ia-ti un Sunline Super PE, insa de 8lb, si scoti si cai de salai cu el fara probleme. Eu il folosesc de cativa ani si e firul meu preferat de fineturi. Asa cum am mai scris, in ciuda faptului ca multi il considera foarte senzitiv, eu sunt de parere ca nu exceleaza, desi este foarte fin, plus ca inca o data scriu...are elongatie destul de mare pt. un textil, fie el si PE. Albul am observat si eu ca e mai tare decat verdele, probabil explicatia e cea data de Bogdan. Am pipait si eu Ryujinul asta la cineva, in timp ce pescuia, si nu mi-a placut, pare fragil, nu era asa de rotund si nici impletit extraordinar...dar aparentele pot sa insele.
Urasc atarnatorii!
-
- junior
Ms mult tuturor pentru raspunsuri, e bine sa stii ca daca ai o intrebare te ajuta cineva.Daca nu intram aici pe forum poate luam asa la prima vedere si invatam din gresala mea
.

De fapt firul japonez de la momoi ,este foarte bun ,caracterizat prin rezistenta extraordinara si flexibilitate fara egal,excelent pentru lansari lungi si precise.Silentios in drill...Impletitura din 8 fire ,perfect echilibrata si rafinata satisface o gama variata de tipuri de pescuit.100% SUPER PE!!! rezistenta la tractiune in apa nu este comparabila niciodata cu rezistenta la tractiune pe uscat !! pt asta iti trebuie o cordelina
...tie iti trebuia pt ridicat greutati ??
scuze dar nu ma pot abtine cand tot felul de binevoitori dau sfaturi si se pricep la toate !!

givadi scrie:De fapt firul japonez de la momoi ,este foarte bun ,caracterizat prin rezistenta extraordinara si flexibilitate fara egal,excelent pentru lansari lungi si precise.Silentios in drill...Impletitura din 8 fire ,perfect echilibrata si rafinata satisface o gama variata de tipuri de pescuit.100% SUPER PE!!! rezistenta la tractiune in apa nu este comparabila niciodata cu rezistenta la tractiune pe uscat !! pt asta iti trebuie o cordelina...tie iti trebuia pt ridicat greutati ??
scuze dar nu ma pot abtine cand tot felul de binevoitori dau sfaturi si se pricep la toate !!
Frumoasa reclama!!!!!

rapala the best vobler in the world
- George1985
- veteran
Exact!stradic scrie:givadi scrie:De fapt firul japonez de la momoi ,este foarte bun ,caracterizat prin rezistenta extraordinara si flexibilitate fara egal,excelent pentru lansari lungi si precise.Silentios in drill...Impletitura din 8 fire ,perfect echilibrata si rafinata satisface o gama variata de tipuri de pescuit.100% SUPER PE!!! rezistenta la tractiune in apa nu este comparabila niciodata cu rezistenta la tractiune pe uscat !! pt asta iti trebuie o cordelina...tie iti trebuia pt ridicat greutati ??
Frumoasa reclama!!!!!![]()
Ghici cine este importatorul firului

George1985 scrie:Exact!stradic scrie:givadi scrie:De fapt firul japonez de la momoi ,este foarte bun ,caracterizat prin rezistenta extraordinara si flexibilitate fara egal,excelent pentru lansari lungi si precise.Silentios in drill...Impletitura din 8 fire ,perfect echilibrata si rafinata satisface o gama variata de tipuri de pescuit.100% SUPER PE!!! rezistenta la tractiune in apa nu este comparabila niciodata cu rezistenta la tractiune pe uscat !! pt asta iti trebuie o cordelina...tie iti trebuia pt ridicat greutati ??
Frumoasa reclama!!!!!![]()
Ghici cine este importatorul firului![]()
GIVADI

rapala the best vobler in the world
Nu este o reclama !! Tocmai de aceea am postat eu ,pentru ca stiu toate detaliile si caracteristicile ,
acestui fir .Eram cel mai in masura sa dau detalii celor care nu-l cunosc sau care au anumite pareri ,
pripite fara al exploata la maxim ....Nu am dorit sa ma ascund !!!SARBATORI FERICITE !!!
acestui fir .Eram cel mai in masura sa dau detalii celor care nu-l cunosc sau care au anumite pareri ,
pripite fara al exploata la maxim ....Nu am dorit sa ma ascund !!!SARBATORI FERICITE !!!

- crapmaniacul
- veteran
La firul asta daca citesc cu atentie prezentarea pe care i-ai facut-o, aproape ca ma grabesc sa iau cateva role bune sa nu se termine stocurile ... In prezentarea ta toate caracteristicile firului sunt la parametri maximi, de la excelent in sus inca 3-4 trepte. Asta ma face sa cred ca face 3.14 3.14 pe tot ceea ce exista pe piata in materie de fire. Si stii ce e surprinzator ? Poate firul nu e un fir rau, dar prin super mega reclama pe care i-ai facut-o, acum chiar ca lumea care vroia sa-l ia devine usor sceptica. Adica exista riscul ca spusele tale sa aiba un efect usor contrar ... In rest numai de bine ! Sarbatori fericite !givadi scrie:Nu este o reclama !! Tocmai de aceea am postat eu ,pentru ca stiu toate detaliile si caracteristicile ,
Nu-l fabric eu !! iar detaliile sunt date de producator ,care are o experienta din 1905 in fire textile !! Eu in cel mai rau caz, daca nu este bun, nu-l mai aduc !! dar are prea multe referinte de top in toata lumea ca sa nu fie bun !!Inchei aici pt ca nu vreau sa conving pe nimeni !! este numai cu scop informativ .