Cele mai prinzatoare voblere de clean
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- citizenics
- utilizator constant
Re: Cele mai prinzatoare voblere de clean
Eu nu sunt din Tg. Mures....Poate te ajuta vreun coleg de forum.
Intreaba la magazinele pe care le frecventezi daca , colaboreaza cu cei de la Balzer. Ei sunt distribuitori la voblerele Goldi. Teoretic ar trebui sa iti poata aduce orice model. Tot ce le trebuie e putina bunavointa. Nu te astepta sa fie rapida comanda pt ca cel putin in Baia Mare comenzile la Balzer sunt rare - in general au preturi mari la produsele ce le distribuie.mynu_cs scrie:imi poate lua si mie cineva si sa imi trimita prin posta...
platesc deranjul evident
Te pot ajuta eu.mynu_cs scrie:imi poate lua si mie cineva si sa imi trimita prin posta...
platesc deranjul evident
Sunt la magazinul Pastravul , calea Floresti, daca mai esti in cautare de Goldy. Au si Dawn.mynu_cs scrie:apropo de unde v-ati cumparat voblerele goldy?
buna ziua...sunt nou in pescuitul la spinning,mai exact din aceasta vara si bineinteles am inceput cu,Cleanul...cel mai bine am prin la vobler Cozma culoare fire tiger...cu toate ca am dat foarte mult cu salmo... 

salut.eu cel mai bine am prins clean la strike pro baby pro varianta de 2,5 cm culoare 010 sau ceva de genu' si la salmo hornet varianta 2,3-3,5 floating si sinking culoare gs......pescuiesc pe somes (de la dej in jos).
am mai prins si la cozma dar decat sa imi fac nervi si sa injur nu ma mai complic......cred ca stie toata lumea de ce....
fir intins tuturor
am mai prins si la cozma dar decat sa imi fac nervi si sa injur nu ma mai complic......cred ca stie toata lumea de ce....

fir intins tuturor
Se regleaza din ochet,modelu'A de 4-5cm sunt imbatabile la clean mare pe curent!mihai294 scrie:salut.eu cel mai bine am prins clean la strike pro baby pro varianta de 2,5 cm culoare 010 sau ceva de genu' si la salmo hornet varianta 2,3-3,5 floating si sinking culoare gs......pescuiesc pe somes (de la dej in jos).
am mai prins si la cozma dar decat sa imi fac nervi si sa injur nu ma mai complic......cred ca stie toata lumea de ce....![]()
fir intins tuturor
-
- senior
nasolu scrie:Se regleaza din ochet,modelu'A de 4-5cm sunt imbatabile la clean mare pe curent!mihai294 scrie:salut.eu cel mai bine am prins clean la strike pro baby pro varianta de 2,5 cm culoare 010 sau ceva de genu' si la salmo hornet varianta 2,3-3,5 floating si sinking culoare gs......pescuiesc pe somes (de la dej in jos).
am mai prins si la cozma dar decat sa imi fac nervi si sa injur nu ma mai complic......cred ca stie toata lumea de ce....![]()
fir intins tuturor

Mergem sambata pe undeva?
salutare.....eu o sa incerc azi pe olt dar dupa amiaza cand se lasa soarele...fratelecelmic scrie:nasolu scrie:Se regleaza din ochet,modelu'A de 4-5cm sunt imbatabile la clean mare pe curent!mihai294 scrie:salut.eu cel mai bine am prins clean la strike pro baby pro varianta de 2,5 cm culoare 010 sau ceva de genu' si la salmo hornet varianta 2,3-3,5 floating si sinking culoare gs......pescuiesc pe somes (de la dej in jos).
fir intins tuturor![]()
![]()
![]()
Mergem sambata pe undeva?
-
- senior
Recunosc ca am o mica nedumerire. Ca destui dintre confratii clnari, am si eu doua voblere river to sea baby crank model mic (2,5 cm), floating din cate tin minte si cu ceva bile in ele. Culoarea e gri respectiv maro. Dar nu reusesc deloc sa prind ceva la ele. Nu stiu daca e vina mea sau de ce nu se leaga lucrurile. Le lansez pe apa curgatoare si incep sa se roteasca aiurea, in loc sa se scufunde la 20-30 cm si sa ev olueze gratie barbetei raman la suprafata si cand recuperez nu simt ca evolueaza bine. Asa ca cine ma poate ajuta cu un sfat - sunt utile si pe ape curgatoare sau doar pe lac? Sum cum trebuie recuperate? Fata de un Salmo Hornet sau un Pro Strike mi se pare ff diferit.