Salaul inactiv
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Salaul inactiv
e vara e cald rau afara , apa e oglinda pe balta si salaul nu raspunde la nici una din gumele noastre la care eram obisnuiti sa prindem ? care este solutia? : scadem gramajul, schimbam firul cu unul mai subtire sau trecem la mono, schimbam echipamentu cu unul de o clasa inferioare, prezentari de finete etc !
care este solutia voastra in acesta perioada ? si mai ales tipul de gume la care a dat rezultate
care este solutia voastra in acesta perioada ? si mai ales tipul de gume la care a dat rezultate
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !
Re: Salaul inactiv
incearca sa-l activezi cu niste tn-uri sau cicade ..... 

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Nemernic scrie:incearca sa-l activezi cu niste tn-uri sau cicade .....

La cicade ma gandesc si eu de cateva zile.
pescuiesc in copaci deci cicada si TN-ul iese din ecuatie . guma pe off-set care nici macar nu ea scapa asa usor 

schimba orarul ...grecu scrie: [.....]
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
- johnnybravo
- Moderator
incearca cu oblete pe jig pt simplitate sau cu monturagrecu scrie:e vara e cald rau afara , apa e oglinda pe balta si salaul nu raspunde la nici una din gumele noastre la care eram obisnuiti sa prindem ? care este solutia? : scadem gramajul, schimbam firul cu unul mai subtire sau trecem la mono, schimbam echipamentu cu unul de o clasa inferioare, prezentari de finete etc !
FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!
prea extrem pt mine
prefer sa raman la jeleuri , dar de care ???

Eu am fost sambata si pot spune ca au raspuns destul de bine.Salaii au fost f mici(nimic punctabil) iar bibanii destul de rasariti si de multi,cateva exemplare destul de frumoase.Am folosit ca naluci BugAnts si CoverCraw armate pe jig de 5gr si fir folosit SunlineSuperPE6lbs.Ma intreb oare ce au cei mari de nu vor sa puna botu'

Demand The Best
grecu scrie:prea extrem pt mineprefer sa raman la jeleuri , dar de care ???
Incearca cu asa ceva de foarte multe ori da cele mai bune rezultate :
http://www.abrevis.ro/magazin/MAG-produ ... Serie=Craw

FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!