negru e nr.1 noaptea, dar poti sa incerci si alte culori inchise, verde inchis, maro, gri.... sau combinatii - negru argintiu, negru verde... important e sa fie cat mai intunecate culorile....tibi1991 scrie:Mersi ! Si cam ce culori sa incerc ?
Salaul inactiv
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Salaul inactiv
Pentru mine nr. 1 e Tobimaru de la Yo-Zuri,dar sunt si zone pe Dunare unde Cozma face ravagii.
- semlecangheorghe
- veteran
ranga scrie:mura-n gura...incearca si tu ca depinde de la o apa la alta...
depinde de multi factori, nu e general valabil. pe timp de noapte incearca culorile cat mai naturale. uneori se da si la voblere ce n-au nici o treaba cu naturalul...dar trebuie insistat.
nu-ti poate spune nimeni cu exactitate ce sa folosesti..
Iacata-l si pa mucea

...."mura-n gura..."..auzi la el..Poi brae,geniule,tu cind ai venit pe forumul asta,asa ti s-a raspuns??Zicea Pictorul ca cititi cu nesat tot ce se scrie p-acilea...eeh,acu',gata te-ai ajuns..te doare mouse-ul daca nu te dai tu balena cu ceva..si culmea il si zapacesti pe om cu neste vorbe care nu inseamna nimic.."culori naturale...dar si culori care n-au treaba cu naturalul..""

Si ca sa fiu un topic,pe timp de nopate am prins salau si somn la urmatoarele culori:alb,alb cu fosforescent,galben fluo.Asta pe gume.Am prins si pe alte culori,dar pe acestea au dat mai bine,prea bine ca sa fie intimplare.La woblere,sint bune culori fluorescente,paternurile SFC si GFR de la Rapala,sau woblere vopsite complet in alb.Salaul percepe cantitati infime de lumina,incepind de la 1 lux,asadar sint bune si woblerele cu folie holografica ,cum ar fi glas shad rap-urile de la rapala..Pe astea nu am prins eu,dar stiu cine a prins..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Ms de info ! 

aici ai gasit tu "obrajoricabucile" cuvantul "nenaturale" ?semlecangheorghe scrie: Iacata-l si pa mucea![]()
![]()
,acuma ii 'profesor'...
![]()
![]()
...."mura-n gura..."..auzi la el..Poi brae,geniule,tu cind ai venit pe forumul asta,asa ti s-a raspuns??Zicea Pictorul ca cititi cu nesat tot ce se scrie p-acilea...eeh,acu',gata te-ai ajuns..te doare mouse-ul daca nu te dai tu balena cu ceva..si culmea il si zapacesti pe om cu neste vorbe care nu inseamna nimic.."culori naturale...dar si culori care n-au treaba cu naturalul..""![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Halal sfat..poi ce mai ,trebuie incercata toata paleta cromatica..dar nah,tu iesti profesor..i-ai dat mura-n gura..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

hai sa ne aducem aminte ce ai scris TU acum ceva vreme:
nu ti-as mai vedea nasul de flori...intaiul pescar al tarii si al aradului.semlecangheo' scrie:de semlecangheorghe » Lun Noi 02, 2009 10:48 pm
Referitor la evolutia naturala a nalucii,salaul,si nimeni altcineva hotaraste daca e naturala sau nu.Cu alte cuvinte daca ai atac e naturala, daca n-ai ,nu e.Si mai este si cazul cind nu ataca ce-i prea natural,atunci sa vezi dilema

sursa: http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... =0#p188734
semlecangheorghe scrie:Si ca sa fiu un topic,pe timp de nopate am prins salau si somn la urmatoarele culori:alb,alb cu fosforescent,galben fluo.Asta pe gume.Am prins si pe alte culori,dar pe acestea au dat mai bine,prea bine ca sa fie intimplare
sursa: http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... =0#p191605semlecangheorghe scrie:Am prins stiuca si avat pe gume fosforescente,insa capturile au fost intimplatoare,si putine la numar.
ia uite intaiul si marele pescar din arad !

Tibi, ai grija cum discerni informatia ca uite ce se poate intampla..
- moneytehnik
- veteran

N-o luati ca pe o ofensa... tot respectul pentru conostintele voastre.

O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)
-
- utilizator constant
Deoarece mare parte sunt prinsi de ancora de pe burta, fapt ce denoata ca ataca de jos, este importanta culoarea de pe burata. Eu de obicei incerc culori care au burta alba si portocalie.tibi1991 scrie:Mersi ! Si cam ce culori sa incerc ?
Cel putin eu la concluzia asta am ajuns dupa ce am vazut ca peste 90% i-am prins cu ancora de pe burta.
In zile cu luna am prins mai bine pe cele cu burta alba sau perlata, iar in noptile intunecate parca am avut mai multe atacuri pe cele cu burta portocalie.
Concluziile sunt strict personale, altii poate au tras alte concluzii.
http://www.pescuitlafeeder.ro
http://www.pescuitlafeeder.ro/forum
http://www.pescuitlafeeder.ro/forum
- moneytehnik
- veteran
Sunt da aceiasi parere... si nu de putine ori aplic la fel si ziua la shaduri, doar ca boala mea e sa aiba spatele negru.lucianfiat scrie:
Deoarece mare parte sunt prinsi de ancora de pe burta, fapt ce denoata ca ataca de jos, este importanta culoarea de pe burata. Eu de obicei incerc culori care au burta alba si portocalie.
Cel putin eu la concluzia asta am ajuns dupa ce am vazut ca peste 90% i-am prins cu ancora de pe burta.
In zile cu luna am prins mai bine pe cele cu burta alba sau perlata, iar in noptile intunecate parca am avut mai multe atacuri pe cele cu burta portocalie.
Concluziile sunt strict personale, altii poate au tras alte concluzii.
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)
Multumesc de sfaturi am sa incerc sa vedem ce prefera dintosul