ce lansete...
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
ce lansete...
as dori sa stiu care sunt cele mai bune lansete pe care le-ati folosit sau le aveti in dotare pe categorii de pesti(stiuca , salau, biban..etc),actiune, gramaj ...sa , si firele aferente. Cred ca ar ajuta pe multi sa se inspire din experienta dvs., asa fara ocolisuri, ci scurt si la obiect. Multumesc.
man, dak ai sa citesti ce s-a scris... si s-a scris, frate la greu!
vezi topicurile... asa ar fi f. multe de spus
vezi topicurile... asa ar fi f. multe de spus

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
- vanatoruldepesti
- veteran
Poate ma zboara administratorii, pentru reclama
. Eu dau de cinci ani cu o Montera (Ron Thompson) de 2.40, actiune 7 - 22g( clean, avat, salau, pastrav). Arunca voblerele si oscilantele grele extraordinar. Mulineta Shimano Nexave 5:1-4 rulmenti si Daiwa Sprinter 5:1-2 rulmenti. Folosesc de trei ani ata Berkley de 0.10 si 0.12 si inelele raman intacte. Nu mai gasesc fir Spider de 0.16 pe care il consider foarte bun. Pentru twister (salau) si oscilante (stiuca) am una mai rigida, dar am dezlipit firma de pe ea si nu mai imi amintesc numele.

am o lanseta ron thomson de 2,40 - 7-22gr de vreo 5ani,gladiator,f.buna la twister si lingura.iar anul asta mi-am cumparat doua cabelas.sunt extraordinare,una de 2,60m 10-20gr si cealalta de 2,29m 3,5 -14gr.le-am folosit la greu tot anul ,am fost in fiecare zi la pescuit si sunt f.multumit de ele.am luat anul asta avat ,salau si stiuca.am avut si trei somni dar nu i-am putut scoate. 

- vanatoruldepesti
- veteran
-
- utilizator constant
Ptr. voblere mari-9-14 cm, oscilante grele 30-45g, rotative nr.5 de ex. de la Mepss sau Lussox nr.3, jiguri 25g folosesc alternativ Shimano Technium DF 3m, 50-100g sau Shimano Diaflash 3m, 50-100g si fire de la mono de 0,30mm la textil Berkley Wiplash Pro pana la 0,24.
Ptr. voblere de 7-8 cm, oscilante usoare de 7-18g, rotative nr.3-4 am un Sportex Turbo Spin 2,7m, max.30g si fire mono de 0,28mm sau textil mentinat mai sus de 0,10.
Ptr. voblere de 7-8 cm, oscilante usoare de 7-18g, rotative nr.3-4 am un Sportex Turbo Spin 2,7m, max.30g si fire mono de 0,28mm sau textil mentinat mai sus de 0,10.