Eu va recomand ceva care isi merita toti banii si de care nu poate sa zica cineva ca sunt "scurtisme" : http://www.stcroixrods.com/rods/default ... ction=spin
Personal sunt foarte multumit.
ce lansete...
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Si eu folosesc ST.Croix Premier si sunt foarte multumit! Am un bat medium-light (PS66MLF2) care il folosesc cu succes pentru voblere si lingurite usoare. Pentru voblere mari si lingurite grele folosesc (si sunt multumit de cum se comporta) Balzer Magna Matrix 20-70. Am avut si un Magna Princess da l-am rupt la concurs la Sacalaia ca eram baut
si l-am prins la portbagaj
:D:D

-
- veteran
Eu folosesc un loomis HSR 1021 S extrafast 1/1-1 1/4 pt jiguri.Mentionez ca pescuiesc in Olt unde imi sint necesare jiguri grele de la 10 la 40 gr.Am un prieten care a folo0sit in aceleasi conditii cu mine un Wild River 1/2 1 1/2 si a fost foarte multumit de ea.Cu ajutorul acestor scule nu am avut probleme cind am avut mustaciosi la capatul firului.
Pt. voblere si rotative mici la clean, biban:
- Geologic Trout Exalty de 1,80m, 2 buc, 3-12g & Gipo Special 2,10m 5-20g, 2 bucati + Mulineta Geologic FD_15_3 + Trabuco S-Force River Trout 0.16
Voblere, uneori linguri, la avat si salau:
- Decathlon Spin Travel 2,70m , 10-20g, 4 bucati & Silstar SpiralX 2.40m, 10-30g, telescopica + Mulineta Mitchell AC2000 + Shimano Stella 0.12 si leader monofilament.
Jiguri, linguri mai grele la salau si stiuca:
- TedMclogan Bush Spinner 1,80m, 20-60g, 1 bucata & Miral turbo spin 2, 2.40m, 10-40g, din 2 bucati + Mulineta Viking Extreme 30FD + Shimano Stella 0.12 + struna
- Geologic Trout Exalty de 1,80m, 2 buc, 3-12g & Gipo Special 2,10m 5-20g, 2 bucati + Mulineta Geologic FD_15_3 + Trabuco S-Force River Trout 0.16
Voblere, uneori linguri, la avat si salau:
- Decathlon Spin Travel 2,70m , 10-20g, 4 bucati & Silstar SpiralX 2.40m, 10-30g, telescopica + Mulineta Mitchell AC2000 + Shimano Stella 0.12 si leader monofilament.
Jiguri, linguri mai grele la salau si stiuca:
- TedMclogan Bush Spinner 1,80m, 20-60g, 1 bucata & Miral turbo spin 2, 2.40m, 10-40g, din 2 bucati + Mulineta Viking Extreme 30FD + Shimano Stella 0.12 + struna
Mie nu mi-ai spus ca esti multumit de AVID dar ma bucur ca e asa.Adelin scrie:Eu va recomand ceva care isi merita toti banii si de care nu poate sa zica cineva ca sunt "scurtisme" : http://www.stcroixrods.com/rods/default ... ction=spin
Jean Scurtu
Am mai multe bete de care sunt multumit,KETTNER MATCH de 4,2m.,mai multe TRABUCCO TELESCOPICE DE 4,8m-5m,COLMIC telescopic de 4,5m.,TRIANA telescopic de 5m.,un D.A.M. TELEFINO MATCH telescopic de 5m.,un KETTNER MILAN MATCH telescopic de 4,9m.,un CABELA'S MATCH de 3,9m.,dar cel mai mult imi plac niste bete facute de mine pe blank-uri de fly fishing ALL STAR TITANIUM 9' +extensii,de la W4 la W10,bete pe care eu le consider super bete,f. sensibile ,f. usoare si f. rezistente cu rezerva mare de putere.Mai am inca doua bete de 9' facute pe blank-uri de fly de 9',un AMTAK(AMERICAN TACKLE)DE W8 si un SHIKARI W9,dar nu sunt la nivelul celor facute pa blank-uri ALL STAR TITANIUM.
Am avut si doua G. LOOMIS(unul, un IMX acum e pe maini bune in Romania),dar le-am vandut mie placandu-mi mai mult ALL STAR TITANIUM,pt. pescuitul la jig,voblere,rotative,oscilante,streamer-e pe care il practic aici.
Jean Scurtu
Am avut si doua G. LOOMIS(unul, un IMX acum e pe maini bune in Romania),dar le-am vandut mie placandu-mi mai mult ALL STAR TITANIUM,pt. pescuitul la jig,voblere,rotative,oscilante,streamer-e pe care il practic aici.
Jean Scurtu
Mi de multumiri! Raman dator! Amandoua sunt beton.Jean Scurtu scrie:Mie nu mi-ai spus ca esti multumit de AVID dar ma bucur ca e asa.Adelin scrie:Eu va recomand ceva care isi merita toti banii si de care nu poate sa zica cineva ca sunt "scurtisme" : http://www.stcroixrods.com/rods/default ... ction=spin
Jean Scurtu
Daca vi in Arad promit niste iesiri dintre cele mai reusite.