salau martie 2012
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
salau martie 2012
A prins cineva salau incepand cu 1 martie?Vremea e calduta si ma manaca talpile de nu mai pot,sambata ma duc sa il caut
-
- veteran
Re: salau martie 2012
eu nu
dar nici nu stii cat de mult imi doresc

dar nici nu stii cat de mult imi doresc

S-a cam dezghetat mai peste tot dar inca drumurile de acces sunt rele ... se pare ca inca sunt troiene mari pe unele drumuri ...
-
- junior
deci chiar nu a iesit nimeni anul asta la salau?dar anul trecut a luat careva chiar dupa dezghet?
-
- utilizator nou
Salut , stie cineva o balta de rapitor buna sau bunicica cu plata pe langa Bucuresti ?
Multumesc .
Multumesc .
-
- veteran
E destul de devreme pentru el,dar pe ici pe colo mai colaboreaza. Am fost de doua ori si nu m-am intors cu traista goala.
E adevarat ca predomina strapazanii,chiar puiet de anul trecut - dar e cald,e soare, e bine !!!!!!!!!!!

E adevarat ca predomina strapazanii,chiar puiet de anul trecut - dar e cald,e soare, e bine !!!!!!!!!!!

Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
strapazanii mai apar, traista nu e goala , vremea e buna .... 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
-
- junior
maine o tai si eu la salau pt prima oara anul asta,maine vseara va voi spune ce am facut.Eu ma duc la unul din barajele de pe siret,la ciuslea,oricum apa e mult mai rece cred decat pe amenajarile piscicole.......anul trecut pe vremea asta aveam deja bucati faine prinse dar era cu mult mai cald ca acuma plus ca iarna nu a fost zapada asa multa si ce a fost s-a scurs repede
Ce treaba are apa rece si zapada din Februarie cu salau,ca eu cel mai mult salau il prind iarna cand nu pot sa merg la partidele de crap.