Unde , unde ca vreau si eu?toby scrie:Ce treaba are apa rece si zapada din Februarie cu salau,ca eu cel mai mult salau il prind iarna cand nu pot sa merg la partidele de crap.
salau martie 2012
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- moneytehnik
- veteran
Re: salau martie 2012
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)
-
- junior
are treaba zapada,pt ca Siretul in zona mea colecteaza destui afluenti din zone de deal si munte unde zapada se topeste destul de tarziu(prin martie) asa ca apa e tulbure,incepe sa manance dupa ce trece toata scursura de zapada,pe acumularile private e altceva,chiar si pe rau iarna e f bn am luat si eu iarna de iarna,pt ca apa e stabila,e limpede
- moneytehnik
- veteran
Prefer apa tubure si curgatoare la salau. La noi a fost Dunarea limpede si stabila(maxima) tot timpul anului trecut si n-a mers salaul aproape deloc.Anul asta , cand a inceput sa curga si sa vina tulbure ,a inceput sa se prinda peste...
Si mai sunt de parere ca vizibilitatea buna in apa il face pe salau mai precaut.
Si mai sunt de parere ca vizibilitatea buna in apa il face pe salau mai precaut.
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)
-
- junior
Stiu la ce fel de tulbureala te referi tu dar crede-ma ca apa era ciocolata,si eu am luat salau cel mai bine pe apa surie si crescuta ,mananca mult mai bn decat atunci cand apa e cristal.E valabil si pt avat
eu am prins weekendul trecut si ma duc iar saptamana asta 
http://www.rapitori.ro/forum/gallery/al ... bum_id=499
in total au fost 7 capturi de la ora 10 la 17:30, dar ponderea mai mare a fost dupa 14:30 (6 pesti) cand apa s-a mai incalzit. 4 strapi cam la 500-800 gr, 1 cam la 1 kg, 1 de 59 cm si 1 de 66 cm. E de departe cea mai reusita partida la salau ever
si probabil una dintre cele mai reusite in general in ultimii 20 de ani
. Inexplicabil totusi, pentru ca nimeni nu a prins mai nimic notabil. La 20 de m de mine erau doi baieti care trecusera cu jumatate de ora inainte pe locul ala si nu luasera nimic si nici nu au prins langa mine cat am stat eu (vreo 3 ore). Culmea e ca mai erau si obisnuiti ai baltii iar eu ma dusesem prima oara acolo. Asta e, poate si multa sansa la mijloc. O sa verific weekendul asta.
Am fost pe acumulare privata, deci nu stiu ce sa zic despre apa. Era ok ca limpezime dar inca era zapada pana la genunchi pe maluri

http://www.rapitori.ro/forum/gallery/al ... bum_id=499
in total au fost 7 capturi de la ora 10 la 17:30, dar ponderea mai mare a fost dupa 14:30 (6 pesti) cand apa s-a mai incalzit. 4 strapi cam la 500-800 gr, 1 cam la 1 kg, 1 de 59 cm si 1 de 66 cm. E de departe cea mai reusita partida la salau ever

Am fost pe acumulare privata, deci nu stiu ce sa zic despre apa. Era ok ca limpezime dar inca era zapada pana la genunchi pe maluri
TheFly ai fost cumva la Darvari sau ma insel?
daca te duci sambata iarasi o sa ne vedem cu siguranta acolo
eu am luat 4 bucati din care 1 peste kilogram si ceva bibani frumosi si plin de icre, rata capturilor a crescut dupa ora 15:00 

Demand The Best
nop, nu la dirvari, dar tot in zona. As incerca si la dirvari. nu stiu, mai am timp sa ma hotarasc 2-3 zile 

Cat mai e taxa ??TheFly scrie:nop, nu la dirvari, dar tot in zona. As incerca si la dirvari. nu stiu, mai am timp sa ma hotarasc 2-3 zile
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
- veteran
100lei... interesant...
la vantul care se anunta in weekend... parca ar merge o baltoaca
la vantul care se anunta in weekend... parca ar merge o baltoaca

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...