o naluca pufoasa eficienta la stiuca mare

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

grizzly
veteran
veteran

Re: o naluca pufoasa eficienta la stiuca mare

Mesaj de grizzly » 07 Mar 2012, 21:26

mai plauzibil mi se pare ca al nostru coleg de forum a citit cartea domnului Pop (care a fost un mare iubitor de natura, din prisma vantorului) si a postat ideea aici. in primul rand, o stiuca de 50 de cm mi se pare prea mica pentru a se naravi la altceva decat ce gaseste sub apa. in al doilea rand, stiuca nu are rapiditatea necesara prinderii unei randunici, fie chiar si din reflex. daca zicea cineva ca randunica, in goana ei sa scape de un uliu, s-a prabusit pe suprafata apei si, pana sa reuseasca sa isi ia zborul, a fost vanata de o stiuca, mai intelegeam. dar asta cu stiuca ce prinde randunica din zbor mi se pare un SF care nici macar nu merita discutat serios.

Spartacus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Spartacus » 07 Mar 2012, 22:05

m-am gandit si la asta dar n-am indraznit sa pun la indoiala spusele lui... :P

oricum, multe lucruri aparent imposibile se intampla si daca ai rabdare si atentie la detalii, cu putin noroc le poti observa. cititi cartea din care face parte pasajul... se gaseste si in format electronic: http://www.scribd.com/doc/57345807/Pop- ... Animalelor

S.G. DRILL
veteran
veteran

Mesaj de S.G. DRILL » 10 Mar 2012, 19:57

eu voi arunca cu mama rata sa vad voi pride o caracalina???

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 13 Mar 2012, 14:37

Pescuitul la somn cu pui de rata este o metoda veche si se practica de zeci de ani nu vad de ce nu ar merge si la stiuca mai ales ca stiuca este "mult mai lacom"... cat despre chestia cu randunici ... am vazut cu ochii mei pui de randunici care invatau sa zboara, si care au ajuns in apa erau mancati de rapitori care stateau la panda... era un "spectacol " de nedescris ...

Scrie răspuns