Super cleni
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- serbanhbk!!
- veteran
Re: super clean
...why not ?stradic scrie:Se pune si daca nu i prins cu artificiale???
...important este sa fie " super clean "

In general un rapitor prins la artificiale necesita mai multa tehnica si mie mi se pare parca mai frumos si chiar sculele trebuie sa fie ceva mai de clasa. Si mi se pare mai sportiv. Adica necesita mai multa miscare. Aici la noi cu momeala vie pesciuesc in general localnicii- quebecosii si iti dai f repedee seama cine pescuieste cu artificiale si cine cu momeala vie. Cei cu momeala vie sunt mai stationari.
Pai pe la noi pe aici nu prea am vazut super cleni ci ceva care seamana extrem de mult cu cleanul si l-am prins pe apele de munte. E un pic mai negricios dar are acelasi aspect. Sa fie oare pastrav ?
Nu am prins mai mare 100-200 g.
SA TRAIASCA SPININGUL ! URRRA !
Ori sunt eu zabalos dar nu imi mai place sa pescuiesc la momeala vie !
Cand ii vad imi vine sa merg la ei si sa le zic : Mama hai sa-ti arat eu cum se face trebusoara. Nu stiu dar parca imi este mila de ei ca sa stiti in general la momeala vie se prinde mai putin decat la spining. Si chiar bucatile sunt mai frumoase la spining. Cand ii vezi cum scot bibanasi de 50-100g bucatica....
Nu am spus asta ca sa ma dau mare ca eu prind si ei nu prea dar chiar asta simt cateodata. Si cel mai placut spining pe apele dulci este la salauas. Atat de finut si frumos. Nu stai cu bata-n balta si astepti...
Nu am prins mai mare 100-200 g.
SA TRAIASCA SPININGUL ! URRRA !
Ori sunt eu zabalos dar nu imi mai place sa pescuiesc la momeala vie !
Cand ii vad imi vine sa merg la ei si sa le zic : Mama hai sa-ti arat eu cum se face trebusoara. Nu stiu dar parca imi este mila de ei ca sa stiti in general la momeala vie se prinde mai putin decat la spining. Si chiar bucatile sunt mai frumoase la spining. Cand ii vezi cum scot bibanasi de 50-100g bucatica....
Nu am spus asta ca sa ma dau mare ca eu prind si ei nu prea dar chiar asta simt cateodata. Si cel mai placut spining pe apele dulci este la salauas. Atat de finut si frumos. Nu stai cu bata-n balta si astepti...