Asta vara pe Crisul Negru am prins unul la 1.3-1.5 kg la un Rapala RNR de 4 cm si de bucurie nu am mai asteptat,nici nu am vrut sa-l pun pe agrafa asa ca l-am masurat doar pe cotorul lansetei si l-am eliberat cat mai repede..oricum o "poza" a ramas in mintea mea .
Super cleni
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Urmarind topicul asta de la inceput incepe sa-mi para rau ca nu am poza cu singurul clean peste kilogram prins de mine la spinning.
Asta vara pe Crisul Negru am prins unul la 1.3-1.5 kg la un Rapala RNR de 4 cm si de bucurie nu am mai asteptat,nici nu am vrut sa-l pun pe agrafa asa ca l-am masurat doar pe cotorul lansetei si l-am eliberat cat mai repede..oricum o "poza" a ramas in mintea mea .
acest lucru te va motiva sa speri la marea captura si odata prins il vei poza sa te poti lauda la prieteni si nu numai.vleydyx scrie:Urmarind topicul asta de la inceput incepe sa-mi para rau ca nu am poza cu singurul clean peste kilogram prins de mine la spinning.![]()
si mie imi pare rau ca nu l-am cantarit si masurat cu o ruleta,dar poze am cu cleanul.
Catch & relax
Pe Olt, vara, la apa relativ adanca, fara obstacole.Fario_nebunu scrie:Dan Bobei si Lee Lee, as fi curios sa stiu, daca pestii astia sunt luati in rau sau in lac si in ce tip de post: apa adanca sau mai mica, cu obstacole sau fara, vara sau in alt anotimp Stiam ca la vobler cad exemplarele capitale, mai rar la musca artificiala. In schimb cred ca nu ar fi refuzat un peste viu sau o broasca, soarece, lacusta etc.
De la frantuzi... Chevesne = clean
http://www.illex.fr/en/event/chevesnes- ... t.146.html
Spor la treaba si fir intins!
http://www.illex.fr/en/event/chevesnes- ... t.146.html
Spor la treaba si fir intins!
Prin natura omul este posesiv, dar prin incultura ce devine, egoist ?
- Catalin M.
- utilizator constant