din pacate e singurul mare exemplar prins de mine.
l-am luat vara intr-o noapte cu o ploaie mocaneasca la broscute mici prinse de pe acolo in iarba.in noaptea aia am prins(doua persoane)in jur de 20-25 de cleni,dar numai asta era mai ''rasarit''.a mers foarte bine atunci(de vreo 2 ani).
a fost luat pe un lac de munte,Belis,daca iti spune ceva la o adancime de vreo 2-3 metri,parca,aproape de mal.apa era mai mare pe la mijlocul apei 6-8 metri,dar noi am dat pe langa mal,unde incepea sa se adanceasca,fiind un fel de vale unde e apa(in forma de V se adanceste apa,specific muntelui).
agataturi nu prea sunt.se mai vede cateodata cand e apa mai mica ca totusi sunt agataturi pe fund,ele fiind niste brazi cazuti sau taiati si ramasi pe fundul apei,unde de altfel am mai multe monturi si carlige agatate.
de atunci nu prea am prins cleni asa mari,maxim 500 gr,asta deoarece e plin de bibani lacul,s-au raspandit al dracului de mult.

.oricum cleni mai sunt in lac si sunt sigur ca mai sunt ''bestii'' de astea mari,poate si mai mari.la boaba de porumb mai merge bine,dar nu tot timpul.cleanul preferand momeala naturala de obicei,dar se prind exemplare frumoase la voblere si rotative.asa ca,fir intins.