Super cleni

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 05 Ian 2011, 21:09

Fario_nebunu scrie:
dan bobei scrie:La multi ani Sorine si capturi deosebite in 2011!
Dane, zi drept....ai muncit mult cu fotoshop sa maresti clenii aia? In realitate daca aveau 20 de cm! Vezi cum te-am prins? Daca mai spui si ca i-ai prins la musca artificiala.... :lol:
De marit i-a marit mama natura. Recunosc erau (cu mult) peste 20 cm. :lol: Si mai recunosc un lucru, fura la bobler.

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 05 Ian 2011, 21:27

Poza lui lee lee,postata cu acordul lui,acum unde trebuie :oops:
Imagine

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 05 Ian 2011, 21:33

Fario_nebunu scrie:Glumeam, desigur, stiu ca mai sunt cleni mar dar...sunt in locurile f dificile, departe de orase si sate, unde apa e plina de tufe, crengi scufundate, radacini ce se scufunda langa mal, adica acolo unde 95% din pescarii cu pluta si viermus si 90% din braconierii cu plasa nu prind nimic. In rest, unde e lume ca la balamuc, degeaba mai dai la clean!
trebe umblat mult asta e adevaru,iar atunci cand itzi intra peste 10 buc intre 35-40cm pe partida te bucuri enorm,dar partidele astea sunt rare,in rest pulime la greu

dane frumos clean,la multzi ani

lee lee
senior
senior

Mesaj de lee lee » 05 Ian 2011, 21:44

edâ„¢ scrie:
Fario_nebunu scrie:Glumeam, desigur, stiu ca mai sunt cleni mar dar...sunt in locurile f dificile, departe de orase si sate, unde apa e plina de tufe, crengi scufundate, radacini ce se scufunda langa mal, adica acolo unde 95% din pescarii cu pluta si viermus si 90% din braconierii cu plasa nu prind nimic. In rest, unde e lume ca la balamuc, degeaba mai dai la clean!
trebe umblat mult asta e adevaru,iar atunci cand itzi intra peste 10 buc intre 35-40cm pe partida te bucuri enorm,dar partidele astea sunt rare,in rest pulime la greu

http://s410.photobucket.com/albums/pp19 ... =clean.jpg

intr-adevar trebuie umblat mult si trebuie pescuit mult.din pacate acest frumos exemplar e cel mai mare dintre pestii mei si ''animale'' din astea eu cel putin,prind mai rar,dar eu nu ma las pana nu mai prind si fratii lui. :wink:
trebuie insistat si nu trebuie pierduta speranta. :)
Catch & relax

lee lee
senior
senior

Mesaj de lee lee » 05 Ian 2011, 21:47

nasolu scrie:Poza lui lee lee,postata cu acordul lui,acum unde trebuie :oops:
Imagine
multam fain omu'!! :respekt: :respekt:
poate imi dai un mp cum se face. :wink: (trebuie pusa poza mai intai in galeria foto al forumului si de acolo se incarca,sau?? :?: )
Catch & relax

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 05 Ian 2011, 21:50

edâ„¢ scrie:
Merci Edi. La multi ani si tie si cat mai multi clenoi!

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 05 Ian 2011, 21:52

...poate cineva sa imi explice
...in cazul de fata , cam de la ce greutate in sus , cleanul primeste denumirea de "super clean "
...vreau sa stiu deoarece am prins si eu si nu stiu daca se incadreaza in categoria asta ... :oops: :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 05 Ian 2011, 23:53

Dan Bobei si Lee Lee, as fi curios sa stiu, daca pestii astia sunt luati in rau sau in lac si in ce tip de post: apa adanca sau mai mica, cu obstacole sau fara, vara sau in alt anotimp Stiam ca la vobler cad exemplarele capitale, mai rar la musca artificiala. In schimb cred ca nu ar fi refuzat un peste viu sau o broasca, soarece, lacusta etc.

lee lee
senior
senior

Mesaj de lee lee » 06 Ian 2011, 13:55

din pacate e singurul mare exemplar prins de mine.
l-am luat vara intr-o noapte cu o ploaie mocaneasca la broscute mici prinse de pe acolo in iarba.in noaptea aia am prins(doua persoane)in jur de 20-25 de cleni,dar numai asta era mai ''rasarit''.a mers foarte bine atunci(de vreo 2 ani).
a fost luat pe un lac de munte,Belis,daca iti spune ceva la o adancime de vreo 2-3 metri,parca,aproape de mal.apa era mai mare pe la mijlocul apei 6-8 metri,dar noi am dat pe langa mal,unde incepea sa se adanceasca,fiind un fel de vale unde e apa(in forma de V se adanceste apa,specific muntelui).
agataturi nu prea sunt.se mai vede cateodata cand e apa mai mica ca totusi sunt agataturi pe fund,ele fiind niste brazi cazuti sau taiati si ramasi pe fundul apei,unde de altfel am mai multe monturi si carlige agatate. :)
de atunci nu prea am prins cleni asa mari,maxim 500 gr,asta deoarece e plin de bibani lacul,s-au raspandit al dracului de mult. :( .oricum cleni mai sunt in lac si sunt sigur ca mai sunt ''bestii'' de astea mari,poate si mai mari.la boaba de porumb mai merge bine,dar nu tot timpul.cleanul preferand momeala naturala de obicei,dar se prind exemplare frumoase la voblere si rotative.asa ca,fir intins. :wink:
Catch & relax

lee lee
senior
senior

Mesaj de lee lee » 06 Ian 2011, 14:01

old_radu scrie:...poate cineva sa imi explice
...in cazul de fata , cam de la ce greutate in sus , cleanul primeste denumirea de "super clean "
...vreau sa stiu deoarece am prins si eu si nu stiu daca se incadreaza in categoria asta ... :oops: :lol:
baga o poza daca ai despre cleanul respectiv si iti spune cineva de pe aici daca e sau nu super clean. :wink:
parerea mea este ca in ceea ce priveste greutatea peste 1 kg sau peste 1,5 kg este deja super clean pt ca rar se prind mai rar.parerea mea.
denumirea de super clean cred ca se masoara dupa renumita unitate de masura numita ''ochiometric'',adica dupa ochi ne dam cu parerea. :wink:
la cleanul prins de mine nu pot decat sa estimez greutatea si dimensiunea deoarece nu am avut o ruleta sau un cantar amarat,nici macar acasa,ca sa-l masor.de atunci,va dati seama,ca mi-am achizitionat deja tot ce trebuie in acest sens.
Catch & relax

Scrie răspuns