avatul la deeprunner

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

mariusw
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mariusw » 09 Oct 2010, 19:05

guma la apa!!! in cautarea asp`ului:D

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 09 Oct 2010, 19:10

Dati cu pilkere, sunt grele si nu costa mult.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 09 Oct 2010, 20:04

Michael scrie:cicada de la berti este iar un deep runner de luat in seama
vibreaza bine si poti sa atingi substratul cu el.

Imagine

Asa ceva, dar vopsit RH, alb cu rosu ...e de neinvins. Din pacate se agata si se pierde foarte des, ca toate nalucile care lucreaza aproape de substrat. Cele mai bune si mai ieftine twisterele, shadurile si cautat in praguri sau in gropane. Toamna se grupeaza si alea mai mari unde se prinde una cu siguranta mai sunt si altii... trebuie grabit ca azi maine ingheata si trecem la copca la dandineta si mormisca.... :wink:
fara gluma cautand bibani la mormisca am prins avat peste kill si nu una....

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 09 Oct 2010, 21:13

Eu zic sa mergi pe mana lui Jonin,,,stie el ce stie...si mai stiu multi,dar nu spun :roll: Poti incerca si kastmastere lasate tot pe fund,e cam acelas lucru,numai k snt un pic mai scumpe,daca nu ai Europa langa tine:)

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 11 Oct 2010, 12:10

pe langa toate cele amintite mai sus cred ca ar merita incercate si niste vibe-uri pe care sa incerci sa le tii cat mai aproape de fund cu o recuperare mai lenta si cat de cat paralela cu fundul ... partea mai nasoala este ca se vor agata la greu si sunt sanse foarte mari sa te intorci acasa cu o gaura bunicica in buzunar ...

si pilkerele sunt o optiune misto dar nu stiu de ce, eu am incredere in ele doar pe curent foarte puternic si avand in vedere ca iarna la avat locurile cele mai cautate sunt cele cu apa adanca si un curent mai slabut ceva ma face sa cred ca nu vor fi la fel de functionale ... ceea ce am scris mai sus e doar o parere, sunt sanse mari sa placa avatului si pilkerele chiar si pe curent moderat dupa cum zicea jonah ...

numai bine ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 11 Oct 2010, 12:19

kzoli scrie:
Michael scrie:cicada de la berti este iar un deep runner de luat in seama
vibreaza bine si poti sa atingi substratul cu el.

Imagine

Asa ceva, dar vopsit RH, alb cu rosu ...e de neinvins. Din pacate se agata si se pierde foarte des, ca toate nalucile care lucreaza aproape de substrat. Cele mai bune si mai ieftine twisterele, shadurile si cautat in praguri sau in gropane. Toamna se grupeaza si alea mai mari unde se prinde una cu siguranta mai sunt si altii... trebuie grabit ca azi maine ingheata si trecem la copca la dandineta si mormisca.... :wink:
fara gluma cautand bibani la mormisca am prins avat peste kill si nu una....
Din fericire Cicadele nu sunt prea scumpe...

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 11 Oct 2010, 14:55

Din pacate se agata si se pierde foarte des, ca toate nalucile care lucreaza aproape de substrat.
Cicadele au, in timpul evolutiei, o pozitie care le avantajeaza fata de jiguri - stau inclinate cu partea grea in jos si cu ancora ridicata ... asa cam ca si capra raioasa :lol: cu coada pe sus si nu se agata mai rau ca jigurile, in schimb vibreaza mult mai tare.
S'altare și bunăstare !

ovi_vl
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ovi_vl » 13 Oct 2010, 20:58

eu am luat la curly tail lansat aproape de malul opus si tarat pe substrat pe diagonala curentului...mai ales acum ca o sa mearga si salaul la asa ceva. si mai mult de 3 lei nu te duce.

serbanhbk!!
veteran
veteran

Mesaj de serbanhbk!! » 06 Noi 2010, 18:45

azi am aflat raspunsul...un goldy deepruner i-a adus unui prieten un avat de 4 kg...

avatu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de avatu » 09 Dec 2010, 16:40

Pentru Dunare care Salmo Hornet este mai bun (ca dimensiune-ca sint de la 3 cm la 12 cm): daca stie cineva ii multumesc.

Scrie răspuns