avatul la deeprunner
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Michael scrie:cicada de la berti este iar un deep runner de luat in seama
vibreaza bine si poti sa atingi substratul cu el.
Asa ceva, dar vopsit RH, alb cu rosu ...e de neinvins. Din pacate se agata si se pierde foarte des, ca toate nalucile care lucreaza aproape de substrat. Cele mai bune si mai ieftine twisterele, shadurile si cautat in praguri sau in gropane. Toamna se grupeaza si alea mai mari unde se prinde una cu siguranta mai sunt si altii... trebuie grabit ca azi maine ingheata si trecem la copca la dandineta si mormisca....

fara gluma cautand bibani la mormisca am prins avat peste kill si nu una....
pe langa toate cele amintite mai sus cred ca ar merita incercate si niste vibe-uri pe care sa incerci sa le tii cat mai aproape de fund cu o recuperare mai lenta si cat de cat paralela cu fundul ... partea mai nasoala este ca se vor agata la greu si sunt sanse foarte mari sa te intorci acasa cu o gaura bunicica in buzunar ...
si pilkerele sunt o optiune misto dar nu stiu de ce, eu am incredere in ele doar pe curent foarte puternic si avand in vedere ca iarna la avat locurile cele mai cautate sunt cele cu apa adanca si un curent mai slabut ceva ma face sa cred ca nu vor fi la fel de functionale ... ceea ce am scris mai sus e doar o parere, sunt sanse mari sa placa avatului si pilkerele chiar si pe curent moderat dupa cum zicea jonah ...
numai bine ...
si pilkerele sunt o optiune misto dar nu stiu de ce, eu am incredere in ele doar pe curent foarte puternic si avand in vedere ca iarna la avat locurile cele mai cautate sunt cele cu apa adanca si un curent mai slabut ceva ma face sa cred ca nu vor fi la fel de functionale ... ceea ce am scris mai sus e doar o parere, sunt sanse mari sa placa avatului si pilkerele chiar si pe curent moderat dupa cum zicea jonah ...
numai bine ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
- veteran
Din fericire Cicadele nu sunt prea scumpe...kzoli scrie:Michael scrie:cicada de la berti este iar un deep runner de luat in seama
vibreaza bine si poti sa atingi substratul cu el.
Asa ceva, dar vopsit RH, alb cu rosu ...e de neinvins. Din pacate se agata si se pierde foarte des, ca toate nalucile care lucreaza aproape de substrat. Cele mai bune si mai ieftine twisterele, shadurile si cautat in praguri sau in gropane. Toamna se grupeaza si alea mai mari unde se prinde una cu siguranta mai sunt si altii... trebuie grabit ca azi maine ingheata si trecem la copca la dandineta si mormisca....![]()
fara gluma cautand bibani la mormisca am prins avat peste kill si nu una....
Cicadele au, in timpul evolutiei, o pozitie care le avantajeaza fata de jiguri - stau inclinate cu partea grea in jos si cu ancora ridicata ... asa cam ca si capra raioasaDin pacate se agata si se pierde foarte des, ca toate nalucile care lucreaza aproape de substrat.

S'altare și bunăstare !
- serbanhbk!!
- veteran