Se foloseste struna sau nu la somn
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nu este nevoie de nici o struna .
Singurul peste care taie este stiuca si atit . Da si eu am apucat somn de gura si nu am patit nimic , cateva zgirieturi fine care oricum in momentele alea nu le bagi in seama .
Intr-adevar se cam scamoseaza firul si se umple , aproape cam cat este somnul de mare , de mucus.
Singurul peste care taie este stiuca si atit . Da si eu am apucat somn de gura si nu am patit nimic , cateva zgirieturi fine care oricum in momentele alea nu le bagi in seama .
Intr-adevar se cam scamoseaza firul si se umple , aproape cam cat este somnul de mare , de mucus.
-
- senior
-
- utilizator nou
- Bogdan_Alex
- veteran
Am avut somni care au taiat ...si am avut multzi, asta nu inseamna ca dau la somn cu struna, dar vreau sa spun ca se intampla.In special in iulie, august, septembrie cand nivelul de agresivitate e maxim.Depinde mult de cum o ia si de cat de isteric e pestele in drill.blackmamba scrie:Nu este nevoie de nici o struna . Singurul peste care taie este stiuca si atit . Da si eu am apucat somn de gura si nu am patit nimic , cateva zgirieturi fine care oricum in momentele alea nu le bagi in seama .

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
depinde cu ce naluca dai .....
daca dai cu vobler, poti pune o struna de mono de fo 30 de cm .... mai ales daca e vobler cu bataie pronuntata , si eventual si rattling ...
daca dai cu twister, si eu sunt convins ca struna afecteaza evolutia , si reduce drastic sansele de a lua salau, si destul sansele de a lua somn ....
in consecinta, eu daca dau la vobler folosesc o struna de amnezia de-ala gros, de 20 de libsi, transparent .... la ciuster, nu pun nimic, cu toate riscurile .....
daca dai cu vobler, poti pune o struna de mono de fo 30 de cm .... mai ales daca e vobler cu bataie pronuntata , si eventual si rattling ...
daca dai cu twister, si eu sunt convins ca struna afecteaza evolutia , si reduce drastic sansele de a lua salau, si destul sansele de a lua somn ....
in consecinta, eu daca dau la vobler folosesc o struna de amnezia de-ala gros, de 20 de libsi, transparent .... la ciuster, nu pun nimic, cu toate riscurile .....
-
- veteran
aha... materialul de crap il folosesti la spintoni f scrie:

n'am prins somni mari dar nu folosesc struna nici cand pescuiesc la stiuca, in cel mai bun caz un leader de fluorocarbon 20-50libsi; partea mai nashpa cu somnu e ca "tine fundul" foarte viguros unde ai ocazia de cele mai neplacute surprize... o scoica o craca o cutie de conserva si la revedere