SOS SPINING PROBLEMS:))

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 26 Apr 2009, 12:16

incerca un snap merge bine

Baracuda_Spiin
utilizator nou
utilizator nou

snap???

Mesaj de Baracuda_Spiin » 26 Apr 2009, 17:46

ce vrei sa zici cu snap??

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 26 Apr 2009, 17:50

TheFly
veteran
veteran

Mesaj de TheFly » 28 Apr 2009, 11:09

:D eu am fost anul trecut pe teleajen de 2 ori si 1 dat ama dat si in coada lacului. Ca si locuri este criminal. nu am mers decat circa 2-3 km in sus de la coada lacului, locuri sunt la greu si zona e foarte frumoasa. Am fost odata de 1 Mai cand m-a plouat jumate de zi si a doau oara prin iunie, din pacate nu am prins nimic :( desi am mers cu pretentii mari (peste 15 ani de pescuit la clean dintre care 4 exclusiv la spin). EU de obicei dau cu Comet 2 de la Mepps si Dam Effzett cu dungi rosi, am dat si la vobler dar nu am prins nimic pana acum. Chiar daca sunt din Bucuresti, am de gand sa mai merg de cateva ori anul asta. Iarasi o zona care imi place foarte mult este Paltinu la Valaea Doftanei. Nu situ care e treaba acum la Maneciu cu pescuitul in aceast aperioada, anul trecut de fiecare data am incercat sa iau autorizatie de la ocolul silvic ca tot era in drum, dar nu am reusit, ca nu era domn inginer acolo :P . Nici controale nu au venit, asta e drept. Daca ma puteti ajuta cu informatii cam ce trage, pe unde , la ce sau daca doriti sa mergem impreuna, discutam cu cea mai mare placere.

el_disku
junior
junior

Ok..

Mesaj de el_disku » 28 Apr 2009, 13:22

Legat de voblere cel mai bine am pr prins cu voblere REBEL , din pacate nu prea se mai gasesc pe la noi. Am pescuit cu foarte multe modele din fiecare marca si cel mai bine la clean s-au evidentiat cele de la salmo:(bullhead , tiny, hornet, frisky) rapala, cele micii de la Balzer, Jaxon(hopper) , dar lucrurile se schimbau cand bagam in apa o furnica argintie de la REBEL ( silver ant) sau chiar modelele hornet imitatie de albina. Daca stiti ceva locuri de unde as putea sa cumpar voblere de la rebel va rog sa postati, pt ca am pierdut ce era mai valoros si acum nu am de unde sa cumpar:). Fir intins

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 29 Apr 2009, 00:19

grecu scrie:incerca un snap merge bine
Pai vad din desenul de la Cabellas ca exaact asta foloseam si eu doar ca nu stiam ca se numeste asa...e bun la voblere si cred ca si la naluci f mici dar la o rotativa nr 2 sau 3 nu ajunge. E nevoie si de vartej, altfel se rasuceste prea tare firul....

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 29 Apr 2009, 00:24

TheFly scrie::D eu am fost anul trecut pe teleajen de 2 ori si 1 dat ama dat si in coada lacului. Ca si locuri este criminal. nu am mers decat circa 2-3 km in sus de la coada lacului, locuri sunt la greu si zona e foarte frumoasa. Am fost odata de 1 Mai cand m-a plouat jumate de zi si a doau oara prin iunie, din pacate nu am prins nimic :( desi am mers cu pretentii mari (peste 15 ani de pescuit la clean dintre care 4 exclusiv la spin). EU de obicei dau cu Comet 2 de la Mepps si Dam Effzett cu dungi rosi, am dat si la vobler dar nu am prins nimic pana acum. Chiar daca sunt din Bucuresti, am de gand sa mai merg de cateva ori anul asta. Iarasi o zona care imi place foarte mult este Paltinu la Valaea Doftanei. Nu situ care e treaba acum la Maneciu cu pescuitul in aceast aperioada, anul trecut de fiecare data am incercat sa iau autorizatie de la ocolul silvic ca tot era in drum, dar nu am reusit, ca nu era domn inginer acolo :P . Nici controale nu au venit, asta e drept. Daca ma puteti ajuta cu informatii cam ce trage, pe unde , la ce sau daca doriti sa mergem impreuna, discutam cu cea mai mare placere.
Scuze de off topic. Vezi ca pe lacul maneciu nu prea vroiau cei de la Ocolul silvic Maneciu sa dea autorizatii....mereu se certau pescarii cu ei sau pur si simplu nu ii gaseau la birou pe cei ce taie chitante. Acum ca RNP nu mai are ape, daca ai permisul ANPA e perfect. Pe Paltinu se platea taxa vreo 20 lei pe zi, era adminsitrata de un privat in 2007-2008. Acum nu stiu daca ANPA i-a mai reinoit contractul. Orcum, daca te bagi in locuri mai salbatice acolo nu vine nici naiba in control!
Pe ambele lacuri am prins clean si pastraviori, plus cativa bibani pe Paltinu cu voblere Rapall count-down de 3 cm. Si mai rara la rotative Mepps aglia de la 0 la 2. Anul asta incerc cu Black Fury, se pare ca-s criminale! :lol:

aditud
senior
senior

Mesaj de aditud » 02 Mai 2009, 06:53

Fario_nebunu scrie:
TheFly scrie: Anul asta incerc cu Black Fury, se pare ca-s criminale! :lol:
Am dat fuga, in seara asta dupa ce-am vazut ce-ai postat, si mi-am luat 3 bucati de Black Fury (2 de 0 si 1 de 1--cu buline galbene, portocalii si rosii). Sa vedem care-i scofala cu ele... Mai e pana la clean...dar nu asa de mult :D
Deocamdata, maine se deschide sezonul la bass, stiuca, muskie si salau. Mi-am luat si noul permis in seara asta. Asa ca, maine seara s-ar putea sa aflati ce "umbla" prin lacurile din Wisconsin la-nceput de sezon...asta, bineinteles, daca "ma-ntalnesc" cu vreun specimen :) In speranta ca voi putea testa un echipament ML, nu-mi doresc ceva prea mare :)

Scrie răspuns