pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Baracuda_Spiin
- utilizator nou

SALUTARE LA TOTA LUMEA .AM SI EU PROBLEME CAM MARI CU PESCUITUL CLEANULUI NU REUSESC DELOC SA AI DAU DE CAP LA ACEST STILL DAR FIIND FAPTUL CA SUNT SI NOU IN TRALE SPININGULUI PESCUIESC CU UN BAT DIN GAMA LOW PRICE ADICA UN BARACUDA WARLOCK ACTIUNE 3 15 GRAME FACE PARABOLIC MA INTELEG CU EL ,FIR 14 TOT BARACUDA IL SCHINB LA FIECARE 4.5 IESIRI PE RAU MULINETA MICA 1 RULMENT FRANA USORA SPATE DAR LA CAPITOLUL NALUCII AM MARII PROBLEME AM IESIT ANUL ACESTA DE VREO 15 20 DE ORI SI NICI O CAPTURA NIMIC AM DAT CU MEEPS 0.0 ARGINTI CLASIC SI MEPS 0 AURIE PUNCTE ROSI SI NIMIC ,AM DAT SI CU VOBLERE NOU NAME SINCER. SI NU BAT CANPI IN APA LE CONTROLEAZA CURENTI DIN DECT EU aSI VREA SA STIU NISTE MODELE DE VOBLERE FIABILE DE LA COSMA CA AM INTELES CA ASTEA SUNT OK AM SI GASIT IN PLOIESTI DAR CE MODELE SA IAU CACI VANZATOREA MI LEA OFERIT PE TOTE ASA SA MEARGA SI EI VANZAREA DACA MA INTELEGETI

,EU PESCUIESC IN JUD PRAHOVA .PE RAURI .TELEAJAN ,PRAHOVA ,IALOMITA CAM ATAT MAI AM SI OCAZIA SA MERG LA BARAJ LA MANECIU SI SA URC PE UNUL DIN RAURILE MONTANE CARE SE VARSA IN EL: TELEJANEL ,ACOLO MAI XISTA SI PASTRAV :DAR PANA ACUM PESCUIAM LA BAT CU MOMELI VII DAR GATA MA CAM PRINS STILUL ASTA CU TOATE CA NU AM PRINS NIMIC SI AM TERMINATO CU BALTILE SI MOMELILE VII NU STIU DAR ASTA E ADEVARU ACUM RAMAN ADICTED SPININGULUI DACA VA INTERESEAZA CEVA BALTI RAURI BARAJE IN PRAHOVA CONTACTATIMA PENTRU SUPORT SAU INFORMATI VA AJUT CU PLACERE .FIR INTINS ALL

-
misulian
- utilizator constant

-
1. Nu mai scrie cu litere mari, citeste intai regilamentul forumului, oricum cred ca o sa intervina un admin aici.
2. Incearca la clean dupa prohibitie cu rotative mepps aglia si commet nr 1 si 2, in locuri cu curent mediu si o sa si prinzi.
Pe mine m-a prins virusul asta numit spin de 1 an de zile si nu mai scap de el. C-am aceleasi probleme le-am avut si eu la inceput, adica nu prindeam nimic.
Daca gasesti un prieten prin zona care sa iubeasca si el spinningul si sa fie ceva mai experimentat, ar fi excelent. Stai linistit ca o sa vina si capturile, chiar daca nu au sa fie impresionante la inceput.
Numai Bine
"Somnul ratiunii naste monstrii", din pacate fara solzi.
-
YoNutzu
- senior

Salut si bine ai venit in "clubul clenarilor"
Am si eu o baracuda 2,40, 3-15g si sunt foarte multumit de ea...
Cand ai mai mult timp ia forumul asta la "puricat" si o sa gasesti tot ce te intereseaza de clean, eu asa am inceput, nu am avut de la cine sa fur meserie si vreau sa-ti spun ca la prima partida de spinning la clean am prins 7 cleni toti peste 500g si de atunci gata imi curge "spinul" prin vene

.Sa mai citesti si articolele de la echipamente si accesorii sunt multe chestii interesante.
Apropo, eu la lingurita nu am prins niciodata

, am incercat cateva partide nu a mers si apoi nici nu am mai incercat.
Fir intins...dupa prohibitie
-
Baracuda_Spiin
- utilizator nou

mersi petru tipsurii o sa incerc dar oricum clean mare pe telajan sau prahova nu prea am auzit si prefer ca naluca voblerul ma interesa ceva modele de la cosma bune inspecial pentru clean asta ca sa le cumpar urgent mersii mult
-
Baracuda_Spiin
- utilizator nou

Si apropo imi place sa mananc peste dar deasta comercia.l Cleanul ,mreana ,pastravul prins pe rauri pozat pupat si eliberat de urgenta ca deaia este putin si ramanem fara distractie daca lam rupe pe tigaie am vazut pescarii sau mai bine zis nepescari braconierii cu bete care ai lou cica ai dadeau la pisica apoi sa le mora pisica cu osul in gat daca asta li se pare normal asta e Romania dara daca o sa capturez vre un peste mentionat mai sus mai mare 1,5 kg pote o sa l pastrez .Apropo am si eu pisica 2 chiar dar le dau sa manance mancare pt pisici.asta asa sa nu creada nimeni ca am ceva cu pisicarii:))

dar ama auzit ca merge bine in delta stuca prinsa la pui de pisica

)

hai cam dato in pisicarii sal fir intins
-
Florin M
- senior

Incearca si alte marci de voblere decat Cozma, poti incerca si Salmo, Dorado, Rapala, Jaxon etc . Si cele de la Cozma sunt OK dar mai degraba sunt pt lacuri, pe rauri mi se par cam instabile si apoi toate de la Cozma sunt Floating. Recomand sa ai si voblere sinking de max 3.5cm.
-
YoNutzu
- senior

Eu nu folosesc mai deloc Cosma cu toate ca am fro 4-5 bucati, cel mai mult folosesc Dorado Magic si Alaska (sunt fan Dorado

), Salmo Hornet si Tiny si cateva de la Ugly Duckling.
Cel mai mult folosesc modelele floating (este "monumental" momentul cand opresti recuperarea, voblerul vine spre suprafata si atunci are loc atacul

) ... de aceste momente imi este dor pana in iunie

-
Florin M
- senior

Cele floating au o bataie mai agresiva si te ajuta sa treci peste obstacole at cand se ridica, sa dai in apa f mica. Cele sinking te ajuta sa lansezi mai departe, sa ajungi la adancimi mai mari , sa ai o prezentare mai discreta ....
-
Sebicu
- utilizator constant

@Baracuda_Spiin
Pe Teleajen anul trecut am avut cateva partide foarte bune. Si eu pescuiesc exclusiv cu momeli artificiale. Nu cunosc foarte bine apele din Prahova (sunt nou in zona), dar daca vrei putem iesi impreuna la cateva partide (poate mai vin si altii) sa ne impartasim din experienta. Nu sunt foarte priceput dar pot sa iti arat cateva modele de voblere, rotative si in ce fel le animez...
Viata este grea. Avem noroc ca se termina repede...