Incepator (avansat) caut sfaturi !

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

coco4you
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de coco4you » 17 Apr 2008, 21:10

hunting_xxx scrie:coco4you

Tu defapt la ce vrei sa pescuiesti cu echipamentul ce l-ai descris? La avat? pai tocmai de aceea ti-am dat linkul acela, caci CE ERA SCRIS ACOLO E SIMILAR CU CE CAUTI TU. Intelegi, frate rapitoristule? Si cum preotul nu repeta de 2 ori in biserica pt. o baba surda... Ti-am dat link-ul de vigoare.
Despre echipamentul tau... Nu e adecvat la avat. Poate clean sau biban. Dar de avat IN NICIUN CAZ. Cat despre cozme - exista voblere mai bune si mai prinzatoare. Acu cativa ani, erau facute k-lumea, azi se fac "la cantitate"
Si cu scuzele de rigoare dac te-am facut sa te simti foarte incepator. Data viitoare o sa ma abtin, bine?

Bafta, noroc si succes in continuare la spining!!

Domule "hunting" fa tot posibilul si:
Ia-ti o lanseta puternica de 4m , o mulineta pe masura, un fir de 1, o ancora de la Mustad mai maricica, mergi pe baraj la Vidraru,chiar la jumatatea barajului, nu pe partea cu lacul, pe partea unde daca te uiti in jos o sa vezi acel raulet mic, strange frana mulinetei la maxim, prinde-ti bine ancora de partea dorsala si lanseaza cu cea mai mare putere.....cu putin noroc o sa faci lanseul vietii tale!

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 17 Apr 2008, 21:41

Bah deja ati dat in tampeala!!!!! Aici nu se fac atacuri la persoana ci se face un schimb liber de ideei si pareri preferabil la subiectul titlului.Haideti va rog sa ne purtam civilizat!! Stiu ca e prohibitie si multi cauta o activitate placuta prin care sa treaca timpul mai repede dar totusi sa ne si respectam.
In ceea ce priveste topicul:la pescuit poti pleca cu orice scula sau accesori vrei tu,nu conteaza daca ai o telescopica de la rusi din piata sau ultimu racnet in materie de scula,e totul la hazard.Poti prinde orice peste se nimereste cu absolut orice scule vrei tu.Asta nu inseamna ca gresesti.Atat timp cat te distrez asta e tot ce conteaza.Ca de fapt de aia plecat toti pe balta,sa ne simtim bine si sa ne relaxam.Fir intins si chestia cu norocul chiar nu e de gluma!
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

hunting_fish
veteran
veteran

Mesaj de hunting_fish » 18 Apr 2008, 11:42

"BAH" coco4you

Poti prinde avat si la rubesian la o adica. Sau poti incerca si cu bolognese sau match, caci ai experientza, nu? Iti recomand totusi un batz de crap pt. pescuitul la avat de 3,60, 3 lbs. Bine?
SI NU TE MAI OFTICA ATATA.
Ti-am mai zis: asta e forum de pescari nu de ofticosi! Capisco? Daca da, bine, daca nu - ia calul meu si du-te!!

Cat despre ce sa fac la Vidraru si "ce o sa-mi faci".. O sa-mi s... puncte puncte... Tu si Dan Voiculescu si toata Antena1!!
Asculta ce i-a zis Becalli lui ala de la Antena1.. Aia sa faci,ok ? Si hai pa, ca nu ma mai bag pe topicu tau de injuraturi. Ca tre sa ma cobor la nivelul tau, si nu imi place...
OFTICATULE!

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 18 Apr 2008, 12:49

coco4you: te avertizez ca daca vei continua astfel, vei avea viata scurta pe forum.
citeste regulamentul din semnatura mea.

intrebarea lui hunting_xxx referitoare la faptul ca de ce n-ai putut ramane la plute,etc era o gluma, prea repede ai sarit la beregata.

fii mai prietenos si incearca sa ai simtul umorului.

tnx
Michael va recomanda Regulamentul forumului

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 19 Apr 2008, 00:06

coco4you

bine zice hunting_xxx. De ce te oftici asa? Tu crezi ca daca el este new member, el pescuieste de alaltaieri? Tu sa fii multumit daca te ajuta cineva cu explicatii GRATIS. Sa stii ca ce povesteai tu ca ti-ai luat de la unul Marian - niste voblere Cozma. E apa de ploaie. Pe acest forum sunt pescari care au fumat la gradinitza voblere Cozma, ma intelegi? Pt faptul ca altul te-a combinat sa ie iun batz SHIMANO, pe care ai pus o mulineta ruseasca cu fir si 3-4 voblere, asta se intalneste zi de zi intre copiii din cartier, ma intelegi? Nu mai fii as de penibil. Nu conteaza ca ai state vechi la stationar. Toti am inceput cu o pluta si mamaliga pe carlig, eu asa zic.
Ia cauta pe net niste chestii : St.Croix, G. Loomis, Kistler.. Sunt bete de spining adevarate. Si legat de voblere. Pe acest topic sunt pescari de spining care au truse (voblere+silcoane+linguri) care valoreaza mii de euro, ma intelegi? Si tot iti dau sfaturi.. Dar in ritmul asta, nu o sa iti mai raspunda nimeni...

Fario_nebunu
veteran
veteran

Re: Incepator (avansat) caut sfaturi !

Mesaj de Fario_nebunu » 19 Apr 2008, 07:40

coco4you scrie: Mulineta: No-name de la rusi, 500.000, cu 11 rulmenti, tambur perforat, in fine...sunt cat de cat multumit de ea avand in vedere ca este o facatura.

[/b]
Vai de mine amice! Pai asa vorbesti tu de minunata mulineta Teben cu tambur gaurit mai sexy decat pantalonii de show ai fetelor de la trident?
] :lol: Sa stii ca am si eu de vreo 6 luni una, modelul cel mai mic, unde intra vreo 180 m de 0,18 si suunt multumit de ea. Pacat ca are frana pe tambur ca acum e la moda sa fie in spate! Cat despre cei 11 rulmenti, ce sa zic? Fiind probabil made in China si la axcest pret chiar as fie atat de performanta? Materialele par bunicele, galetul se invarte bine, nu are joc si antireturul opreste miscarea imediat. Pare chiar mai buna decat un Cormoran talie mica luuata din Carrefour tot cu 50 lei. Oricum, daca trece de testul 1 mai-pastrav-naluci-rau furtunos-maluri dificile, inseamna ca e buna. :lol:

coco4you
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de coco4you » 19 Apr 2008, 21:52

Michael scrie:coco4you: te avertizez ca daca vei continua astfel, vei avea viata scurta pe forum.
citeste regulamentul din semnatura mea.

intrebarea lui hunting_xxx referitoare la faptul ca de ce n-ai putut ramane la plute,etc era o gluma, prea repede ai sarit la beregata.

fii mai prietenos si incearca sa ai simtul umorului.

tnx
Ne"a Michaele eu te inteleg ca tu reprezinti o parte din "autoritatea" acestui site DAR: intrebarea lui hunting_xxx (care nici macar nu a meritat efortul de a o citi) nu m-a suparat, daca citeai mai jos intelegeai ca m-am suparat pt. faptul ca mi-a urat BAFTA NOROC si SUCCES la spinning, fiind un site pt. pescari.......Daca asta nu a contat pentru dumneavoastra atunci va urez si eu tot asa....infine. Cat despre jigniri, comparati dumneavoastra jignirile care i le-am adus domnului Hunting_p..le cu jignirile lui.....E BINE ASA ?
PS: Daca faci o treaba fao ca barbatul nu ca curva!
:lol1:

coco4you
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de coco4you » 19 Apr 2008, 22:01

TopGear scrie:coco4you

bine zice hunting_xxx. De ce te oftici asa? Tu crezi ca daca el este new member, el pescuieste de alaltaieri? Tu sa fii multumit daca te ajuta cineva cu explicatii GRATIS. Sa stii ca ce povesteai tu ca ti-ai luat de la unul Marian - niste voblere Cozma. E apa de ploaie. Pe acest forum sunt pescari care au fumat la gradinitza voblere Cozma, ma intelegi? Pt faptul ca altul te-a combinat sa ie iun batz SHIMANO, pe care ai pus o mulineta ruseasca cu fir si 3-4 voblere, asta se intalneste zi de zi intre copiii din cartier, ma intelegi? Nu mai fii as de penibil. Nu conteaza ca ai state vechi la stationar. Toti am inceput cu o pluta si mamaliga pe carlig, eu asa zic.
Ia cauta pe net niste chestii : St.Croix, G. Loomis, Kistler.. Sunt bete de spining adevarate. Si legat de voblere. Pe acest topic sunt pescari de spining care au truse (voblere+silcoane+linguri) care valoreaza mii de euro, ma intelegi? Si tot iti dau sfaturi.. Dar in ritmul asta, nu o sa iti mai raspunda nimeni...
Mah tu te bagi aiure in seam da in fine: Oi fi tu ala mah de da explicatii pe bani intr-ale pescuitului? Oi fi tu pescarul ala care a fumat la gradinita voblere, nu ti-a intrat ancora in buza? Sau tu esti ala care vrea sa-i pupe putin in *** pe pescarii adevarati dupa acest site suscriind la topicul meu si bagandu-te in seama asa ca ...nu mai jignesc. Mah ala cu "baieti de cartier" si truse" de mii de euro" tu mirosi de la primele 2 fraze scrise ca esti doar un mucos bagator in sema.......intri pe un site de pescuit si-ti pui Nik "Topgear" +o masina pe care sigur noapte o visezi ca fiind a ta si dand gata baietii de cartier ai tai......pai pe site de auto sunt sigur ca ai nikul "St.Croix, G. Loomis, Kistler"...... :lol1:

coco4you
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de coco4you » 19 Apr 2008, 22:06

hunting_xxx scrie:"BAH" coco4you

Poti prinde avat si la rubesian la o adica. Sau poti incerca si cu bolognese sau match, caci ai experientza, nu? Iti recomand totusi un batz de crap pt. pescuitul la avat de 3,60, 3 lbs. Bine?
SI NU TE MAI OFTICA ATATA.
Ti-am mai zis: asta e forum de pescari nu de ofticosi! Capisco? Daca da, bine, daca nu - ia calul meu si du-te!!

Cat despre ce sa fac la Vidraru si "ce o sa-mi faci".. O sa-mi s... puncte puncte... Tu si Dan Voiculescu si toata Antena1!!
Asculta ce i-a zis Becalli lui ala de la Antena1.. Aia sa faci,ok ? Si hai pa, ca nu ma mai bag pe topicu tau de injuraturi. Ca tre sa ma cobor la nivelul tau, si nu imi place...
OFTICATULE!
Ba , nu esti vinovat, meriti ajutat, sincer........iti dau adresa asta ca poate mai e ceva de salvat la tine:
www.retardatiipotfiajutati.ro

coco4you
utilizator nou
utilizator nou

Re: Incepator (avansat) caut sfaturi !

Mesaj de coco4you » 19 Apr 2008, 22:11

Fario_nebunu scrie:
coco4you scrie: Mulineta: No-name de la rusi, 500.000, cu 11 rulmenti, tambur perforat, in fine...sunt cat de cat multumit de ea avand in vedere ca este o facatura.

[/b]
Vai de mine amice! Pai asa vorbesti tu de minunata mulineta Teben cu tambur gaurit mai sexy decat pantalonii de show ai fetelor de la trident?
] :lol: Sa stii ca am si eu de vreo 6 luni una, modelul cel mai mic, unde intra vreo 180 m de 0,18 si suunt multumit de ea. Pacat ca are frana pe tambur ca acum e la moda sa fie in spate! Cat despre cei 11 rulmenti, ce sa zic? Fiind probabil made in China si la axcest pret chiar as fie atat de performanta? Materialele par bunicele, galetul se invarte bine, nu are joc si antireturul opreste miscarea imediat. Pare chiar mai buna decat un Cormoran talie mica luuata din Carrefour tot cu 50 lei. Oricum, daca trece de testul 1 mai-pastrav-naluci-rau furtunos-maluri dificile, inseamna ca e buna. :lol:
Pai ce drak sa mai zic, eu ma compar cu altii de fumau voblere la gradinita..... :D sau cu aia de au "mii de euro" bagati in truse...eu is mai amarat.....nu vezi ce sar astia ca sacalii pe mine.....cica-s "pescari", PIA BAAAA PESCARII P-DII daca ereati pescari rasundea-ti si voi la topic ca omul asta pe care l-am citat si ceilalti sau va abtineati, nu intrati voi ca P..lele si aunu-mi ureaza bafta, altu zice sa nu-l jignesc pe ala de-mi ureaza bafta iar al treilea.....poc si el ca mucii in ceai.....
Sincer........nu merita efortul de a ma loga aici.

Închis