pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
BIBAN 33
- utilizator nou

-
LA APE TULBURI SE PRINDE FOARTE BINE MREANA LA RAMA NEAGRA

DAR CU ARTIFICIALE NU AM INCERCAT

-
Hori
- utilizator nou

-
Salutare sa stii ca eu am pescuit la artificiale(voblere mai exact)pe ape tulburi insa rezultatele sunt mult mai slabe,aproape deloc(la clean),asa ca daca se murdareste tare mai bine mergi la o bere

-
OvidiuRus
- veteran

Nu-i o regula batuta in cuie ! Am prins de cateva ori f bine cu un wobler portocaliu si pot sa spun cu mana pe inima ca apa era nescafe 2 in 1 .
-
seve
- senior

-
pe ape namol mai mult ,nu tulburi se prind monstrii de somn,mai ales primavara sau la inundatii in zona dunarii intre cele 2 baraje...sunt cateva locuri la confluenta dunarii cu cate un rau unde primavara intra mult maruntis(oblete,babausca,palticuta,caras) sa depuna icrele.stiu un asemenea loc si pot sa spun ca si eu am prins (pana in 15 kg si mai mult la vobler-yozuri cristal minnow 11 cm si salmo perch de 7 cm fire- tiger)dar mai mult cei care pescuiesc tot timpul anului in acele locuri ( cunosc buturile). cei mai mari se prind in apa de pana la 2 metri in special pe rotative nr 3 si 4. repet apa este foarte murdara in special dupa inundatii. recent am observat ca "bastinasii" s-au reprofilat pe agatat iar autoritatile privesc nepasatoare