Pentru Sibieni
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
pike frate knd mergi poate vin si eu
doar trenu trce si prin talmaciu dar totusi asi prefera sebes olt pt rapitor stiu niste locuri in care se sinucide avatu trebuie sa fie si salau k is niste ragali pe margine si niste gauri de nu le dai de fund decat cu batzu de pescuit loc cu fund nisipos si locuri pietroase... ce zici ce inkdrezi?? keep in touch

adica vrei sa zici: NEOBLIGATIVITATEA ASOCIERIIBadie_talmaciu scrie: - OBLIGATIVITATE
.....

Pescuitorule, ti-am trimis un MP,...poate imi raspunzi si mie in timp util

nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/
ma baieti mai usor k sa speriat pescuitorul....Hai ma Pescuitorule nu te speria k nu este frumos vb cu noi doar topicu asta a fost ideeea ta dece nu mai vb cu noi ........tipic voua de la ajvps tot ziceti k faceti si rupeti dar pace ..... HAI NU TE RUSINA VORBESTE CU NOI ....COMUNICA OMULE ce dumnezeu sa ma ierte dumnezeu k il amestec si pe el in povestea asta) 

-
- veteran
Intelegere
badie scuze ca iti spun dar nu trebuie sa fii ironic. trebuie sa iti spun ca nu sunt angajat ca sa stau pe net sa dau lamuriri.intru cand pot deci nu mai incerc a tot felul de tertipuri ca nu ma impresioneaza nimic.
mersi de intelegere
mersi de intelegere
sorry pescuitorule nu am vrut sa te simti atacat chiar nu intentionam doar k nu am mai vazut vreo replica de la u.....
am o intrebare pt tine ce acte imi trebuie sa imi eliberezi permis la voi ajvps (mam hotarat si actiunile tale pe balta au avut majoritatea voturilor) deci cand te gasesc sau sa dau de tine pe colo si inmca ceva ce program aveti???
ps mes pe privat cu number-ul tau de mobil daca vrei

am o intrebare pt tine ce acte imi trebuie sa imi eliberezi permis la voi ajvps (mam hotarat si actiunile tale pe balta au avut majoritatea voturilor) deci cand te gasesc sau sa dau de tine pe colo si inmca ceva ce program aveti???
ps mes pe privat cu number-ul tau de mobil daca vrei

-
- utilizator nou