Pentru Sibieni

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
_Mihai_
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de _Mihai_ » 28 Feb 2007, 21:04

Intrebare....sa nu radeti de mine. Cum se ajunge la lacurile de la Sopa?
Mihai

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 28 Feb 2007, 22:06

de la sibiu o iei spre brasov sau valcea knd iesi din sibiu pe partea dreapta inainte de iesirea din selimbar(dinspre brasov) vezi k se vede un dig mic sunt si masini pe colo acolo ii knd cobori (dealul) ala pe dreapte

daca vi de la valcea/brasov treci de vestem>mohu>cand ajungi pe la dealer renault uitate pe stanga imposibil sa ratezi

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 28 Feb 2007, 22:11

poi pescuitorule hai sa iti povestesc ceva cu golitu lacului
am facut armata la pompieri in sb si i gaseam pe aia de se ineca in baraj la avrig deci ce te face sa crezi k nu il gasesc baietzi de la pompieri pe sopa :lol: serios avetzi voi alte motive de nu lasati sa se pescuiasca din barca dar nu vrei/poti sa le spui deci data viitoare cauta alta scuza.

si daca vrei dami un mess pe privat si iti povestesc mai multe iti dau si nr meu de mobil +info depre branconaj

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 01 Mar 2007, 10:00

_Mihai_ scrie:Intrebare....sa nu radeti de mine. Cum se ajunge la lacurile de la Sopa?

Vizavi de "EXTAZ", langa troita lu Mihai viteazu de la Selimbar.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 01 Mar 2007, 10:38

pescuitorul scrie:pentru ca se poate pescuii ff usor de pe mal. si pentru siguranta. a se citi braco sau inec cum ar fi.pentru ca nu vrem sa ne confruntam cu diverse probleme(s-au inecat si trebuia lacul golit ca sa il gaseasca si nu cred ca convine nimanui.)
Incerc sa ma abtin sa comentez motivele pentru care nu e voie din barca.
Dar uite ca nu reusesc.:twisted:
Noroc ca agvps nu se ocupa de Marea Neagra si de Dunare ca le secati dintr-o sorbire cand se ineca cate unu.
M-ati pierdut de client cu ocazia asta. Permisul oricum il facusem in alta parte, dar eram dispus sa platesc si la ajvps doar pt. Sopa.
Asa ca ramaneti sanatosi cu carasarii care pescuiesc f.f. usor de pe mal.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 01 Mar 2007, 11:26

lasal ma tavi poate i mai bine"pt ei" asa intelege daca "te ineci" :lol:

_Mihai_
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de _Mihai_ » 01 Mar 2007, 19:39

Multumesc pentru indrumari. Sincer, mi-am adus aminte ca am mai fost acolo, dar in urma cu 10-15 ani cred. Aveam 10 ani atunci, nu mai retineam exact. Daca e cum spuneti voi, sa pice bine salaul, e clar, in weekend imi iau "jeep-ul" la drum. :) Ma intereseaza mai mult sa incerc la shad, twister, eventual vobler. Chiar mi-e dor, nu am mai ajuns pe balta sau rau din noiembrie. De obicei, prefer Avrig, Scorei, Colun, Sarata, Turnu- Rosu. Din pacate, am citit relatarile voastre si nu ar fi foarte indicat sa dau la plastice. Ca montura de stationar, ce imi recomandati? Va multumesc, :roll:
Mihai

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 01 Mar 2007, 19:43

ai wai, din gara de la selimbar ii mul pan'acolo? :roll:

_Mihai_
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de _Mihai_ » 01 Mar 2007, 19:45

Oricum, am incercat cam toate baltile din judet, e adevarat, nu m-am aventurat foarte mult pe cursul curgator (daca pot spune asa) al Oltului pt. ca nu ma pot lauda cu cunostinte foarte multe in privinta locurilor. La mine, timpul e destul de putin. :(( Visul meu, acum in viitorul f. apropiat este sa-mi iau o barca gonflabila si sa ma aventurez la spinning pe baraje- Avrig, Scorei. Cred ca nu o sa-mi para rau. Sigur, daca am voie. (nu vad de ce nu mi s-ar permite). E aproape ca in Delta, unde am avut norocul sa merg de 2-3 ori pe an.
Apropo de braconaj, a 100- a oara cand aud treaba asta. Eram azi la Judecatoria Avrig, povestind cu un localnic din Scorei. L-am intrebat care mai e treaba in zona. Citez : "Domnule...noapte rup baietii tot..." (??!!??!!??). Respect pentru cei ca Badia-Talmaciu, care au timp si resurse sa se ingrijeasca de un sector de apa. Nu ar fi rau sa facem in mod regulat cu totii asa.
Mihai

_Mihai_
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de _Mihai_ » 01 Mar 2007, 19:48

Nu. E pe partea cealalta a soselei. Dupa Real si Trakia, circa 500 m si stanga
Mihai

Scrie răspuns