PT.PRIETENI PESCARI
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
PT.PRIETENI PESCARI
PERMISELE DE LA A.J.V.P.S LE PUTEM VIZA LA PRIETENI PESCARI SAU SE ELIBEREAZA ALTELE
permisele nu se vizeaza,ele sunt nominale si se elibereaza (deocamdata) anual de catre orice asociatie de pescari legal constituita.
p.s. de'a domnu sa nu mai fie asa mult timp si sa le putem lua de la orice ghiesu sau benzinarie
p.s. de'a domnu sa nu mai fie asa mult timp si sa le putem lua de la orice ghiesu sau benzinarie
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
se referea omu la carnet , ca multi confunda carnet de membru cu permis

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
- mihaimircea
- veteran
si cum ai scos-o la capat?Paul scrie:Inclusiv agentii de la politia de frontiera, care, desi le-am aratat permisul, vroiau sa vada "permisul" acela verde sau negru cu coperti groase de la ajvpspikeman scrie:se referea omu la carnet , ca multi confunda carnet de membru cu permis![]()
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
Re: PT.PRIETENI PESCARI
nicu b scrie:PERMISELE DE LA A.J.V.P.S LE PUTEM VIZA LA PRIETENI PESCARI SAU SE ELIBEREAZA ALTELE
in nici un caz.
permisele de pescuit le elibereaza cnafp.ul si le distribuie asociatiile de pescari.
probabil ca d.ta vrei sa vizezi carnetul de membru.
daca vrei sa te inscrii la Prieteni Pescari citeste aici: aici
sau topicul asociatiei de aici.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
@mihaimircea
Prima data nu am scos-o la capat... Nu aveam chitanta pentru PG la mine, ei o tineau pe-a lor, asa ca, am lasat de la mine si a trebuit sa plec de pe Prut.
A doua oara, dupa ce permisul a fost vizat, i-am zis (culmea, aceluiasi agent, Popa , ca daca vrea, sa-mi faca PV, sa-mi faca, dar sa precizeze toate actele prezentate. Vazand, totusi, stampila PF pe legitimatie, a mai comentat doar ca el nu a auzit de Prieteni Pescari si lui nu i-a zis nimeni.
Asta nu mai era problema mea daca lipseste de la sedinte sau nu e atent.
Prima data nu am scos-o la capat... Nu aveam chitanta pentru PG la mine, ei o tineau pe-a lor, asa ca, am lasat de la mine si a trebuit sa plec de pe Prut.
A doua oara, dupa ce permisul a fost vizat, i-am zis (culmea, aceluiasi agent, Popa , ca daca vrea, sa-mi faca PV, sa-mi faca, dar sa precizeze toate actele prezentate. Vazand, totusi, stampila PF pe legitimatie, a mai comentat doar ca el nu a auzit de Prieteni Pescari si lui nu i-a zis nimeni.
Paul scrie:@mihaimircea
din surse neoficiale dar demne de incredere pot sa-ti zic Paul ca informarile catre agentii care baga Prut s-au facut. nu e misiunea ta sau a altcuiva sa-l scoti din ceata.
data viitoare te sfatuiesc sa nu mai stai la discutii. ei percep asta ca o slabiciune. pe de alta parte tot ei (unii cel putin)te sfatuiesc sa pui tripla si sa dai la japca.

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Agentu POPA... bata-l-ar soarele sa-l bata de nerod!
Asta n-a aflat nici ca s-a schimbat legea cu privire la pescuitul pe timp de noapte.
Omul mi-a dat amenda 1 meleon pt ca m-a intalnit noaptea... pe la 18,30 pe digul de la Bosia fara sa am buletinul la mine.
Pare cam frustrat omul... era si cu o agenta dupa el... ehee... trebuia sa se dea si el mascul feroce.
Stimati Preteni Pescari, faceti un mic efort va rog, si informati si pe politia de frontera ca e permis pescuitul pe timp de noapte.
Poate marcati si locurile de pescuit nocturn, asa cum e precizat in lege.
Asta n-a aflat nici ca s-a schimbat legea cu privire la pescuitul pe timp de noapte.
Omul mi-a dat amenda 1 meleon pt ca m-a intalnit noaptea... pe la 18,30 pe digul de la Bosia fara sa am buletinul la mine.
Pare cam frustrat omul... era si cu o agenta dupa el... ehee... trebuia sa se dea si el mascul feroce.
Stimati Preteni Pescari, faceti un mic efort va rog, si informati si pe politia de frontera ca e permis pescuitul pe timp de noapte.
Poate marcati si locurile de pescuit nocturn, asa cum e precizat in lege.