PT.PRIETENI PESCARI
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
re
eu nu cred ca o sa se rezolve
de ex..ar trebui sa dea voie sa ma duc pe prut sa caut stiuca in perioada de prohibitide care incepe in aprilie..da nu da voie..desi teoretic ar trebui sa mearga
o intrebare pt cei care bat prutu mai demult...in perioada de prohibitie la stiuca..pot merge la avat clean?...sau pt ceia care vor stationar se poate in perioada aia?
Fazele astea..ma fac sa ma simt umilit in propria tara...faptul ca legea nu e pt toti
de ex..ar trebui sa dea voie sa ma duc pe prut sa caut stiuca in perioada de prohibitide care incepe in aprilie..da nu da voie..desi teoretic ar trebui sa mearga
o intrebare pt cei care bat prutu mai demult...in perioada de prohibitie la stiuca..pot merge la avat clean?...sau pt ceia care vor stationar se poate in perioada aia?
Fazele astea..ma fac sa ma simt umilit in propria tara...faptul ca legea nu e pt toti
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
Re: re
Umilit? cum asa?ionutz_gr scrie:eu nu cred ca o sa se rezolve
Dupa parerea mea, democratia reprezinta un lung prilej de a lupta pentru drepturile tale.
Din senin, nu cred ca primim prea multe.
re
de ar fi asa cum zici tu..lupta..drepturi..
pt muritoru de rand...care nare pile..sau lantz gros la gat...nu prea e bine
pt muritoru de rand...care nare pile..sau lantz gros la gat...nu prea e bine
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
jonah scrie:asta mi se pare o idee f buna.sa le dam un fax cu legea care permite pescuitul pe timpul noptii![]()
Catalin, oamenii de la PF stiu de lege. la fel, ca si dreptul membrilor altor asociatii decat ajvps de a pescui pe apele publice, chestiunea a ajuns sau nu la urechile agentilor din teren.
personal, putin imi pasa de ignoranta unora. abia astept sa combat cu vreun necitit.

cat despre zone, astea nu cred ca le stie nici cnafp.ul. totusi, suntem in romania...
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
bine,bine dar daca vine un agent de asta care se face ca nu stie sau chiar nu stie de PP?? si iti strica ziua de pescuit tocmai cand incepuse cleanul sa atace in draci?mie unul nu mi-ar conveni asta..... si ma faceti sa stau in dubii acum...eu cu amicii mei tocmai vroaim sa ne facem permis la PP;acuma numai stiu....cat de pescuitul pe timp de noapte:am discutat eu cu un agent pe malul prutului si stia de lege dar inca nu au normativele in regulamentul lor de ordine interna(sau ceva de genul asta ,cum mi-a spus el),soi cum tocmai am devenit granita de "est" a UE ma indoiesc ca or ne lase noaptea...
gene3004 scrie:bine,bine dar daca vine un agent de asta care se face ca nu stie sau chiar nu stie de PP?? si iti strica ziua de pescuit tocmai cand incepuse cleanul sa atace in draci?mie unul nu mi-ar conveni asta..... si ma faceti sa stau in dubii acum...eu cu amicii mei tocmai vroaim sa ne facem permis la PP
scuza-ma, chiar nu vad legatura. daca ala e tont si te deranjeaza asta inseamna sa nu-ti faci permis la noi?

PP nu vrea membrii multi ci de calitate.
chestiunea e discutabila. eu am amici (membrii PP) care au fost noaptea si nu au avut nici un fel de probleme. anuntat la pichet de cu seara. ce-i drept nu de cand am devenit u-europeni.gene3004 scrie:....cat de pescuitul pe timp de noapte:am discutat eu cu un agent pe malul prutului si stia de lege dar inca nu au normativele in regulamentul lor de ordine interna(sau ceva de genul asta ,cum mi-a spus el),soi cum tocmai am devenit granita de "est" a UE ma indoiesc ca or ne lase noaptea...
normativele alea nici nu cred ca le apucam anul asta.
pererea mea.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Ce conteaza ca el stie sau nu atit timp cit pe legitimatie ai viza (stampila) de la PF pentru pescuit pe granita ? Numa' sa ai actele la tine ca sa nu-i dai motiv sa se bage in seamagene3004 scrie:bine,bine dar daca vine un agent de asta care se face ca nu stie sau chiar nu stie de PP??
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare
Normative? Eu zic ca ar trebui sa intreprindem ceva si sa ne luam dreptul pe care ni-l confera legea. Ca daca stai la mina vreunui politzai de frontiera, iesim la pensie si nu mai apucam pescuit noaptea la Prut.leba scrie: chestiunea e discutabila. eu am amici (membrii PP) care au fost noaptea si nu au avut nici un fel de probleme. anuntat la pichet de cu seara. ce-i drept nu de cand am devenit u-europeni.
normativele alea nici nu cred ca le apucam anul asta.
pererea mea.
Avem o lege, cum o folosim?
Pai, si daca e frontiera UE, inseamna ca trebuie ingradite drepturile cetateanului?gene3004 scrie:....cat de pescuitul pe timp de noapte:am discutat eu cu un agent pe malul prutului si stia de lege dar inca nu au normativele in regulamentul lor de ordine interna(sau ceva de genul asta ,cum mi-a spus el),soi cum tocmai am devenit granita de "est" a UE ma indoiesc ca or ne lase noaptea...
Eu cred ca vechilor greniceri , chestiunea cu frontiera UE si NATO, le trezeste nostalgia granitei cu URSS, cu garduri electrificate de sarma ghimpata, ehee..... cei de pe Dunare .... ce mai taiau ei cu elicea de la salupa cite un amarit ce se chinuia sa inoate pina in Yugoslavia spre libertate.
Ce vremuri dom'ne...!
Eu zic ca ar trebui sa fie mai relaxati, ca doar nu se-ntoarce Stalin. Asta nu inseamna ca sa fie mai putin vigilenti.
Ne-ar sta bine si noua un pic mai relaxati, nu?