Permis de pescuit ANPA 2025
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Anpa 2025
au generat mereu probleme...
De azi: "Vă informăm că aplicația noastră pentru emiterea permiselor de pescuit recreativ se află în prezent în mentenanță. Ne cerem scuze pentru orice neplăceri cauzate de această situație temporară. Echipa noastră depune toate eforturile pentru a remedia problema în cel mai scurt timp posibil și pentru a vă oferi o experiență de utilizare cât mai fluidă.
Vă recomandăm să reveniți și să încercați să accesați aplicația mai târziu. Între timp, vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea de care dați dovadă."
Vă recomandăm să reveniți și să încercați să accesați aplicația mai târziu. Între timp, vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea de care dați dovadă."
- johnnybravo
- Moderator
suntem in 2025, nu 2016, dai un link catre "noutatea" asta?M & M scrie: ↑04 Ian 2025, 08:50ANPA nu mai elibereaza permise de pescuit recreativ/sportiv decat prin asociatiile de pescari sportivi ai caror membri practica pescuitul in scop recreativ/sportiv.
Asa suna decizia nr.100/05.05.2016 emisa de catre Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura privind eliberarea permiselor de pescuit recreativ/sportiv. Asadar si prin urmare, daca doriti sa mai pescuiti pe apele publice va trebui sa obtineti permisul ANPA printr-o asociatie de pescari sportivi. Si asta incepand cu data de 05.05.2016, data Deciziei 100.
au generat mereu probleme...
asa am spus si am exemplificat
mereu probleme...si nu de azi.....
asa am spus si am exemplificat
mereu probleme...si nu de azi.....
Re: Permis de pescuit ANPA 2025
am putut genera permisul pe 2025
Acum 8 ore. Aveam 33 de note de captura. E al treilea an la rand cand il fac si n-am fost niciodata.
Am tot incercat, am crezut ca nu imi ia fisa de captura daca "doar" bifez ca n-am fost si d-aia nu merge.
Insa toate sunt cu data de 2ian. Acum am impresia ca daca eram inspirat si aveam de anul trecut fisa de captura, imi generam de pe 1ian la 2am.
Caras de 5kg (de pe vremea lui Mao), n-am vazut.
S-avem grija de ape!
Am tot incercat, am crezut ca nu imi ia fisa de captura daca "doar" bifez ca n-am fost si d-aia nu merge.
Insa toate sunt cu data de 2ian. Acum am impresia ca daca eram inspirat si aveam de anul trecut fisa de captura, imi generam de pe 1ian la 2am.
Caras de 5kg (de pe vremea lui Mao), n-am vazut.
S-avem grija de ape!
- johnnybravo
- Moderator
Eu n-am reusit autentificarea in cont, se pare ca sistemul lor permite maxim 2000 de email-uri pe zi, deci cred ca maxim 2000 de permise pe zi se pot face pe moment.
Am sperat ca au avut timp sa-si puna la punct sistemul intr-un an, le-am dat si mail cu o serie de erori gasite anul trecut, se pare ca degeaba...
Am sperat ca au avut timp sa-si puna la punct sistemul intr-un an, le-am dat si mail cu o serie de erori gasite anul trecut, se pare ca degeaba...
într-adevăr și mie mi-a eșuat autentificarea de câteva ori,dar am tastat apoi că am uitat parola,mi-au trimis mail cu link resetare parola.Apoi am reușit să intru în cont,am complectat fisa cu capturi și într-un final mi-au generat permisul nou.Cred că a fost cam la noroc toată treaba daca in continuare ziceți că sunt probleme .johnnybravo scrie: ↑10 Ian 2025, 05:09Eu n-am reusit autentificarea in cont, se pare ca sistemul lor permite maxim 2000 de email-uri pe zi, deci cred ca maxim 2000 de permise pe zi se pot face pe moment.
- johnnybravo
- Moderator
asa am facut si eu, am aplicat pt recuperare parola si am vazut eroarea cu cele 2000 de mesaje pe zi 

- johnnybravo
- Moderator