Permis de pescuit ANPA 2025

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

johnnybravo
Moderator
Moderator

Re: Permis de pescuit ANPA 2025

Mesaj de johnnybravo » 13 Ian 2025, 08:51

merge acum, evident, erorile nu le-au corectat... E bine, e mai putin de declarat la fisele de capturi :D

Pescar de Somes
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Pescar de Somes » 26 Ian 2025, 14:37

Are cineva idee ce se întâmplă cu fisa de captura pentru ape concesionate? Se depune și aceasta pe site-ul anpa de către titular? Până anul trecut rămânea la asociația ce a eliberat-o, acum au zis că se incarca online, fara alte detalii. Pe anpa am văzut că totul se învârte în jurul permisului pentru ape neconcesionate, de care în ultimii ani nu am avut nevoie, așa că nu am cont, iar cu ceva ani in urma trimiteam fisa aferentă pe o adresa de mail.

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 26 Ian 2025, 19:50

fise de capturi pentru ape concesionate se va incarca pe siteul ANPA de catre cei de la asociatia in cauza.
atunci cand vei merge sa vizezi carnetul de membru se va completa de catre lucratorul respectiv(cu partidele pe care le-ai efectuat+speciile capturate,sau(dupa caz)cu varianta"n-am fost la pescuit" :D )nu este nicio legatura cu fisa de capturi pe care trebuie s-o incarci pentru apele neatribuite.iar taxa pe care o platesti la asociatiile private sau Avps-uri nu reprezinta contravaloarea permisului(intrucat acesta este eliberat gratuit de ANPA catre asociatii)ci taxa pentru paza,repopulari,concursuri,etc :)

Pescar de Somes
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Pescar de Somes » 26 Ian 2025, 21:30

Mulțumesc pentru răspuns, așa bănuiam si eu, dar aveam nevoie sa mi se confirme. Și totuși realitatea bate teoria de cele mai multe ori. Permisul l-am vizat deja de două săptămâni, atunci am primit și răspunsul respectiv.

adrian99
veteran
veteran

Mesaj de adrian99 » 26 Ian 2025, 22:36

cu placere.

p.s.
carnetul de membru se vizeaza(anual),nu permisul de pescuit.acesta se elibereaza :wink:

Scrie răspuns