Patron de magazin de pescuit-braconier=dosar penal
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
Domnilor cred ca exagerati, Am vorbit cu omu si o sa se inregistreze pe rapitori sa spuna povestea adevarata.De la magazinul lui din Suceava mai luam jiguri.
A retinut 3 stiuci mari la vreo 6, 7kg cu care si-a facut poze.
(probabil urma sa se laude ce meserias e la spin).
Ideea e ca pusese pripoane pe o arie foarte mare si nu mai lasa sa intre nici un pescar pe acolo.
I s-a confiscat barca cu motor si "sculele".
Tomosoiu mi-a spus ca a venit ulterior sa-si ceara ancorele de la pripoane ca cica erau scumpe.
Erau trei indivizi, nu era singur.
El sustine ca articolul este o aberatie si ca nu ia luat nimeni barca sau motorul doar ca ar fi dat o declaratie la politie.
Dar il las pe el sa-si spuna povestea.
Eu personal il cunosc pe Hrisca cum la fel il cunoaste si Leba care a baut toata noaptea si cu el la Sarulesti la cupa Salmo, mie unul mi se pare un om serios care nu se preteaza la asa ceva.
Doar timpul va dovedi daca am dreptate sau nu.
Ultima oară modificat 18 Dec 2006, 20:42 de către mrvily, modificat 1 dată în total.
acu' noi ce sa spunem..?
ca in baraj la gurbanesti se da la salkau , sau cel putin am vazut anul trecut pe cineva care intr-o noapte a intins 50 de pripoane..?
sa vedem cum evolueaza lucrurile.
oricum faptul ca un om este avocat, chirurg eminent , pilot de formula 1, savant care descopera ca universul este un triunghi trist...sau chiar si toate astea la un loc, asta nu inseamna ca este un un cetatean care respecta legi sau reguli ale bunului simt.
am citit undeva "oameni buni de nimic, dar capabili de orice"; de acesti oameni sa ne fie teama!
fir intins! (eu unul ma duc cu o lanseta la peste)
ca in baraj la gurbanesti se da la salkau , sau cel putin am vazut anul trecut pe cineva care intr-o noapte a intins 50 de pripoane..?
sa vedem cum evolueaza lucrurile.
oricum faptul ca un om este avocat, chirurg eminent , pilot de formula 1, savant care descopera ca universul este un triunghi trist...sau chiar si toate astea la un loc, asta nu inseamna ca este un un cetatean care respecta legi sau reguli ale bunului simt.
am citit undeva "oameni buni de nimic, dar capabili de orice"; de acesti oameni sa ne fie teama!
fir intins! (eu unul ma duc cu o lanseta la peste)
Re: Patron de magazin de pescuit-braconier=dosar penal
Reno daca esti din Bucuresti cum de ai transnis toate mesajele tale de pe IP-ul lui Georgelucius ???uitati-va putin aici:
http://www.radautiziar.ro/?content=deta ... 1#comments
Tipul "pescuia" cu 200 de pripoane pe Rogojesti.
Daniel Hrisca este numele lui si a mai participat si la turneul AVP.
De profesie avocat, in prezent patron de magazin cu articole de pescuit in orasul Suceava, isi asteapta cuminte dosarul penal.
Fratilor cineva mai face totusi treaba in Romania!
Ca moderator al sectiuni competitii de pescuit am acces la IP-urile celor care posteaza in acea sectiune, asa am constatat ca ai transmis toate mesajele de pe IP-ul: 86.107.109.38
si pot sati dovedesc.
Scuze, Am scris ID in loc de IP dar am rectificat. Multumesc ca m-ai atentionat.
IP-ul mesajului
86.107.109.38 [ 407 Mesaje ] [ Vizualizare IP ]
Utilizatori care au trimis mesaje de la acest IP
georgelucius [ 407 Mesaje ] Cautare
reno [ 3 Mesaje ] Cautare
Alte adrese IP de la care acest utilizator a trimis mesaje
81.181.189.212 [ 63 Mesaje ] [ Vizualizare IP ]
80.97.238.7 [ 1 Mesaj ] [ Vizualizare IP ]
82.77.10.215 [ 1 Mesaj ] [ Vizualizare IP ]
82.77.10.1 [ 1 Mesaj ] [ Vizualizare IP ]
Ca moderator ti-am dat un avertisment urmind ca la urmatoarea abatere sa ti se suspende accesul pe forum.
Acum, asa ca si o curiozitate, unde ai citit ca Hrisca a fost prins cu 200 de pripoane??
Ultima oară modificat 19 Dec 2006, 02:35 de către mrvily, modificat 1 dată în total.
Ma numesc Daniel Hrisca si sunt „celebrul braconier� la care se face referire in ziarul radautean. Este adevarat ca am fost pe lacul Rogojesti pe data de 13.12.2006 la pescuit cu un prieten, insa am avut 10 monturi, impreuna, si nu 200 (nici nu-mi imaginez cum le-am fi putut transporta. Eventual daca am fi avut o remorca atat la masina cat si la barca). Sunt detinatorul unei barci pneumatice de 2,50 m.
Pe scurt povestea:
- am prins impreuna 4 stiuci, respectiv de 4 kg, 3 kg, 2 kg si 1 kg si, „ca mare braconier ce sunt�, pe cea de 1 kg am eliberat-o sa mai creasca pana la anu’ (sunt martori la nevoie). Ca idee, nici in Delta, stiuca sub 2 kg nu am retinut niciodata.
- este adevarat ca am fost la politie si am dat o declaratie in care am recunoscut ca impreuna cu partenerul meu am avut 10 monturi insa nu mi s-a confiscat nici barca, nici motorul si nici „sculele�. Cred ca cel care a scris articolul a fost total dezinformat, iar cel care i-a furnizat informatia a fost „deranjat� de prezenta pescarilor cu barci in locurile unde nu se poate pescui de pe mal.
- Un alt aspect pe care vreau sa-l evidentiez este ca atat domnul ziarist cat si domnul „deranjat� nu cunosc semnificatia cuvantului PRIPON carora le recomand sa studieze Dictionarul Explicativ al Limbii Romane si Legea pescarului.
- Pentru transparenta, neavand nimic de ascuns, nr. mele de tel.sunt: 0740188167 si 0728212100
Pentru a nu va plictisi ma opresc aici, urmand a reveni cu completari.
De fapt mai am o mica precizare. Stiti ce am vrut sa fac, „ca mare braconier ce sunt�? Sa-mi iau nevasta duminica, 17.12.2006, sa strangem mizeria de pe mal si peturile lasate de domnul Tomosoiu – paznic la Filiala Siret, pe lac dupa „confiscare�. Eu recunosc ca am avut 10 monturi in 2, dar diferenta pana la 200, oare pentru cine prindea stiuca?
Apreciez rabdarea dvs. si astept eventualele critici,sugestii si sfaturi de la pescari si nu numai.
Pe scurt povestea:
- am prins impreuna 4 stiuci, respectiv de 4 kg, 3 kg, 2 kg si 1 kg si, „ca mare braconier ce sunt�, pe cea de 1 kg am eliberat-o sa mai creasca pana la anu’ (sunt martori la nevoie). Ca idee, nici in Delta, stiuca sub 2 kg nu am retinut niciodata.
- este adevarat ca am fost la politie si am dat o declaratie in care am recunoscut ca impreuna cu partenerul meu am avut 10 monturi insa nu mi s-a confiscat nici barca, nici motorul si nici „sculele�. Cred ca cel care a scris articolul a fost total dezinformat, iar cel care i-a furnizat informatia a fost „deranjat� de prezenta pescarilor cu barci in locurile unde nu se poate pescui de pe mal.
- Un alt aspect pe care vreau sa-l evidentiez este ca atat domnul ziarist cat si domnul „deranjat� nu cunosc semnificatia cuvantului PRIPON carora le recomand sa studieze Dictionarul Explicativ al Limbii Romane si Legea pescarului.
- Pentru transparenta, neavand nimic de ascuns, nr. mele de tel.sunt: 0740188167 si 0728212100
Pentru a nu va plictisi ma opresc aici, urmand a reveni cu completari.
De fapt mai am o mica precizare. Stiti ce am vrut sa fac, „ca mare braconier ce sunt�? Sa-mi iau nevasta duminica, 17.12.2006, sa strangem mizeria de pe mal si peturile lasate de domnul Tomosoiu – paznic la Filiala Siret, pe lac dupa „confiscare�. Eu recunosc ca am avut 10 monturi in 2, dar diferenta pana la 200, oare pentru cine prindea stiuca?
Apreciez rabdarea dvs. si astept eventualele critici,sugestii si sfaturi de la pescari si nu numai.