Presiunea atmosferica
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
pentru mine pescuitul s-a simplifiact semnificativ
ma duc cand pot, sunt deschis la orice, si daca nu trage la nimic din ce-mi trece mie prin cap inseamna ca nu-i acolo sau nu vrea muschiu lui
dupa care trec pe alta specie
de cand am prins bine avat la vobler, in decembrie, pe apa de 8 grade, ceata si 5 grade afara, mi s-au deschis noi orizonturi...
ma duc cand pot, sunt deschis la orice, si daca nu trage la nimic din ce-mi trece mie prin cap inseamna ca nu-i acolo sau nu vrea muschiu lui
dupa care trec pe alta specie
de cand am prins bine avat la vobler, in decembrie, pe apa de 8 grade, ceata si 5 grade afara, mi s-au deschis noi orizonturi...
Ultima oară modificat 14 Dec 2006, 09:58 de către danr, modificat 1 dată în total.
-
- veteran
[quote="danr"]vara instabilitatile sunt bune, cu conditia sa prinzi si deznodamantul, adica furtuna.....
inainte de furtuna rapitorii devin foarte activi....
de multe ori vara pe canicula sareau avatii ca bezmeticii, cum se aduna in departare nori de ploi de vara, brusc se oprea (vorbesc doar despre avat si clean ca doar de ei stiam atunci), salaul posibil sa devina mai activ in astfel de momente, posibil sa difere si in functie de ape chestia asta cu furtunile

inainte de furtuna rapitorii devin foarte activi....
de multe ori vara pe canicula sareau avatii ca bezmeticii, cum se aduna in departare nori de ploi de vara, brusc se oprea (vorbesc doar despre avat si clean ca doar de ei stiam atunci), salaul posibil sa devina mai activ in astfel de momente, posibil sa difere si in functie de ape chestia asta cu furtunile

be smart be silent be deadly.....
Eu mi-am luat de curand un GPS Gamin e-Trex Vista CX, care verifica si presiunea. Asa ca, de acum incolo nu mai dau nu mai dau decat cu el atarnat de gat. Cand iau un peste, ma uit imediat la valoarea indicata in momentul intzeparii.Uite de exemplu in week-end totzi salaii i-am luat undea la valoarea 1024hp, iar stiucile la 1016hp.De acum nu mai dau numai cand vad valorile astea!
.... 

Poate faci un calendar,Adelin scrie:Eu mi-am luat de curand un GPS Gamin e-Trex Vista CX, care verifica si presiunea. Asa ca, de acum incolo nu mai dau nu mai dau decat cu el atarnat de gat. Cand iau un peste, ma uit imediat la valoarea indicata in momentul intzeparii.Uite de exemplu in week-end totzi salaii i-am luat undea la valoarea 1024hp, iar stiucile la 1016hp.De acum nu mai dau numai cand vad valorile astea!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....

-
- junior