Presiunea atmosferica

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 15 Dec 2006, 14:19

il Presidente scrie:adeline vad ca la tine bascalia e religie de stat!sint dezamagit !am avut impresia la un moment dat ca esti putin mai matur si chiar aveam o parere buna despre tine
Mai, sa sti ca in ceea ce priveste achizitionarea GPS-ului nu bascaluam. Chiar am vrut sa imi iau un model care arata si presiunea atmosferica si asta am facut. Urmaresc de catziva ani buni acest factor si am incercat sa trag o concluzie in ceea ce priveste influentza presiunii in iesirile mele zilnice la apa.Nu pot sa spun ca am observat momentul in care pestii sa inebuneasca si sa devina activi influentzatzi de presiune.Uneori variatziile fac ca toata ziua sa nu ai nici un atac, poate alteori chiar schimbarea e clopotzelul care da desteptarea, dar sunt atat de multi factori care influentzeaza comportamentul si hranirea pestilor, incat daca tragi o cncluzie cu cu ochii la barometru, risti sa fie una foarte abrupta.

Sa sti ca nu am glumit nici cu faptul ca am pescuit cu barometru in gat, sti cum e cand ai o jucarie noua tre' sa o piscali toata ziua, asa ca am luat-o la mine. Normal ca am aruncat un ochi la barometru cand am avut cea mai mare activitate, iar valorile sunt cele mentzionate in mesajul meu anterior.

Ca voi da la peste numai cand barometrul arata 1016hp sau 1024hp, recunosc ca e bascalie, dar de, nu putem sta toata ziua cu fruntzile incretzite :evil:
Regret nespus ca te-am dezamagit :( ....cateodata nu ma pot ridica la nivelul asteptarilor. :roll:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 15 Dec 2006, 18:39

Adelin nu plange ...in legatura cu nivelul asteptarilor :lol: Este un mic repros de la un coleg de pasiune...Important e sa nu-l primesti de la sotie ,prietena ,amanta... :lol: :lol: :lol:
Respecte!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

il Presidente
junior
junior

Mesaj de il Presidente » 15 Dec 2006, 18:59

Adeline sa stii ca mi-a trecut.oricum meriti tot respectul din partea mea.iar pt cei care brusc "iubesc"mesageria privata am un sfat :trimiteti mesajele la altii care "merita" ,nu dau nume ca nu e cazul

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 15 Dec 2006, 19:00

zamfi scrie:Adelin nu plange ...in legatura cu nivelul asteptarilor :lol: Este un mic repros de la un coleg de pasiune...Important e sa nu-l primesti de la sotie ,prietena ,amanta... :lol: :lol: :lol:
Respecte!
Cand il primesti de la sotzie( prietena, amanta) degeaba mai stai cu ochii pe barometru... :(

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 15 Dec 2006, 19:04

il Presidente scrie:iar pt cei care brusc "iubesc"mesageria privata am un sfat :trimiteti mesajele la altii care "merita" ,nu dau nume ca nu e cazul

Nu intzeleg nimic din ultima parte a mesajului, eu ti-am raspuns pe forum, in cadrul topicului! :roll:

il Presidente
junior
junior

Mesaj de il Presidente » 15 Dec 2006, 19:08

pai nu de tine era vorba ci de altcineva.zic si eu ceva si hop sint amendat de politia forumului!da ce am facut ?o sa fiu mai atent pe viitor

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 31 Iul 2009, 13:59

Hai sa animam topicul,poate intre timp sunt si alte pareri..
Am vazut in decursul partidelor mele la avat ca acesta mananca bine aproximativ cu doua zile inainte de schimbarile de vreme,atunci cand presiunea e in scadere.Recunosc ca a trebuit sa treaca ceva timp pana sa-mi dau seama de asta,avatul fiind primul peste care simte cred eu,acest lucru.Cautand zilele trecute info despre el,(asta fac aproape zilnic :lol: )am dat peste un site polonez de pescuit ,unde se mentziona legatura puternica intre hPa si hranirea avatului,sau mai bine zis varful perioadei de hranire,pentru ca atacuri vedem zilnic,dar putzine sunt zilele cand il si prindem.Acolo se mentziona faptul ca scaderea de la aprox.1000pHa undeva la 870pHa stimuleaza frenetismul in hranire a acestui peste.Eu tind sa cred acest lucru,pentru ca asa cum am mai spus am patzit-o pe propria piele si ei pe proprii solzi :lol:

Scrie răspuns