suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 01 Dec 2006, 16:14

mai domnu liviu ce se mai aude cu stiuca aia mare de la avrig
ati reusit sa faceti rost de poze cu ea
cat a avut pana la urma
ce mai este nou pe balta

liviu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liviu » 01 Dec 2006, 22:04

pai....sigur...nu pot sa spun acum daca i-au facut poze...autorii[ul]...parca cineva cu tel mobil.....iar daca exista o sa aflu curand....pana atunci...fir intins....sau d'ala-n traista...mai pica ceva stiuci pe oltul mort si la imbinare...de somotei n-am mai auzit de mult ceva....ca sa nu mai zic de salau...am prins unul...acu' vreo luna...la vreo 3/4 kg...e viu in bazinutul meu de acasa...alaturi de 7 'tuci...vreo 10 duzini de carasi,bibani,rosioare,albituri...sa vezi spectacol total-ca-n mediul natural-cand a atacat o stiuca si-am reusit sa vad toata actiunea live...iar cat despre cei care spun ca inghite stiuca atat de mult incat nu o sa mai ramana pasnic azi-maine...total gresit-de cand le am si nici macar nu se observa lipsa caraseilor...desi sunt comvins ca toate se hranesc...
te tin la curent...atat cat o sa pot de des cu capturile ...nu numai ale mele..cu ce te mai lauzi??????
numai bine si fir intins!!!
MARlACHI

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 02 Dec 2006, 17:14

Mai liviu vad pana la urma o sa incepi sa dai la peste in bazinul tau! Cam multe specii pe acolo ! Da e de bine ! Macar poti sa observi modul in care ataca stiuca si poate mai bagam si noi ceva la cap ca altfel slabe sanse!
De baltile de la Vistea ai auzit ceva? Ca anu asta nu am luat nici o stiuca de doamne ajuta! In afara de avatu ala si crapii pe care ii stii nu am luat nimic deosebit si asa se poate spune ca se incheie un an cam slab la categoria peste !
Da rabdarea e arma oricarui pescar asa ca ...... urmeaza !

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 02 Dec 2006, 19:33

acu 1 zi am fost la Vistea, apa e scazuta mult...ultima balta are vegetatie multa si apa de 5 cm, am luat marle la popper, alte exemplare nu cred sa se mai ascunda acolo, "la cruce" balta e acoperita toata de matasea broastei, si cea de langa olt e la fel de scazuta, in unele locuri se vede fundul...rezultate 0

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 03 Dec 2006, 20:02

Mersi fain! Nu am mai fost de mult pe acolo si nu mai stiam care era treaba ! Ultima data era aqceeasi situatie cu vegetatia dar apa mai mare si am avut parte de atacuri frumoase in golurile de vegetatie la la linguri berti si gipo ; usoare si cat mai mari in suprafata ! Culoarea preferata argintiu mat! La asta am avut mereu prezentarile cele mai frumoase! Acolo ideal este sa ai combinezon si sa intrii in apa pentru ca intre insulele din balta de la cruce sunt culoare unde stau crocodili ! Si barca e buna da nu prea poti sa jungi cu ea acolo! Oricum mersi inca odata de informatie!

liviu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liviu » 05 Dec 2006, 22:55

am mai aflat de la un prieten...care a dat la baboi alaturi de alti 4...11 bete-pestisor viu...0000 'tuci... :D ....:-)---o singura pesoana cica ar fi prins cateva "marlo..-..piscoate"
mai zicea ca unele dintre balti nu erau chiar asa mici....si ca ar ascunde "balauri',crocodili"....desi n-am prea auzit de capturi foarte mari in zona respectiva......ca numar multe, dar nu ca si greutate.........
p.s.cred ca e cel mai laudat loc de stiuca de care am auzit .......si unde nu am pescuit niciodata :( ....dar cica la pomul laudat.................. :D
MARlACHI

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 05 Dec 2006, 23:38

Mai liviu acolo de prins nu am prins niciodata vreun recod! Cam la 4 kg cea mai mare dar ce am vazut in prohibitie prin stufuri nu pot sa ma exprim! Alea nu sunt stiuci! Aia chiar sunt crocodili ! Sigura problema acolo este ca atunci cand poti sa dai de vegetatie nu mananca , ca cica e la bataie si dupa ce termina se umple de vegetatie de nu poti sa dai decat la popper! Si la locurile adevarate nu se poate ajuge decat cu barca! Si asta nu pot sa o duc acolo ca abia ajung cu betele! Dar baltile promit! Aia e balata de lingura!
Acolo stiuca se cauta in golurile de vegetatie cu linguri usoare si mari si rezultatele apar!
Acolo mai e o problema ! Acolo nu trebe sa ai bat ci iti trebuie par ca as poti sa scoti stiuca cu vreo 2 mc de vegetatie !
In rest multa bafta si fir intins!
Saptamana viitoare ma duc si eu sa incerc marea cu degetu!
Sa vedem ce imi rezerva norocu...............sau stiinta! :twisted:

Paul Adrian
veteran
veteran

Mesaj de Paul Adrian » 06 Dec 2006, 08:46

Referitor la stiuca frumoasa de la avrig, eu sunt cel care o am in tel. mobil. Am vorbit cu Tavi si este posibil sa ma ajute sa o descarc de pe telefon, merita vazuta de toata lumea.
Sambata la amiaza cu putin noroc am sa fac o iesire la stiuca, probabil la Avrig sau Scorei. Cum mai este apa, tot asa scazuta?

_Mihai_
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de _Mihai_ » 06 Dec 2006, 09:11

Dl. Paul Adrian, cand am citit ce ati scris, mai ales in legatura cu poza de pe telefon cu stiuca prinsa la Avrig, mi-am adus aminte si sper sa nu fac confuzii ca v-am intalnit, erati cu distinsa sotie si cu un italian. Frumoasa poza cu stiuca si merita postata in galerie.
Mihai

Paul Adrian
veteran
veteran

Mesaj de Paul Adrian » 06 Dec 2006, 09:18

Sigur este o confuzie, de principu vin fara sotie la pescuit si categoric fara italieni.Dar daca frecventati Avrigul probabil ca din vedere ne cunoastem!
Am precizat ca daca fac rost de cele necesare, cu siguranta am sa postez stiuca!

Scrie răspuns