Buna Adrian , scuze daca cumva postarea mea a parut a avea tente politice , departe de mine acest gând in condi?iile in care to?i "cavalerii' care au accesat la "masa rotunda" s-au comportat la fel indiferent de stindard: au omorât prin?esa ca sa salveze bietul dragon.
In Constanta , la Cazino , este de când m? ?tiu o colonie de cormorani , apar de asemenea regulat pe lacul T?b?c?rie si Siutghiol. Pentru Dun?re ajung mai des in zona Cernavoda si Fete?ti. Nu am observat o cre?tere exploziva a popula?iei de cormorani in zonele acestea, de aceea declara?iile belicoase din ultima vreme m-au surprins.
Sunt un pic mirat si de ce am citit la tine , nu ?tiam ca pas?rile care m?nânc? peste au gusturi a?a rafinate ca sa fac? pagube "in special in cadrul speciilor de valoare ?al?u , somn , crap...sturion(cega)"

tr?ind cu impresia ca m?nânc? orice peste e disponibil spre deosebire de "cormoranii" cu doua picioare care într-adev?r caut? exact speciile de care zici pentru a le valorifica.
In plus , ceea ce m? frapeaz? in declara?iile amintite este ca nu am v?zut referiri la daunele aduse ecosistemului de braconieri. Cu alte cuvinte pas?rile e baubau iar baubau care trage plase mono din mal in mal - apropo de Dun?re , cine a mai fost prin zona Capidava ?tie ce vorbesc - se remarca prin absenta.