Pur retoric:
Oare de ce ne înc?p??ân?m s? legifer?m special pentru plaiurile mioritice, a?a, ca un tratament homeopat ?i s? nimerim mereu ,,din lac în pu?", când am putea lua modelul na?iunilor civilizate care au g?sit formula optim? de a avea ?i pescari ?i pe?ti în ape, ?i cu ,,copy / paste, s? le implement?m ?i la noi?!?! A?a, ,,ca s? fie bine s? nu fie r?u" cum spunea ,,regele" Hagi. Oare vom schimba vreodat? în bine ceva, prin proprie judecat? ?i voin??, sau aceast? schimbare e imposibil? atâta timp cât: ,,Noi suntem aici pe veci st?pâni!" ???
Am în?eles demult no?iunea ,,Genera?ie de sacrificiu" ?i am acceptat s? fac parte din ea. În curând m? voi identifica cu cei de vârsta a treia ?i observ cu triste?e c? no?iunea se perpetueaz? ca o ?tafet? ?i se aplic? ?i genera?iilor viitoare, cu tendin?a de a deveni o NA?IUNE de sacrificiu...
Însu?i titlul imnului nostru na?ional pare un strigat de disperare care tot trebuie strigat peste decenii, dar al c?rui ecou se duce în neant... R?mâne doar o mândrie de neân?eles...
Concluziile din finele post?rilor noastre, stima?i colegi de forum, îmi înt?resc convingerea c? vom merge pe acela?i drum gre?it:
misulica70 scrie: ↑18 Dec 2018, 18:03
Dar evident ca la noi nu se poate asa ceva.
rcorbu scrie: ↑18 Dec 2018, 15:25
ANPA este cam refractor in a modifica acte legislative, mai ales ca ala e al lui Dragnea.
adrian99 scrie: ↑18 Dec 2018, 15:21
in aceasta forma si nu se va face nimic...
APSHD scrie: ↑17 Dec 2018, 11:18
Unicul vinovat este ANPA.
tdum scrie: ↑17 Dec 2018, 17:42
Tr?im (încânta?i c? am prins Centenarul) într-o lume din ce în ce mai strâmb?!
adrian99 scrie: ↑18 Dec 2018, 09:36
o sa vedem anul viitor ce se va intampla...
Rew.