suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: suntem si Sibieni ?
Stie cineva ce se intampla cu Oltul de pe la Porumbacu in aval de este tot mai tulbure? A fost o perioada buna fara ploi, plus ca raurile afluente mici sunt limpezi. Anul asta am cam ratat pescuitul la spinning de clean.
-
- utilizator nou
Aseara erau pescari pe pod la Turnu Rosu , pe partea betonata pe ambele parti in aval de baraj.
La barajul de la Racovita in aval de baraj si pe Olt pe portiunea secata a barajului.
FIR INTINS !
La barajul de la Racovita in aval de baraj si pe Olt pe portiunea secata a barajului.
FIR INTINS !
-
- utilizator constant
alexh scrie:Stie cineva ce se intampla cu Oltul de pe la Porumbacu in aval de este tot mai tulbure? A fost o perioada buna fara ploi, plus ca raurile afluente mici sunt limpezi. Anul asta am cam ratat pescuitul la spinning de clean.
Iti pot confirma ca cel putin pana la Nou Roman, este la fel de tulbure si e asa de cateva saptamani!
Posibil sa fie de la vreo balastiera... 

-
- veteran
va salut
de foarte multa vreme nu am mai scris aicea,vad ca este ceva lume noua.mare atentie baieti,colegi pescscari.pe tot oltul am vazut *pescari* de stationar sau cu naluci care retin pesti sub dimensiunea regulamentara.mare pacat.cum poate un pescar sa retina crapceni de 500g,10-15 bucati?fara sa se gandeasca ca daca dai drumul pestilor ,neducand acasa tot ce misca, anul viitor va fi mai bine?
poate va ganditi ca vin cei de la filiala sau jandarmi?sa ii verifice?hm,hm,hm
mai bine sa fim noi cu un pas inainte,sa ne gandim inainte de a retine tot ceea ce prindem chiar daca pesti sunt regulamentari ca dimensiune.cand vad cate un ciudat ca prinde o marlita ,o baga in traista si se mai si umfla in pene ca ce tare e el ca a prins.....pffffff
fir intins!

de foarte multa vreme nu am mai scris aicea,vad ca este ceva lume noua.mare atentie baieti,colegi pescscari.pe tot oltul am vazut *pescari* de stationar sau cu naluci care retin pesti sub dimensiunea regulamentara.mare pacat.cum poate un pescar sa retina crapceni de 500g,10-15 bucati?fara sa se gandeasca ca daca dai drumul pestilor ,neducand acasa tot ce misca, anul viitor va fi mai bine?
poate va ganditi ca vin cei de la filiala sau jandarmi?sa ii verifice?hm,hm,hm
mai bine sa fim noi cu un pas inainte,sa ne gandim inainte de a retine tot ceea ce prindem chiar daca pesti sunt regulamentari ca dimensiune.cand vad cate un ciudat ca prinde o marlita ,o baga in traista si se mai si umfla in pene ca ce tare e el ca a prins.....pffffff
fir intins!

Se practica treaba cu pesti mici si sunt unii care se oftica daca eliberezi un peste care l-ai prins chiar tu.Ar fii bine daca odata cu controlul permisului se controleaza si pestele prins, cu cantarul si ruleta.
-
- veteran
salutari.vreau sa va intreb baiet,i de cand sa deschis dupa prohibitie sezonul ,voi ati fost controlati de filiala? eu am impresia ca merg asa,la plimbarica sa arda gazu....dimineata in control dupa ora 8 ca boieri.NU NU verifica dimensiunile pestilor retinuti si,,,,din moment ce eu de cate ori merg {aproape seara de seara }nu au venit in contol si f.multi pescari nu respecta a pescui cu maxim 4 undite
ok sau scos plase...reclama ....cu filmulete pe fb,jandarmi,ziar.....dar asta nu ajunge
mai direct va intreb sunteti multumiti de modul cum isi desfasoara activitatea filiala sibiana???
ok sau scos plase...reclama ....cu filmulete pe fb,jandarmi,ziar.....dar asta nu ajunge
mai direct va intreb sunteti multumiti de modul cum isi desfasoara activitatea filiala sibiana???
Sambata au fost in control pe la 11.00 la Scorei. Cred ca ar trebui sa fie mai aspri in ceea ce priveste dimensiunea pestilor retinuti. Si numai verificarea cantitatii si dimensiunea capturilor retinute poate i-ar determina pe unii sa fie mai rezervati. Din pacate cred ca numai o mustrare sau atragerea atentiei nu este suficient, pe roman il educi doar cu amenda sau cu parul, din pacate.
-
- veteran
pai vezi?ai fost contolat la ora 11 ziua? din propria experienta zic ca ei merg in control de la 8 dimn la 16 dupam.nu mi se pare normal,ptr ca sunt doar o parte dintre pescari la orele celea pe apa
eu nu vreau sa fiu rautacios....se fac contoale,se scot plase....super dar controalele trebuiesc facute si la alte ore.chiar si la orele 23....si asta cu dimensiunile pestilor stiu ca tine de cat il ajuta pe fiecare capu.....dar uni trebuiesc penalizati ptr ca baga tot in traista
inebunesti cand ii vezi in galeata cu crapceni de 3-400g
eu nu vreau sa fiu rautacios....se fac contoale,se scot plase....super dar controalele trebuiesc facute si la alte ore.chiar si la orele 23....si asta cu dimensiunile pestilor stiu ca tine de cat il ajuta pe fiecare capu.....dar uni trebuiesc penalizati ptr ca baga tot in traista
inebunesti cand ii vezi in galeata cu crapceni de 3-400g
Ca tot s-a discutat aici:
http://www.turnulsfatului.ro/2016/07/24 ... e-cibinul/
http://www.turnulsfatului.ro/2016/07/24 ... e-cibinul/
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13