STIATI CA..........................(e de citit)
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Scuze pentru postul anterior ...am incurcat eu borcanele....
Link-ul cu somnii este din seria ce mai cara braconierul roman cu masina lui nationala....interesant este faptul ca desi fusese prins cu o saptamana inainte carand peste braconat i s-a dat "omului" ocazia sa recidiveze......

Link-ul cu somnii este din seria ce mai cara braconierul roman cu masina lui nationala....interesant este faptul ca desi fusese prins cu o saptamana inainte carand peste braconat i s-a dat "omului" ocazia sa recidiveze......
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....
2. Tg Mures nu apartine de Sibiu...cel putin asa am vazut eu pe harta
tg-mures nu e in sibiu dar sunt amandoua in Romania (parca)
3. cel ce a postat chestia aia a fost provocat...fara nici un motiv
am fost provocat de indolenta persoanelor in cauza
4. il cunoasteti pe om sau va place sa va bagati in seama?
imi place sa ma bag in seama (*nu il cunosc pe om)
5. cine a zis ca a amendat toti braconierii?
nu stiu cine a zis ca a amendat toti braconerii
6. de unde stiti cate dosare a facut?
citeste cu atentie topicul si poate vezi (el a scris ca au fost cateva zeci - probabil se referea pana la 20 - ti se par multe ?
7. toate astea sunt o dovada ca vorbiti in "+" si ca va bagati in oala fara nici o treaba...binainteles ac domnului TG. Mures nui pasa de situatia Oltului la Sibiu si e pe mocca sa comenteze asupra persoanei ca deh...neam facut user sa ne luam de alti useri
nu am nimic cu persoana in cauza dar dupa cum stii sibiu este judet vecin cu muresul si chiar intamplator vara asta am vreo cateva drumuri la sibiu *(si chiar am sa vroiam sa pescuit prin zona)
TOTI PESCARI AR TREBUI SA FIE SOLIDARI SI SANCTIONEZE (fiecare cum are posibilitatea) O SITUATIE CARE NU MAI POATE CONTINUA *(vezi ce a scris danr)
tg-mures nu e in sibiu dar sunt amandoua in Romania (parca)
3. cel ce a postat chestia aia a fost provocat...fara nici un motiv
am fost provocat de indolenta persoanelor in cauza
4. il cunoasteti pe om sau va place sa va bagati in seama?
imi place sa ma bag in seama (*nu il cunosc pe om)
5. cine a zis ca a amendat toti braconierii?
nu stiu cine a zis ca a amendat toti braconerii
6. de unde stiti cate dosare a facut?
citeste cu atentie topicul si poate vezi (el a scris ca au fost cateva zeci - probabil se referea pana la 20 - ti se par multe ?
7. toate astea sunt o dovada ca vorbiti in "+" si ca va bagati in oala fara nici o treaba...binainteles ac domnului TG. Mures nui pasa de situatia Oltului la Sibiu si e pe mocca sa comenteze asupra persoanei ca deh...neam facut user sa ne luam de alti useri
nu am nimic cu persoana in cauza dar dupa cum stii sibiu este judet vecin cu muresul si chiar intamplator vara asta am vreo cateva drumuri la sibiu *(si chiar am sa vroiam sa pescuit prin zona)
TOTI PESCARI AR TREBUI SA FIE SOLIDARI SI SANCTIONEZE (fiecare cum are posibilitatea) O SITUATIE CARE NU MAI POATE CONTINUA *(vezi ce a scris danr)
the angler is catching xxx, not by the lure
pikeman, am mai spus unde este din punctul meu de vedere greseala de abordare
cand reprezinti o organizatie care nu a facut nimic pentru apele din romania, si mai mult a fost partasa la jaf, in conditii de monopol, pe bani luati cu japca de la pescari, nu poti sa vii cu gura mare sa dai cu kkt in altii cand tu ai fost cel care ai patronat jaful
ma refer la nivel de organizatie
si da, mi se pare normal sa faca diferenta functia celui care posteaza
cand postezi in nume propriu se discuta despre ce faci la nivel individual, cand reprezinti o organizatie se discuta depre ce a facut organizatia
chiar e asa de greu de facut diferenta ?
iar chestia cu stiati ca ... pescuit industrial samd este vadit tendentioasa, exista autotizatii de pescuit industrial aproape peste tot, de multi ani, si nu a venit pana cu nici un reprezentant ajvps sa se planga pe forum
doar acum cand li se zgaltaie monopolul si vor intra in competitie cu alte asociatii, au inceput cu demagogia
ma repet, vorbesc despre organizatie in general, poate exista si oameni inimosi sau muncitori fara interese in spate dar eu unde am fost la pescuit nu i-am vazut, si imi exprim parerea in consecinta
referitor la jigniri, suntem destui moderatori, va rog sesizati moderatorii pe privat si se vor sterge jignirile si postarile aiurea
cand reprezinti o organizatie care nu a facut nimic pentru apele din romania, si mai mult a fost partasa la jaf, in conditii de monopol, pe bani luati cu japca de la pescari, nu poti sa vii cu gura mare sa dai cu kkt in altii cand tu ai fost cel care ai patronat jaful
ma refer la nivel de organizatie
si da, mi se pare normal sa faca diferenta functia celui care posteaza
cand postezi in nume propriu se discuta despre ce faci la nivel individual, cand reprezinti o organizatie se discuta depre ce a facut organizatia
chiar e asa de greu de facut diferenta ?
iar chestia cu stiati ca ... pescuit industrial samd este vadit tendentioasa, exista autotizatii de pescuit industrial aproape peste tot, de multi ani, si nu a venit pana cu nici un reprezentant ajvps sa se planga pe forum
doar acum cand li se zgaltaie monopolul si vor intra in competitie cu alte asociatii, au inceput cu demagogia
ma repet, vorbesc despre organizatie in general, poate exista si oameni inimosi sau muncitori fara interese in spate dar eu unde am fost la pescuit nu i-am vazut, si imi exprim parerea in consecinta
referitor la jigniri, suntem destui moderatori, va rog sesizati moderatorii pe privat si se vor sterge jignirile si postarile aiurea
Da, eu am inteles supararea voastra, ca si a mea de altfel, cu AJVPS-ul. Dar pentru simplu fapt ca in zona ajvps-ului la care sunt inscris (Fagaras) se braconeaza cu mult mai mult decat acolo in Sibiu, eu nu pot da vina pe un reprezentant al agentiei Sibiu pentru ce se intampla in zona mea. E adevarat ca sunt date permise de pescuit industrial, dar daca in Sibiu nu exista un "astfel de sport national" si omul vrea sa ramana asa si a cerut parerea celorlalti nu vad dece va intereseaza ca apartine de un ajvps.
Asta este daca raspunsul fiecaruia a fost...."ce te bagi ba, veziti de ajvpsul tau acolo si lasane pe noi sa pescuim intre setci si km de plase autorizate"
nu mai este nimic de facut, si mai mult ma deranjeaza ca un grup de useri au avut grija sa aduca jigniri fara nici o legatura cu topicul si cu persoana pe care nici macar nu o cunosc.
Asta este daca raspunsul fiecaruia a fost...."ce te bagi ba, veziti de ajvpsul tau acolo si lasane pe noi sa pescuim intre setci si km de plase autorizate"
nu mai este nimic de facut, si mai mult ma deranjeaza ca un grup de useri au avut grija sa aduca jigniri fara nici o legatura cu topicul si cu persoana pe care nici macar nu o cunosc.
nu neaparat fata de persoana cat fata de ajvpssi mai mult ma deranjeaza ca un grup de useri au avut grija sa aduca jigniri fara nici o legatura cu topicul si cu persoana pe care nici macar nu o cunosc.
treaba e simpla
daca eu vin si zic ca sunt din partidu lu becali, unii or sa zica bravo domle ce tare esti ce om mare e becali, altii or sa zica ba ce bou esti cum stai in partidul lu stupidu ala
chiar daca oamenii nu ma cunosc
asa si cu discutia asta cu ajvps-ul
[quote="pikeman"]Asta este daca raspunsul fiecaruia a fost...."ce te bagi ba, veziti de ajvpsul tau acolo si lasane pe noi sa pescuim intre setci si km de plase autorizate"[quote]
Asta-i jignire, studentule, la adresa unor oameni care nu merita sa fie trecuti la categoria braconieri, ca nu e forumul plasarilor aici...
Si tot apropo de citatul de mai sus, te rog, nu mai viola gramatica...
Asta-i jignire, studentule, la adresa unor oameni care nu merita sa fie trecuti la categoria braconieri, ca nu e forumul plasarilor aici...
Si tot apropo de citatul de mai sus, te rog, nu mai viola gramatica...
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE
Baieti incercati sa incetati cu cearta si daca puteti uniti-va pt a face ceva... Pescuitorul este pe acest site nu reprezentand AGVPS-ul ci pentru ca vrea sa faca ceva pt pescari... nu-i e frica.... ca pica AGVPS si nu mai are servici.... si nici nu va ganditi ca castiga averi..... ca dupa parerea mea.... El nu alti angajati AGVPS... numai pt cati dusmani isi face zilnic ar trebui sa i se dea sporuri in plus.... dar el este aici sa va ajutati reciproc si sa faceti ceva pt voi.... pescari sportivi
Si acum o sa va spun cum e legea in Spania.... AGVPS exista si aici (nu stiu daca va disparea din romania) eu platesc 20 euro permis de pescuit la aceasta agentie nationala... si sunt inscris si intr-o asociatie privata..... unde platesc 80 euro/an (bani pt concursuri, amenajare locuri de pescuit, concursuri pt copii, etc)
Deci hai sa il lasam pe Pescuitorul in pace sa ne unim si daca putem sa facem ceva (eu unul nu mai pot ca sunt departe.... dar macar voi incercati sa scoateti sabiile ca sunteti multi... tot ce va lipseste e sa va uniti)............
FIR INTINS baieti!!!! si sa auzim numai de bine
Si acum o sa va spun cum e legea in Spania.... AGVPS exista si aici (nu stiu daca va disparea din romania) eu platesc 20 euro permis de pescuit la aceasta agentie nationala... si sunt inscris si intr-o asociatie privata..... unde platesc 80 euro/an (bani pt concursuri, amenajare locuri de pescuit, concursuri pt copii, etc)
Deci hai sa il lasam pe Pescuitorul in pace sa ne unim si daca putem sa facem ceva (eu unul nu mai pot ca sunt departe.... dar macar voi incercati sa scoateti sabiile ca sunteti multi... tot ce va lipseste e sa va uniti)............
FIR INTINS baieti!!!! si sa auzim numai de bine