suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Mihaitza84
utilizator constant
utilizator constant

Re: suntem si Sibieni ?

Mesaj de Mihaitza84 » 09 Mai 2015, 16:46

chrisfisher scrie:doar o parte e cu bani

Care parte, spre Sacadate unde a fost inundat sau spre gura de varsare in Olt? Pilonii pe care scrie proprietate privata sunt pe partea cu gura de varsare in Olt!

Mihai.Luca
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Mihai.Luca » 13 Mai 2015, 21:51

Salut! Am fost si eu de 2 ori pe sopa pe balta de la strada si pe ultima. Am incercat toate momelile si toate voblerele si linguritele pe care le am. Nu am prins nimic. Dar absolut nimic... Are cineva ceva sfaturi sa-mi dea si mie? Voi ce nada folositi?

chrisfisher
veteran
veteran

Mesaj de chrisfisher » 13 Mai 2015, 23:56

rame,mamaliga si kenti la sopa...........si daca erai mai iute cu vo luna doua ,gadileai si altceva

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 15 Mai 2015, 15:33

chrisfisher scrie:rame,mamaliga si kenti la sopa...........si daca erai mai iute cu vo luna doua ,gadileai si altceva
oaaa ce as manca niste raci da cine mi prinde ca mie mi lene :D

Iulian.mitescu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Iulian.mitescu » 15 Mai 2015, 16:17

Salutare!!
A fost cineva la balta de la scoreiu!????
Cea pe care a avut-o raul in administrare.
Eu am fost in martie si ma intampinat un domn paznic , amabil intradevar
spunandu mi ca balta a fost luata de catre altcineva . La momentul respectiv
balta era inchisa pescuitului .
Stie cineva , sa deschis ?! Un numar de contact??!!
Multumesc

Mihai.Luca
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Mihai.Luca » 15 Mai 2015, 22:16

Chrisfisher imi poti spune si mie te rog p ece balta? Tocmai ce am ajuns de pe balta 3. Jur ca sareau pestii in toate directiile, am incercat la montura cu pluta culisanta. La rama, kenti, macaroane, la suprafata, la adancime... nu a pus gura nici sa-l bati... Decat obletele. Incep sa cred ca nu stiu sa pescuiesc :)):)) mai merge cuneva zilel acestea pe sopa? :D

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 16 Mai 2015, 14:13

Iulian.mitescu scrie:Salutare!!
Multumesc
Am fost eu prin zona saptamana trecuta. Raul a vandut balta si mi s-a spus ca e inchisa pescuitului si se va deschide in toamna, dupa ce va fi organizat un concurs de pescuit, ce va fi dat pe TVR 2 (emisiunea "Pescar hoinar).
Am mai fost pe "Balta lui Virgil" ...3 marlite pana in kg, am stat cam o ora si nu a venit nimeni dupa taxa. Dupa care am zis sa merg si pe" Balta lui Iancu"in ideea ca acolo voi da peste stiuci mai imbracate. Proprietarul mi-a spus ca a bagat salau si sturioni (?) si ca n-ar prea da voie la spinning, i-am spus ca dau dupa stiuca si ca sunt dispus sa-i dau 20 ron pentru 2-3 ore de pescuit, a refuzat cerandu-mi taxa intreaga (50 ron). Am avut in schimb rezultate mult mai bune pe alte 2 balti care sunt in amonte , tot niste brate moarte ale vechiului Olt. Si daca mai intereseaza pe cineva, am fost si la barajul de la Ighis (Medias), brau de bradis 3-4 metrii de la mal pe tot lacul si dupa ce am dat 4 ore dupa salau ,fara rezultat, am trecut la categoria usoara si am prins bibani.

Mihai.Luca
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Mihai.Luca » 16 Mai 2015, 19:59

Chrisfisher daca nu te deranjez poti sa imi dai siie PM cu Facebook-ul tau sa pot discuta mai multe cu tine? Daca de poate... Ca eu nu pot trimite Pm aici... Probabil din cauza timpului prea scurt pe site... Ms mult!

Mihai.Luca
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Mihai.Luca » 16 Mai 2015, 21:35

Chris nu reusesc sa te gasesc... :headbash: Poti sa imi trimiti te rog macar un id de mesaenger sau un link de pe profilul tau de facebook?

Iulian.mitescu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Iulian.mitescu » 17 Mai 2015, 16:44

tito scrie:
Iulian.mitescu scrie:Salutare!!
Multumesc
Am fost eu prin zona saptamana trecuta. Raul a vandut balta si mi s-a spus ca e inchisa pescuitului si se va deschide in toamna, dupa ce va fi organizat un concurs de pescuit, ce va fi dat pe TVR 2 (emisiunea "Pescar hoinar).
Am mai fost pe "Balta lui Virgil" ...3 marlite pana in kg, am stat cam o ora si nu a venit nimeni dupa taxa. Dupa care am zis sa merg si pe" Balta lui Iancu"in ideea ca acolo voi da peste stiuci mai imbracate. Proprietarul mi-a spus ca a bagat salau si sturioni (?) si ca n-ar prea da voie la spinning, i-am spus ca dau dupa stiuca si ca sunt dispus sa-i dau 20 ron pentru 2-3 ore de pescuit, a refuzat cerandu-mi taxa intreaga (50 ron). Am avut in schimb rezultate mult mai bune pe alte 2 balti care sunt in amonte , tot niste brate moarte ale vechiului Olt. Si daca mai intereseaza pe cineva, am fost si la barajul de la Ighis (Medias), brau de bradis 3-4 metrii de la mal pe tot lacul si dupa ce am dat 4 ore dupa salau ,fara rezultat, am trecut la categoria usoara si am prins.

Salut!

Raul nu a vandut balta!!! Din ce am mi a spus chiar el , s a terminat acea perioada de concesiune pe care a avut Raul, si binenteles fiind atatea interese la mijloc nu a reusit sa o mai concesioneze pe alta perioada!!!
Ti am spus si eu am fost de vreo 2 luni pe acolo si acel paznic mi a spus sa revin in mai, dar se pare ca sa prelungit asteptarea!!!
Macar sa se deschida in toamna!
Fir zbuciumate!!

Scrie răspuns