suntem si Sibieni ?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: suntem si Sibieni ?
Mersi la fel, Liviutliviu scrie:Bravo Sorine !!! si la mai mare !!!
![]()
![]()
Voi aveti timp de mers la pescuit in cursul saptamanii? Ma gandeam sa merg dupamasa, ca poate e mai liniste si mai liber pe apa, decat in week-end si nu dau de hatari si parasutisti. Se anunta destul de caldut in week-end si banuiesc ca astia o sa mai iasa la braconat, iar de la ultima cearta chiar nu mai am chef sa dau de ei.
am inteles ca pe Scorei noaptea se joaca X si 0 cu plasele
in fapt nici nu prea mai sunt pescari peste zi cu barcile, probabil rezultatele sunt fabuloase
in fapt nici nu prea mai sunt pescari peste zi cu barcile, probabil rezultatele sunt fabuloase
-
chrisfisher
- veteran

e interzis cu undita iar cei ce vor fi prinsi fara setca ,parasuta sau curent vor fi amendati.plm
Da ...se pare ca au reusit sa rezolve Scoreiulpikeman scrie:am inteles ca pe Scorei noaptea se joaca X si 0 cu plasele
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Si eu care vroiam sa imi iau un bat mai profi pt spinning...
-
Albuletu Alexandru
- veteran

incet - incet le rezolva pe toateZamfi scrie:Da ...se pare ca au reusit sa rezolve Scoreiulpikeman scrie:am inteles ca pe Scorei noaptea se joaca X si 0 cu plasele
Nihil Sine Deo
Clar! E bine ...ma scutesc baietii de cca 300 km ...e bine,in general e bine

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
Albuletu Alexandru
- veteran

in ton cu cele scrise mai sus si IN ATENTIA celor in masura: a inceput ,,sezonul'' de plase la Turnu Rosu.
asta este numai una din bucatile de plasa scoase cu nalucile ieri din zona podului de partenerul meu de pescuit:
http://forum-pescuit-la-somn.com/index. ... 37aafab76b
asta este numai una din bucatile de plasa scoase cu nalucile ieri din zona podului de partenerul meu de pescuit:
http://forum-pescuit-la-somn.com/index. ... 37aafab76b
Nihil Sine Deo