Nu vrei ...... dar ai reusit !Mihaitza84 scrie: Nu vreau sa va stric distractia, dar din cate cunosc eu, stiuca nu este rozatoare
Stiuca cu carne verde !!! Ati patit asa ceva?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- modigliani
- veteran

Re: Stiuca cu carne verde !!! Ati patit asa ceva?
-
Mihaitza84
- utilizator constant

Ehhh, lasa ca e mai bine asa. Poate te impulsionez sa mai bagi o povestire in patanii la pescuitmodigliani scrie:Nu vrei ...... dar ai reusit !Mihaitza84 scrie: Nu vreau sa va stric distractia, dar din cate cunosc eu, stiuca nu este rozatoare![]()
![]()
![]()
![]()
- modigliani
- veteran

Pai abia am bagat-o , frate ! Si-s inca sub impresia intamplarilor din povestire ....... Lasa-ma sa-mi revin putin !Mihaitza84 scrie:Ehhh, lasa ca e mai bine asa. Poate te impulsionez sa mai bagi o povestire in patanii la pescuitmodigliani scrie:Nu vrei ...... dar ai reusit !Mihaitza84 scrie: Nu vreau sa va stric distractia, dar din cate cunosc eu, stiuca nu este rozatoare![]()
![]()
![]()
![]()
Dupa fo faza de-a lu' Radio al meu poa' sa dureze si-un deceniu sa-ti revii complet ! Crede-ma pe cuvant ! Nu pot eu sa reproduc in povestire absolut tot ce traieste un simplu om in preajma lui . Vocabularul imi este sarac . Mult prea sarac .......
..........................................................
Bai , cu stiuca d-asta verde am patit-o si io candva ......
Dracu s-o ia de idioata , era la vremea cand schimba dintii . Asaaaaaaa , .......
Ea era prietena cu un cteno . Da domle , se stiau de mici ! Ea halea baboi , ala halea cotoare de stuf . Da' se intelegeau bine . Dimineata , in drum spre scoala , impartaseau impresii despre ziua trecuta .......
Asa a trecut un an , ..... doi , ...... trei , ..... in fine , au terminat "generala" si tot prieteni au ramas .
Cert este ca fraiera aia de stiuca a pus pan' la urma botu' la vrajeala lu' agariciu' ala de cteno ! Si-a devenit vegetariana , frate ! D-aia avea carnea verde . Asta , parol , mi-a povestit-o ea , cand am prins-o ! Si-am prins-o la floare de lucerna . Dadeam la fix !
Statea ea-n juvelnic si-mi povestea lacrimand viata ei ......... ( Sanchi , eu , " miezu" , ma faceam ca n-o aud ! ) . Si-mi tot povestea cum a imbatranit ea de-aiurea rontaind la stuf . In virtutea amintirii prieteniei de-a avut-o ea candva cu dobitocu' ala de cteno .......
...........................................................
Pan' la urma i-am dat drumu ' . Era prea verde . Era de-un verde turqoise de mi se strepezisera ochii-n cap uitandu-ma la ea . Sper din suflet sa nu ma fi vrajit .
Una peste alta , aiureala aia de-a bagat-o sugubat fratele Adi G , aia cu "sindromul pulmonar cu hantavirus" , ..... e la soareci , nene ! La soareci !
-
spiridusul
- veteran

Am vazut si eu stiuca cu pricina, prinsa sambata la Budeasa. Gura era verde fosforecent, si pe interior, si pe exterior, aripioarele erau verzi si ele. Era Hulk al stiucilor 
Bai,fratilor lasa-ti vraajeala,spune-ti omului poate s-o manance ,au ba....
nu de alta da se impute... 
Dumnezeu a creat cerul si pamantul,restul e facut in China.
Io cred ca asta nu se mai impute...Se transforma... 
Doua lucruri ma alina si ma vindeca de boala
Damigeana cand e plina si mandruta cand e goala...
Damigeana cand e plina si mandruta cand e goala...
- modigliani
- veteran

Sa traiesti ! Un six pack de Ursus te aranjeaza ?DEM scrie:Bai,fratilor lasa-ti vraajeala,spune-ti omului poate s-o manance ,au ba....nu de alta da se impute...
-
lucifier1986
- senior

mananc-o linistit ca si modigliani a halit stiuca verde si supa alfabet in cantitati industriale de-o devenit asa hazliu 
da pe bune, nu inteleg care-i problema pan' la urma? deci, din cate stiu io, NUMAI astea cu carne verde se mananca.... Pofta buna!goergel24 scrie:Am prins stiuci cu carnea verde-albastrui. Ati patit asa ceva ? O fi vreo boala sau ceva chimicale deversate in apa?
Din pacate am omis sa fac pozePromit ca la urmatoarea ocazie fac si poze (desi sper sa nu mai am ocazia)
Prima oara mi s-a intamplat anul trecut in lacul de acumulare Valcele (pe raul Arges, amonte de Pitesti). Le-am prins numai intr-o anumita zona si am crezut ca e rezultatul vreunui colorant varsat in zona respectiva. Mai nou un foarte bun prieten a prins o stiuca cu carnea verde albastrui in lacul de acumulare Budeasa. E oare vreo boala contagioasa a pestilor? Stie careva ceva ?
poate era corcita cu alea din America de Sud
) am citit ca p`acolo sunt dinastea