Nu vrei ...... dar ai reusit !Mihaitza84 scrie: Nu vreau sa va stric distractia, dar din cate cunosc eu, stiuca nu este rozatoare

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nu vrei ...... dar ai reusit !Mihaitza84 scrie: Nu vreau sa va stric distractia, dar din cate cunosc eu, stiuca nu este rozatoare
Ehhh, lasa ca e mai bine asa. Poate te impulsionez sa mai bagi o povestire in patanii la pescuitmodigliani scrie:Nu vrei ...... dar ai reusit !Mihaitza84 scrie: Nu vreau sa va stric distractia, dar din cate cunosc eu, stiuca nu este rozatoare![]()
![]()
![]()
![]()
Pai abia am bagat-o , frate ! Si-s inca sub impresia intamplarilor din povestire ....... Lasa-ma sa-mi revin putin !Mihaitza84 scrie:Ehhh, lasa ca e mai bine asa. Poate te impulsionez sa mai bagi o povestire in patanii la pescuitmodigliani scrie:Nu vrei ...... dar ai reusit !Mihaitza84 scrie: Nu vreau sa va stric distractia, dar din cate cunosc eu, stiuca nu este rozatoare![]()
![]()
![]()
![]()
Sa traiesti ! Un six pack de Ursus te aranjeaza ?DEM scrie:Bai,fratilor lasa-ti vraajeala,spune-ti omului poate s-o manance ,au ba....nu de alta da se impute...
da pe bune, nu inteleg care-i problema pan' la urma? deci, din cate stiu io, NUMAI astea cu carne verde se mananca.... Pofta buna!goergel24 scrie:Am prins stiuci cu carnea verde-albastrui. Ati patit asa ceva ? O fi vreo boala sau ceva chimicale deversate in apa?
Din pacate am omis sa fac pozePromit ca la urmatoarea ocazie fac si poze (desi sper sa nu mai am ocazia)
Prima oara mi s-a intamplat anul trecut in lacul de acumulare Valcele (pe raul Arges, amonte de Pitesti). Le-am prins numai intr-o anumita zona si am crezut ca e rezultatul vreunui colorant varsat in zona respectiva. Mai nou un foarte bun prieten a prins o stiuca cu carnea verde albastrui in lacul de acumulare Budeasa. E oare vreo boala contagioasa a pestilor? Stie careva ceva ?