Stiuca cu carne verde !!! Ati patit asa ceva?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

modigliani
veteran
veteran

Re: Stiuca cu carne verde !!! Ati patit asa ceva?

Mesaj de modigliani » 08 Iul 2014, 21:27

Mihaitza84 scrie: Nu vreau sa va stric distractia, dar din cate cunosc eu, stiuca nu este rozatoare ;)
Nu vrei ...... dar ai reusit ! :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Mihaitza84
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mihaitza84 » 08 Iul 2014, 21:46

modigliani scrie:
Mihaitza84 scrie: Nu vreau sa va stric distractia, dar din cate cunosc eu, stiuca nu este rozatoare ;)
Ehhh, lasa ca e mai bine asa. Poate te impulsionez sa mai bagi o povestire in patanii la pescuit :)

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 08 Iul 2014, 22:09

Mihaitza84 scrie:
modigliani scrie:
Ehhh, lasa ca e mai bine asa. Poate te impulsionez sa mai bagi o povestire in patanii la pescuit :)
Pai abia am bagat-o , frate ! Si-s inca sub impresia intamplarilor din povestire ....... Lasa-ma sa-mi revin putin !
Dupa fo faza de-a lu' Radio al meu poa' sa dureze si-un deceniu sa-ti revii complet ! Crede-ma pe cuvant ! Nu pot eu sa reproduc in povestire absolut tot ce traieste un simplu om in preajma lui . Vocabularul imi este sarac . Mult prea sarac .......

..........................................................

Bai , cu stiuca d-asta verde am patit-o si io candva ......
Dracu s-o ia de idioata , era la vremea cand schimba dintii . Asaaaaaaa , .......

Ea era prietena cu un cteno . Da domle , se stiau de mici ! Ea halea baboi , ala halea cotoare de stuf . Da' se intelegeau bine . Dimineata , in drum spre scoala , impartaseau impresii despre ziua trecuta .......

Asa a trecut un an , ..... doi , ...... trei , ..... in fine , au terminat "generala" si tot prieteni au ramas .

Cert este ca fraiera aia de stiuca a pus pan' la urma botu' la vrajeala lu' agariciu' ala de cteno ! Si-a devenit vegetariana , frate ! D-aia avea carnea verde . Asta , parol , mi-a povestit-o ea , cand am prins-o ! Si-am prins-o la floare de lucerna . Dadeam la fix !

Statea ea-n juvelnic si-mi povestea lacrimand viata ei ......... ( Sanchi , eu , " miezu" , ma faceam ca n-o aud ! ) . Si-mi tot povestea cum a imbatranit ea de-aiurea rontaind la stuf . In virtutea amintirii prieteniei de-a avut-o ea candva cu dobitocu' ala de cteno .......

...........................................................

Pan' la urma i-am dat drumu ' . Era prea verde . Era de-un verde turqoise de mi se strepezisera ochii-n cap uitandu-ma la ea . Sper din suflet sa nu ma fi vrajit .

Una peste alta , aiureala aia de-a bagat-o sugubat fratele Adi G , aia cu "sindromul pulmonar cu hantavirus" , ..... e la soareci , nene ! La soareci !

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 09 Iul 2014, 07:49

Am vazut si eu stiuca cu pricina, prinsa sambata la Budeasa. Gura era verde fosforecent, si pe interior, si pe exterior, aripioarele erau verzi si ele. Era Hulk al stiucilor :D

DEM
veteran
veteran

Mesaj de DEM » 09 Iul 2014, 09:16

Bai,fratilor lasa-ti vraajeala,spune-ti omului poate s-o manance ,au ba.... :respekt: nu de alta da se impute... :headbash:
Dumnezeu a creat cerul si pamantul,restul e facut in China.

peavey
junior
junior

Mesaj de peavey » 09 Iul 2014, 09:29

Io cred ca asta nu se mai impute...Se transforma... :shock:
Doua lucruri ma alina si ma vindeca de boala
Damigeana cand e plina si mandruta cand e goala...

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 09 Iul 2014, 11:12

DEM scrie:Bai,fratilor lasa-ti vraajeala,spune-ti omului poate s-o manance ,au ba.... :respekt: nu de alta da se impute... :headbash:
Sa traiesti ! Un six pack de Ursus te aranjeaza ? :D :D :D :D :D

lucifier1986
senior
senior

Mesaj de lucifier1986 » 09 Iul 2014, 12:40

mananc-o linistit ca si modigliani a halit stiuca verde si supa alfabet in cantitati industriale de-o devenit asa hazliu :D

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 09 Iul 2014, 12:51

goergel24 scrie:Am prins stiuci cu carnea verde-albastrui. Ati patit asa ceva ? O fi vreo boala sau ceva chimicale deversate in apa?
Din pacate am omis sa fac poze :( Promit ca la urmatoarea ocazie fac si poze (desi sper sa nu mai am ocazia)
Prima oara mi s-a intamplat anul trecut in lacul de acumulare Valcele (pe raul Arges, amonte de Pitesti). Le-am prins numai intr-o anumita zona si am crezut ca e rezultatul vreunui colorant varsat in zona respectiva. Mai nou un foarte bun prieten a prins o stiuca cu carnea verde albastrui in lacul de acumulare Budeasa. E oare vreo boala contagioasa a pestilor? Stie careva ceva ?
da pe bune, nu inteleg care-i problema pan' la urma? deci, din cate stiu io, NUMAI astea cu carne verde se mananca.... Pofta buna!

kgb
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de kgb » 09 Iul 2014, 15:03

poate era corcita cu alea din America de Sud :)) am citit ca p`acolo sunt dinastea

Scrie răspuns