Ps:da ce ne-am certat?

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Felicitari asociatiei pentru toate realizarile ,un exemplu de luat,dar subscriu si eu la cele scrise mai sus,in Romania doar cu crap si caras se populeaza apele??Eu cred ca ar trebui populat cu rapitori avind in vedere numarul tot mai mare de pescari amatori de spinning.oly marius scrie:De la varsare in raul Mures pana unde administrati raul Sebes?Pana la baraj la petresti inclusiv si in Sebes sau?Eu sincer domnilor lacu Petresti era bun populat cu pastravi e o apa de munte rece bine oxigenata avem crapi destui pe toate baltile cu taxa insa de rapitori ducem lipsa de stiuci si pastravi.Exemplu lacul Iezer un lac de munte in loc de pastravi e plin de carasi si crapi .
Mai aveti locuri in asociatia Dumneavoastra?APSHD scrie:Sincere felicitari .
La inceput si eu am populat cu zeci de tone apele jud. Hunedoara , dar nu le mai populez cu nici un gram de peste .
Din bani Asociatiei populez o balta particulara unde au acces doar membri APS-HD si astfel sunt sigur ca pesti sunt retinuti doar de membri asociatiei .
Anul acesta am populat cu 9 to. de caras intre 400 gr si 2 kg bucata . Acesti pesti vor fi retinuti in timpul prohibitiei de anul viitor in 3 saptamini de catre membri asociatiei .
Da aveti dreptatesuli scrie:Felicitari asociatiei pentru toate realizarile ,un exemplu de luat,dar subscriu si eu la cele scrise mai sus,in Romania doar cu crap si caras se populeaza apele??Eu cred ca ar trebui populat cu rapitori avind in vedere numarul tot mai mare de pescari amatori de spinning.oly marius scrie:De la varsare in raul Mures pana unde administrati raul Sebes?Pana la baraj la petresti inclusiv si in Sebes sau?Eu sincer domnilor lacu Petresti era bun populat cu pastravi e o apa de munte rece bine oxigenata avem crapi destui pe toate baltile cu taxa insa de rapitori ducem lipsa de stiuci si pastravi.Exemplu lacul Iezer un lac de munte in loc de pastravi e plin de carasi si crapi .
Un salut.
Nu e cu supareoly marius scrie:Mai aveam o intrebare daca nu e cu suparare de unde pana unde exact administrati raul Sebes de la varsare in Mures pana la?