Populare cu 1/2 tone de peste facuta de APS SCOBARUL Alba

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

suli
senior
senior

Re: Populare cu 1/2 tone de peste facuta de APS SCOBARUL Alb

Mesaj de suli » 03 Dec 2013, 20:44

Odata populat si cu rapitori numarul membrilor v-a creste....si de ce nu C&R ...ar fi interesant

apsscobarul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apsscobarul » 04 Dec 2013, 01:01

suli scrie:Odata populat si cu rapitori numarul membrilor v-a creste....si de ce nu C&R ...ar fi interesant
Intersant dar foarte greu de relizat :lol: si la pescariile private unde roiesc paznicii pe langa pescari, pescarul roman nu se poate abtine sa nu doseasca de o prajala :P
Noi cu un angajat (1/2 norma) cu pescarii nostri pe care i-am facut controlori voluntari si cei 8 membri fondatori nu reusim sa facem controle zilnice dara mite sa stam de dimineata pana seara pe marginea lacului :lol:
Totusi cred in constinta pescarilor sa se limiteze la 5 kg/zi conform legii si tot respectul pentru cei care pescuiesc C&R
Cu stima :!: :!: :!:
TRANSPARENTA

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 06 Dec 2013, 12:11

Bravo voua.
Pacat ca aveti doar acea portiunea de cat, 10 km, nu cred ca mai mult...?!
Eu inca mai astept controale, nu am dat de ele, pe unde umblu! :shock:
E drept, nu umblu pe poteci, ca oricine stie pe acolo 8)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

maverurobi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de maverurobi » 01 Ian 2014, 12:41

la multi ani aps scobarul alba,frumos gest,santeti o echipa grozava cu intiativa,ma bucur sa vad ca se misca ceva in favoarea noastra a pescarilor din alba,stima Robert

Spring
veteran
veteran

Mesaj de Spring » 02 Ian 2014, 14:28

APSHD scrie:Sincere felicitari .
La inceput si eu am populat cu zeci de tone apele jud. Hunedoara , dar nu le mai populez cu nici un gram de peste .
Din bani Asociatiei populez o balta particulara unde au acces doar membri APS-HD si astfel sunt sigur ca pesti sunt retinuti doar de membri asociatiei .
Anul acesta am populat cu 9 to. de caras intre 400 gr si 2 kg bucata . Acesti pesti vor fi retinuti in timpul prohibitiei de anul viitor in 3 saptamini de catre membri asociatiei .
Bine de stiut, la anu o sa imi fac permis in alta parte, oricum pe Strei e plin de braconieri cu parasute, multi dintre ei sunt si membri in asociatia dvs. Si la lac la subcetate, seara si dimneata trag plasarii la greu.
Aveti obligatia legala sa populati apele luate in administrare.....nu balta privata cu caras.
there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 02 Ian 2014, 16:13

Spring scrie:
APSHD scrie:Sincere felicitari .
La inceput si eu am populat cu zeci de tone apele jud. Hunedoara , dar nu le mai populez cu nici un gram de peste .
Din bani Asociatiei populez o balta particulara unde au acces doar membri APS-HD si astfel sunt sigur ca pesti sunt retinuti doar de membri asociatiei .
Anul acesta am populat cu 9 to. de caras intre 400 gr si 2 kg bucata . Acesti pesti vor fi retinuti in timpul prohibitiei de anul viitor in 3 saptamini de catre membri asociatiei .
Bine de stiut, la anu o sa imi fac permis in alta parte, oricum pe Strei e plin de braconieri cu parasute, multi dintre ei sunt si membri in asociatia dvs. Si la lac la subcetate, seara si dimneata trag plasarii la greu.
Aveti obligatia legala sa populati apele luate in administrare.....nu balta privata cu caras.

Anul trecut am facut 31 de plingeri penale pentru braconaj , iar rezultatul este O .
Procurori le dau cite 50 de lei amenda . Mai mult cheltuiesc eu pe transport la Politie , Parchet si instanta pentru definitivarea dosarului penal fara sa mai pun la socoteala pinda zile si nopti la rind pentru ai prinde in flagrant .
Am confiscat plasa de 1 km iar in instanta faptuitorul fiind filmat de catre jandarmi cum scotea plasa si pesti din apa a jurat cu mina pe biblie ca nu el a bagat plasa in apa si ca el a gasit plasa si o scotea din apa ca sa o predea la Asociatie , iar eu neputind dovedi ce el era proprietarul plasei am pierdut procesul .

Scrie răspuns