Populare cu 1/2 tone de peste facuta de APS SCOBARUL Alba

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Zamfi
veteran
veteran

Re: Populare cu 1/2 tone de peste facuta de APS SCOBARUL Alb

Mesaj de Zamfi » 29 Noi 2013, 21:03

Pe privat te rog."Sa nu porcaim locul !" :lol:

Ps:da ce ne-am certat? :roll:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 30 Noi 2013, 17:36

Nu prietene, eu am glumit, nu porcaim nimic, te inseli in privinta mea. Te stiu om de conditie.
Oricum ne cunoastem si avem prieteni comuni. Daca e sa ma "razboiesc" cu cineva acela este FFFF, din motive de furt, nesimtire si minciuna.
Cu tine am mai avut discutii in legatura cu iubirea fara sfarsit "1923 s-a nascut un mit........".
Astazi sunt trist, am fost la un spining si.....am aflat ca am avut doua bare dar...am pierdut cu 1-0.
Fir intins. :respekt:

oly marius
junior
junior

Mesaj de oly marius » 01 Dec 2013, 11:36

De la varsare in raul Mures pana unde administrati raul Sebes?Pana la baraj la petresti inclusiv si in Sebes sau?Eu sincer domnilor lacu Petresti era bun populat cu pastravi e o apa de munte rece bine oxigenata avem crapi destui pe toate baltile cu taxa insa de rapitori ducem lipsa de stiuci si pastravi.Exemplu lacul Iezer un lac de munte in loc de pastravi e plin de carasi si crapi . :respekt:

suli
senior
senior

Mesaj de suli » 01 Dec 2013, 13:31

oly marius scrie:De la varsare in raul Mures pana unde administrati raul Sebes?Pana la baraj la petresti inclusiv si in Sebes sau?Eu sincer domnilor lacu Petresti era bun populat cu pastravi e o apa de munte rece bine oxigenata avem crapi destui pe toate baltile cu taxa insa de rapitori ducem lipsa de stiuci si pastravi.Exemplu lacul Iezer un lac de munte in loc de pastravi e plin de carasi si crapi . :respekt:
Felicitari asociatiei pentru toate realizarile ,un exemplu de luat,dar subscriu si eu la cele scrise mai sus,in Romania doar cu crap si caras se populeaza apele??Eu cred ca ar trebui populat cu rapitori avind in vedere numarul tot mai mare de pescari amatori de spinning.
Un salut.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 01 Dec 2013, 20:09

Am pescuit pe acel lac de acumulare in trecerile mele prin Alba(acum 6 ani, era "vremea" lui FFFF) si la recomandarea prietenilor de acolo.
La Petresti s-a prins stiuca de apx. 5 kg, nu eu prietenii mei.......confirmati?

Ce s-a populat probabil este pentru .....stiu cei de la Apsscobarul.....acolo dupa cate stiu este angajat un inginer absolvent de piscicultura. Tare asta, nu oricine are aceasta posibilitate. Inseamna ca se lucreaza ca la carte,stiintific, in cunostinta de cauza si cu voluntariat.
Cred ca astia vor si concursuri(competitii) la anul, eu ii cred in stare. :respekt:

mariusshobo
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de mariusshobo » 01 Dec 2013, 20:41

APSHD scrie:Sincere felicitari .
La inceput si eu am populat cu zeci de tone apele jud. Hunedoara , dar nu le mai populez cu nici un gram de peste .
Din bani Asociatiei populez o balta particulara unde au acces doar membri APS-HD si astfel sunt sigur ca pesti sunt retinuti doar de membri asociatiei .
Anul acesta am populat cu 9 to. de caras intre 400 gr si 2 kg bucata . Acesti pesti vor fi retinuti in timpul prohibitiei de anul viitor in 3 saptamini de catre membri asociatiei .
Mai aveti locuri in asociatia Dumneavoastra? :D

apsscobarul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apsscobarul » 02 Dec 2013, 10:41

suli scrie:
oly marius scrie:De la varsare in raul Mures pana unde administrati raul Sebes?Pana la baraj la petresti inclusiv si in Sebes sau?Eu sincer domnilor lacu Petresti era bun populat cu pastravi e o apa de munte rece bine oxigenata avem crapi destui pe toate baltile cu taxa insa de rapitori ducem lipsa de stiuci si pastravi.Exemplu lacul Iezer un lac de munte in loc de pastravi e plin de carasi si crapi . :respekt:
Felicitari asociatiei pentru toate realizarile ,un exemplu de luat,dar subscriu si eu la cele scrise mai sus,in Romania doar cu crap si caras se populeaza apele??Eu cred ca ar trebui populat cu rapitori avind in vedere numarul tot mai mare de pescari amatori de spinning.
Un salut.
Da aveti dreptate :respekt: si eu sunt un pescar de rapitori pastravi, somn la clonc si stiuca, am prins in acest lac stiuca de 5,5 kg iar in ultima vreme in acest lac se prinde stiuca, clean si mai rar caras iar foarte rar crap
Daca ati vizualizat filmul cu popularea ati vazut ca am populat cu peste de 2-3 ani (nu trofee pentru crapari) pe care rapitorii din lac sa nu poata sa-i manance dar sa fie cat mai multi ca numar la greutatea de peste pe care ne-am permis sa o cumparam (plata se face / kg)
Crapul si carasul devine matur sexual la 3 ani iar pestii cu, care am populat la anul o sa depuna icre si speram sa se inmulteasca cat mai mult pentru a avea pescarii ce sa prinda si rapitorii din lac ce sa manance
Daca am fii populat cu peste rapitor acestia fiind in numar mare s-ar fi mincat intre ei iar rezultatul popularii ar fi fost minim, plus ca daca am fi populat cu pastrav nu reuseam sa cumparam nici jumatate din cantitate acesta fiind mult mai scump
- crap 10.5 lei + Tva = 13.02 lei/kg
- caras 5.0 lei + TVA = 6.20 lei/kg
- pastrav......................16.00 lei/kg + transportul de la o pastravarie care cea mai apropiata este la 150 km (dus intors 300 km)
Sa speram ca la anul o sa avem mai multi membrii in asociatie iar la sfarsitul anului sa avem mai multi bani pentru populare care va fi cu siguranta cu peste rapitor : pastrav, salau sau somn
Cu stima :!: :!: :!:
TRANSPARENTA

oly marius
junior
junior

Mesaj de oly marius » 02 Dec 2013, 17:51

Mai aveam o intrebare daca nu e cu suparare de unde pana unde exact administrati raul Sebes de la varsare in Mures pana la?

apsscobarul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apsscobarul » 02 Dec 2013, 21:57

oly marius scrie:Mai aveam o intrebare daca nu e cu suparare de unde pana unde exact administrati raul Sebes de la varsare in Mures pana la?
Nu e cu supare :o Din Lancram la conluenta cu Secasul pana la varsare
Cu stima :!: :!: :!:
TRANSPARENTA

oly marius
junior
junior

Mesaj de oly marius » 02 Dec 2013, 22:38

Multumesc pt.raspuns am crezut ca pana la baraj la Petresti ca am auzit din ziarul unirea ca cei de la Florea mai pregatesc un genocid pe raul Sebes in zona parcu Arini.Nu stiu cat de adevarat e dupa spusele ziarului dar rezultatu s-a vazut pe raul Ampoi si Mures trist daca va fi asa cineva tre sa ia masuri pacat daca mai pierdem o portiune de rau si o gramada de pesti.O problema cu scobarii multi pescari se lauda ca prind scobari dar din pacate se lauda si cate icre au in ei pai cum sa mai depuna daca ajung in tigaie . :cry: normal de acum ar trebui lasati in pace sa urce pe rauri .

Scrie răspuns