"Momentan tabelele sunt in curs de actualizare va rugam sa reveniti"
PERMISE 2013
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: PERMISE 2013
numai ca tabelele cu apele arondate asociatiilor au disparut de pe site-ul anpa, in locul lor aparand, de f. mult timp
- semlecangheorghe
- veteran

Apoplexie pentru "un" prostanac!!!

La fel ca si pana acum. Trebuia scris ceva pe o hartie("docomentele vorbeste"). De fapt, nu se va schimba nimic
Am chitanta de trezorerie, deci exist. Intrebarea e daca ANPA imi vizeaza permisul?
...in contul cui ai achitat taxa ?danone scrie:Am chitanta de trezorerie, deci exist. Intrebarea e daca ANPA imi vizeaza permisul?
-
lucian_t73
- junior

Poi nu, sau nu inca.. deoarece inca nu a aparut HG care stabileste cuantumul taxelor.. Dar in principiu, poti mere linistit la pescuit, cu chitanta si permisul de anul trecut. Io am platit la As. Sacalaia, si pe chitanta mi-au scris separat "permis ANPA - 30 lei".danone scrie:Am chitanta de trezorerie, deci exist. Intrebarea e daca ANPA imi vizeaza permisul?
acelasi cont ca si pana acuma.old_radu scrie:...in contul cui ai achitat taxa ?danone scrie:Am chitanta de trezorerie, deci exist. Intrebarea e daca ANPA imi vizeaza permisul?
mergi si plateste la trezorerie si pescuieste linistit tot anul, legea si comunicatul ANPA sunt extrem de clare si explicite in sensul asta.
restul..............masochism, nu gluma
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Am intrebat daca ANPA imi lipeste acel autocolant pe permis. Pt ca nu-s abonat la nicio asociatie, pescuiesc numai pe ape de munte cu taxa anuala la RNP.