Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
steff
- veteran

g30rg3 scrie: Asa aratau si cele de anu trecut, dar nu ma asteptam sa le scoata asa de repede anu asta

ce sa scoata asa repede George?
e acelasi carton frumos colorat doar ca-i scrie cu pixul xx/xx/2012, atat.
cineva le-a luat imediat dupa sarbatori (si pescuit si intrare)
cred ca pentru anul asta o sa ma limitez doar la ANPA si PG.
oare o sa-mi trebuiasca mai multe pentru "ciuperca"

-
g30rg3
- veteran

steff scrie:g30rg3 scrie: Asa aratau si cele de anu trecut, dar nu ma asteptam sa le scoata asa de repede anu asta

ce sa scoata asa repede George?
e acelasi carton frumos colorat doar ca-i scrie cu pixul xx/xx/2012, atat.
cineva le-a luat imediat dupa sarbatori (si pescuit si intrare)
cred ca pentru anul asta o sa ma limitez doar la ANPA si PG.
oare o sa-mi trebuiasca mai multe pentru "ciuperca"

La cum pescuim noi pe la 7 tevi si la Tudor.... nici nu stiu daca mai avem nevoie de ele:

-
g30rg3
- veteran

m-a frapat faptul ca le-au eliberat fara un cadru legislativ. Anu trecut a fost o reala surpriza ca permisele sa fie eliberate de ARBDD si nu m-ar mira ca anul asta suprematia sa o detina cine stie ce mormoloc, care si-a facut asociatie peste noapte si are ceva pile pe nush' unde......
Spre exemplu anul trecut s-au eliberat mii de permise de catre ANPA si apoi s-a dat ordonanta care specifica in mod clar "pescuitul recreativ sportiv pe teritoriul Biosferei DD se va practica doar pe baza permiselor emise si elibaerate de catre ARBDD", in concluzie toti acei oameni care au dat banii pe permise ANPA au luat o mare teapaasta doar daca nu au pescuit pe la Macin.....ca de altfel orice baltoaca incepand de la Cotul pisicii pana in Constanta (Sionoe-Grindu lupilor) apartine Biosferei.
-
jhonny
- veteran

Dar Dunarea si Bratele sale, apartin de Biosfera, trebuie permis de pescuit de la ei, dar pentru ambarcatiune?
Deci sa fie inteles bine, Dunarea si Bratele sale, ca mai anii trecuti nu trebuia permis de ambarcatiune, NU? Multumesc mult.
-
bogdan_br
- junior

La cum pescuim noi pe la 7 tevi si la Tudor.... nici nu stiu daca mai avem nevoie de ele:

[/quote]
Sunt din Braila, dar lucrez in Tulcea de peste un an. Asta vara/toamna acestea erau singurele locuri unde aveam timp sa pescuiesc dupa orele de serviciu. Am avut doar permis ANPA, dar nici pe ala nu ti-l cerea nici dreaq...
-
steff
- veteran

bogdan_br scrie:
Sunt din Braila, dar lucrez in Tulcea de peste un an.
Pai in cazul asta trebuie sa-ti facem adoptia

.
bogdan_br scrie: Asta vara/toamna acestea erau singurele locuri unde aveam timp sa pescuiesc dupa orele de serviciu.
Se pare ca locurile astea nu sunt frecventate doar de noi (localnicii)

.
bogdan_br scrie:Am avut doar permis ANPA, dar nici pe ala nu ti-l cerea nici dreaq...
Pe baza permisului ANPA se elibereaza PG-ul. E bine sa fie in buzunar, sti vorba aia "paza buna, trece primejdia rea"

.
-
YoNutzu
- senior

Dar la voi la Braila se cam controleaza permisul ... din 10 pescari m-a nimerit tocmai pe mine, cred ca ii stiu pe localnici si ii controleaza numai pe cei care nu-i cunosc ...
scuze de off
-
steff
- veteran

YoNutzu scrie:Dar la voi la Braila se cam controleaza permisul ... din 10 pescari m-a nimerit tocmai pe mine, cred ca ii stiu pe localnici si ii controleaza numai pe cei care nu-i cunosc ...
scuze de off
faptul ca te-au controlat inseamna ca-si fac treaba. problema este atunci cand iti cauta orice motiv doar pentru a sanctiona.
sper ca nu s-a lasat cu sanctiuni.
din ciclul ASA NU...
in noiembrie 2011 am plecat cu un amic la pescuit in zona de frontiera. nu era nimic pregatit/anuntat.
m-a sunat, mergi? merg!
am plecat in graba si mi-am uitat actele acasa. puteam sa uit lanseta, nalucile, berea... dar astea nu se uita

. seara la intoarcere ne-au oprit cei de la politia de frontiera, nici macar CI-ul nu-l aveam la mine

. m-au intrebat unde locuiesc, am raspuns si liber spre casa. mai sunt si agenti intelegatori.
-
alexc
- utilizator constant

Sunt din Tulcea, nu am mai scos permis de cativa ani, de nici un fel, nici nu am de gand sa scot. Nu m-a controlat nimeni pana acum.